Hoenderkamp 27, Emmen
Hoederkamp 27, Emmen

DTP

Op zoek naar een goede DTP‘er? Dan ben je bij We’R Media aan het juiste adres. Wij verzorgen voor verschillende ondernemers DTP-werk, waar jij er ook een van kan zijn. Of het nou gaat om het opmaken en bewerken van boeken, tijdschriften, brochures of internetpublicaties; bij ons kan het allemaal!

DTP: een afkorting voor desktop publishing

Misschien ben je bekend met de term, misschien zegt het je helemaal niets. Om je geheugen op te frissen leggen wij je graag uit wat wij nou precies doen. DTP staat voor desktop publishing. Dit houdt in dat documenten worden opgemaakt en/of bewerkt, zodat het klaar is om gedrukt en/of gepubliceerd te worden. Doordat wij vakkundige DTP’ers in huis hebben weet jij als ondernemer zeker dat jouw flyer, brochure of tijdschrift van hoogwaardige kwaliteit zal zijn. Dit is dan ook een reden om het uit te laten besteden. In veel gevallen wordt dit arbeidsintensieve werk uitbesteed in Azië, omdat dit simpelweg goedkoper is. Bij We’R Media laten wij zien dat dit absoluut niet nodig hoeft te zijn en dat het erg prettig is om samen te werken met een bedrijf waar je je verstaanbaar kunt maken, waardoor alles er uit komt te zien zoals jij wenst.

DTP-werk laten verzorgen door We’R Media

Wij zijn een bureau dat tegen scherpe prijzen DTP-werk levert. Bovendien garanderen wij zeer goede kwaliteit en halen wij iedere deadline. We zijn tenslotte (ook) Nederlanders en begrijpen als geen ander dat snel, maar efficiënt en kwalitatief werken een norm is. Bij ons heb je bovendien geen last van taalbarières of tijdsverschil. Iets wat de samenwerking zeker ten goede komt.

Geïnteresseerd in een samenwerking?

Lijkt het je wel wat om jouw DTP-werk door ons te laten verzorgen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!

DTP

 • Over ons
 • Webdesign
 • Online marketing
 • Grafische vormgeving
 • Nieuws
 • Contact
 • https://www.wermedia.nl/wp-content/themes/wermedia/img/logo-wit.svg We'R Media
  Weerdingerstraat 45b
  Emmen, 7815SC
  Onze klanten geven ons 5 sterren - op basis van 8 beoordelingen
  Sluiten