Hoenderkamp 27, Emmen
Hoederkamp 27, Emmen

MMD Lanting

Multi Merk Dealer Lanting is gespecialiseerd in reparatie, onderhoud, verkoop, lease en import van alle merken personenauto’s en lichte bedrijfswagens voor particulier, bedrijven en leasemaatschappijen. De eigenaar van MMD Lanting wilde meer potentiële klanten bereik via social media, meer bezoekers op de website en meer aanvragen genereren.

0 Paginalikes per maand

0 % Bereik op Facebook

0 % Websitebezoek via social media

Plan van aanpak

Om de doelstellingen van MMD Laning te bereiken passen we een combinati van diverse online marketing diensten toe.

Social media advertising

Door het installeren van de Facebook Pixel op de website hebben we uitgebreide targetting mogelijkheden voor het adverteren via Facebook & Instagram. Middels diverse soorten advertenties bekijken we de lokale doelgroep en zorgen we voor interactie. We vernieuwen de advertentie regelmatig om elke keer weer een frisse indruk op de doelgroep te maken. Om de uitingen en afbeelding van de advertentie steeds verder te optimaliseren lopen er constant A/B testen met diverse uitingen, afbeeldingen en doelgroepen. Verder zorgt specifieke targetting ervoor dat er geen onnodig budget wordt gespendeerd.

Social media content creatie

Middels grafische vormgeving zorgen we ervoor dat MMD Lanting constant op een professionele wijze herkenbaar onder de aandacht wordt gebracht bij de doelgroep en de volgers van de pagina.

Google Ads

Middels Google Ads zorgen we ervoor dat meer potentiële klanten de website van MMD Lanting vinden.

Strategisch Dashboard

Via Google Data Studio bundelen we de statistieken van de website, Google Ads en Facebook/Instagram Ads. Deze data is altijd up-to-date en live inzichtelijk voor de klant. Op deze wijze zorgen we voor meer participatie van de klant, wat bevorderlijk is voor het resultaat.

Resultaat

In de eerste 4 maanden van onze samenwerking heeft MMD Lanting 225 likes op de pagina erbij. Waar het aantal een aantal maanden redelijk op het zelfde niveau bleef hangen. De berichten die MMD Lanting zelf post bereiken nu steeds meer mensen. Dit is erg van belang, Facebook is namelijk een mooi kanaal voor het onder de aandacht brengen van occasions. Volgers kunnen andere mensen taggen die bv. opzoek zijn naar een bepaald soort auto.

De doorlopende Facebookcampagne levert merkbaar resultaat op, is de feedback die wij krijgen. Bij de Aircocheck werd zelfs gesproken van een groot succes! Mede door de actie is er een extra airco vulapparaat geïnstalleerd.

Conversies via de website worden gemeten, zodat we kunnen nagaan via welk kanaal een aanvraag wordt gedaan. Naast de conversies via de website en Facebook vinden er conversies plaats via de mail, telefoon. Dit is voor ons helaas lastig meetbaar, maar ook daar is het verschil merkbaar hebben we ons laten vertellen.

Door onze social media activiteiten heeft de website 383% meer bezoek vanuit social media. Van 378 bezoekers in de 4 maanden voor ons dienstverband naar 1827 in de laatste 4 maanden.

 

 • Facebook & Instagram advertising
 • Social media content creatie
 • Google Ads
 • Strategisch Dashboard

Online succesvol worden?

Online marketing heeft de potentie om elk bedrijf te laten groeien. Is jouw organisatie klaar voor een allesomvattende online marketing aanpak? Dan werken we graag met je samen.

Maak een afspraak
 • Over ons
 • Webdesign
 • Online marketing
 • Grafische vormgeving
 • Cases
 • Contact
 • https://www.wermedia.nl/wp-content/themes/wermedia/img/logo-wit.svg We'R Media
  Weerdingerstraat 45b
  Emmen, 7815SC
  Onze klanten geven ons 5 sterren - op basis van 9 beoordelingen