Case

Harwig Installatietechniek

Google advertising
Website

Harwig is een Drents installatiebedrijf met meer dan 115 jaar ervaring en vergevorderde kennis in alle facetten van de installatiebranche. Met bijna 200 medewerkers realiseren ze indrukwekkende projecten voor de zakelijke markt. Harwig zocht een betrouwbare partner voor online marketing en grafische vormgeving voor alle reclame-uitingen. Sinds begin 2020 zijn we hierin de samenwerking aangegaan. Ondertussen hebben we de eerste successen behaald en mooie ontwikkelingen in gang gezet.

Ware eye-catcher met optimale gebruikerservaring

De website van Harwig is op maat ontworpen en gekoppeld aan het WordPress content management systeem (CMS). Het is een eye-catcher die bezoekers snel voorziet van de juiste informatie. De website spreekt erg tot de verbeelding door het toepassen van eigen beeldmateriaal dat op professionele wijze is geschoten. De website wordt constant aangevuld met nieuws en projecten om de bezoeker een actuele ervaring te geven.

Huisstijl

De huisstijl van Harwig die we hebben ontwikkeld zorgt voor herkenbaarheid. Hiernaast werkt het consistent toepassen van een professionele huisstijl positief op het imago. Alle onderdelen van de huisstijl zijn vastgelegd in een digitale werkomgeving dit niet alleen voor ons, maar ook voor de klant toegankelijk is. De huisstijl bevat specifieke kleuren, lettertypes, icoontjes, uitdrukkingen en andere elementen die in alle reclame-uitingen worden toegepast.

Google advertising

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse lobortis lobortis tortor sit amet ornare. Curabitur ac ante massa. Maecenas molestie elementum mi, at commodo turpis scelerisque a. Vivamus lobortis auctor arcu, nec eleifend nunc aliquam sit amet. Sed luctus odio quis tellus ullamcorper, sit amet scelerisque ipsum pharetra. Sed cursus vitae purus eu elementum. 

Nullam pharetra consectetur quam nec malesuada. Etiam sed varius est, quis bibendum sem. Morbi lacinia lobortis tincidunt. Integer quis libero ipsum. Nullam pharetra consectetur quam nec malesuada. Etiam sed varius est, quis bibendum sem. Morbi lacinia lobortis tincidunt. Integer quis libero ipsum.

Benieuwd hoe wij met ons team jou kunnen helpen?

Neem dan contact op met Mareno.

Je kunt hem bereiken op:

06 11 11 83 35

mareno@wermedia.nl

Bezoekadres

Hoenderkamp 27, 7812 VZ Emmen

Telefoonnummer
E-mailadres
Wij werken

Maandag t/m vrijdag
8.30 – 17.00 uur

Afspraak plannen