Digital

Marketing

De juiste inspanning voor meetbaar resultaat

Met digital marketing bieden wij jou diverse diensten om gericht aan de online doelstellingen van je bedrijf te werken. Veel voorkomende doelstellingen bij digital marketing zijn: meer websitebezoekers, meer conversies en meer omzet. Andere goede voorbeelden zijn het vullen van vacatures en het beter bereiken van de ideale klant. Hebben jullie nog geen duidelijke strategie en ontbreekt een concreet plan voor digital marketing? Dan zullen wij dit met jullie formuleren, zodat we effectief en efficiënt kunnen samenwerken. De progressie van onze online marketingactiviteiten maken we volledig meetbaar en live inzichtelijk in een dashboard.

Digital Marketing

Hoe kunnen we je helpen?

Google-logo-1024x1024

Google Advertising (SEA)

Google Ads biedt diverse advertentiemogelijkheden. Afhankelijk van de doelstellingen bepalen we welke typen advertising interessant zijn voor jouw bedrijf. Door constante optimalisatie zorgen we voor een efficiënte besteding van het advertentiebudget en maximaal resultaat.

Social Media Advertising

Wij bieden social media advertising voor Facebook, Instagram en LinkedIn. Op basis van de doelstelling bepalen we de campagnestrategie. Middels nauwkeurige targeting triggeren we de doelgroep met pakkende advertenties. De resultaten zijn live te volgen in een interactief dashboard.

Zoekmachine Optimalisatie (SEO)

Wij optimaliseren constant de techniek, content, links en gebruiksinteractie van je website of webshop. De vindbaarheid verbetert door een hogere ranking van je pagina’s en de bezoekersbeleving verbetert door relevante waardevolle content, snelle laadtijden, goed gestructureerde teksten, geen gebroken links etc.

Benieuwd hoe wij met ons team jou kunnen helpen?

Neem dan contact op met Chiel.

Je kunt hem bereiken op:

06 – 15 65 77 10

[email protected]

Belafspraak plannen

Bezoekadres

Hoenderkamp 27, 7812 VZ Emmen

Telefoonnummer
E-mailadres
Wij werken

Maandag t/m vrijdag
8.30 – 17.00 uur

Download
hier de
Social media
kalender