Hoenderkamp 27, Emmen
Hoederkamp 27, Emmen

Advertentie plaatsen

Bij We’R Media raden wij het aan om je (ook) offline te profileren. Een advertentie plaatsen behoort tot de mogelijkheden. We’R Media publiceert verschillende magazines en huis-aan-huisbladen, waarin jij als ondernemer een advertentie kunt plaatsen. Onze uitgaves hebben uiteenlopende onderwerpen. Hierdoor is de kans groot dat jouw branche aansluit bij minimaal één van onze publicaties. Op deze manier zul jij een specifieke doelgroep bereiken!

Een advertentie plaatsen: welke uitgave kies je?

Zoals hierboven vermeld is We’R Media uitgever van verschillende magazines en huis-aan-huisbladen. Om je hiervan een kleine indicatie te geven lichten wij er drie uit:

Een advertentie plaatsen in Thuis in Emmen/Vechtdal

Als ondernemer is het belangrijk om je zowel lokaal als regionaal te profileren. Natuurlijk wil je dat iedereen ter wereld jou kent, maar stap één is om te zorgen dat je lokaal naamsbekendheid krijgt. Stel je bent Hovenier in de omgeving Emmen… Dan wil je dat de inwoners uit Emmen en omstreken die op zoek zijn naar een hovenier als eerste aan jou denken. Dit doe je onder andere door je ‘gezicht’ zo vaak mogelijk te laten zien. Ons huis-aan-huisblad Thuis in Emmen is daar bijvoorbeeld de ideale plek voor. Deze uitgave wordt ieder kwartaal huis-aan-huis verspreidt bij zo’n 30.000 huishoudens. Ditzelfde geldt voor Thuis in Vechtdal, echter omvat dit een ander verspreidingsgebied.

Een advertentie plaatsen in één van onze magazines

Naast bovenstaande huis-aan-huisbladen geven wij bij We’R Media ook magazines uit waarin je als ondernemer een advertentie kan plaatsen. Zo geven wij het luxueuze leesblad Inside magazine uit. Hierin staan de onderwerpen lifestyle, houses, fashion, cars, en food centraal. Sluit dit aan bij jouw onderneming? Dan kun je hier als ondernemer een advertentie in plaatsen of kiezen voor een redactioneel artikel.

Ook Recreatief Totaal behoort tot ons portfolio. Dit is een platform voor trends en noviteiten in de vrijetijdssector. Hieronder vallen tal van onderwerpen. Denk hierbij aan beveiligingsapparatuur voor vakantieparken en evenementen of faciliteiten voor vakantiewoningen. Door te adverteren in Recreatief Totaal bereik je een zeer specifieke doelgroep. Hierdoor is de kans op nieuwe handel groot.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem vrijblijvend contact op

advertentie plaatsen

 • Over ons
 • Webdesign
 • Online marketing
 • Grafische vormgeving
 • Nieuws
 • Contact
 • https://www.wermedia.nl/wp-content/themes/wermedia/img/logo-wit.svg We'R Media
  Weerdingerstraat 45b
  Emmen, 7815SC
  Onze klanten geven ons 5 sterren - op basis van 8 beoordelingen
  Sluiten