Hoenderkamp 27, Emmen
Hoederkamp 27, Emmen

Facebook hulp voor bedrijven

Facebook hulp voor bedrijven

Kan jij wel wat hulp gebruiken met je zakelijk Facebookpagina? Wij helpen je graag!

Facebook hulp voor bedrijven, daarvoor moet je bij We’R Media zijn! Middels onze diensten helpen wij ondernemers namelijk met hun Social Media, waaronder hun zakelijke Facebookpagina. Zo kun je bij ons terecht voor workshops, trainingen, beheer of advertenties. Neem bij interesse gerust contact met ons op.

Facebook hulp voor bedrijven: Onze diensten

Zoals hierboven is te lezen bieden wij verschillende diensten waarmee wij jouw Social Media naar een hoger niveau tillen. Dit geldt dus ook voor Facebook. Als bedrijf is het vaak verstandig om een zakelijke Facebookpagina te hebben, waarop jij informatie deelt met jouw (potentiële klanten). Wij adviseren om minimaal 1 keer per week actief te zijn en een bericht te plaatsen. Daarnaast is het verstandig om toch ook gebruik te gaan maken van Facebookadvertenties/campagnes. Waarom? Omdat Facebook het steeds moeilijker maakt om jouw bericht op de tijdlijn van een volger te publiceren. Middels een gepromoot bericht of een advertentie heb je nog enigszins zicht op wie jouw berichten nou daadwerkelijk zien!

Facebook hulp voor bedrijven: Losse diensten en abonnementen

Bij We’R Media hebben wij losse diensten waarmee wij jouw zakelijke Facebookpagina kunnen opzetten of een boost kunnen geven. Zo kunnen wij een pagina voor je inrichten en/of optimaliseren. Daarnaast kunnen wij een campagne voor je opzetten, zodat jij bijvoorbeeld een bepaalde specifieke doelgroep kunt bereiken. Als je liever zelf aan de slag gaat met je zakelijke Facebookpagina dan is een training of workshop iets voor jou. Op basis van jouw wensen en behoeftes maken wij een training op maat, waardoor jij in een dagdeel pro bent op het gebied van Facebook!

Wil jij advies?

Ben je voor je gevoel al goed bezig, maar heb je het idee dat je nog veel meer uit Facebook zou kunnen halen? Dan is het Social Media advies & ondersteuning iets voor jou. Voor €49,95 per maand wordt gezamenlijk een strategisch social media plan gemaakt. Daarnaast houden onze professionals jouw activiteit op Facebook in de gaten en geven aan de hand daarvan advies, tips en tricks. Op die manier kun je nóg meer uit jouw pagina halen.

Ben je geïnteresseerd en wil je meer informatie of advies hoe jij jouw bedrijf het beste kan laten zien aan de buitenwereld? Schroom dan niet om contact op te nemen met We'R Media!

Offerte aanvragen
 • We’R
 • Webdesign
 • Online marketing
 • Grafische vormgeving
 • Uitgeverij
 • Blog
 • Contact
 • https://www.wermedia.nl/wp-content/themes/wermedia/img/logo-wit.svg We'R Media
  Weerdingerstraat 45b
  Emmen, 7815SC
  Onze klanten geven ons 4.89 sterren - op basis van 9 beoordelingen
  Sluiten