Digital Marketing

Google advertising in Emmen

Waarom Google Ads?

Vanuit ons digital marketingbureau in Emmen kunnen we jouw bedrijf laten groeien door middel van Google Ads. Afhankelijk van je doelstellingen wordt bepaald welke type advertising interessant zijn voor jouw bedrijf. Door continu te blijven optimaliseren, zorgen we voor een efficiënte besteding van je advertentiebudget en maximaal resultaat. Eén van de voordelen van Google Ads is dat je alleen betaalt wanneer er daadwerkelijk op je advertentie wordt geklikt. Onze Google-gecertificeerde marketeers begeleiden je graag met het opzetten en beheren van jouw campagnes. De resultaten worden inzichtelijk via een interactief dashboard.

31a97b64d8a9ee0924ae8ee11dffa9706188adbe

Google advertising in Emmen

Pakketten

Onze digital marketeers zijn Google Ads gecertificeerde specialisten. Wij blijven continu op de hoogte van de nieuwste trends en ontwikkelingen binnen de branche en zorgen daarbij voor optimaal resultaat. Het doel van Google Ads is vaak een specifieke aanvraag voor een website of een verkoop genereren voor een webshop. Deze ‘conversies’ worden meetbaar en live inzichtelijk via de Google Data Studio. Hierin worden al je KPI’s overzichtelijk weergegeven. Wij zijn ervan overtuigd dat het maximale resultaat wordt bereikt bij een samenwerking waarbij de klant wordt meegenomen in onze gedachtegang en andersom. Zo kunnen we elkaar aanvullen en jouw doelgroep zo maximaal bedienen.

Display Ads

”De perfecte manier om bezoek te targeten die al een interesse hebben getoond in je product of dienst.”

Vanuit ons Digital marketingbureau in Emmen kunnen we je begeleiden met Display Advertising. Display Advertising is een effectieve manier van online marketing om een groot publiek en specifieke doelgroepen te bereiken. Display Advertising wordt gebruikt in de vorm van display advertentiecampagnes om de naamsbekendheid van je merk, product of dienst te vergroten. Hiermee bereik je nieuwe bezoekers, sales of leads

Met één aanspreekpunt tijdens het gehele traject.

Search Ads

‘’Optimaliseer je branding of genereer meer conversies’’

Vanuit ons hoofkantoor in Emmen kunnen we je begeleiden met Search Ads. Door middel van advertenties in het zoeknetwerk van Google worden potentiële klanten met een hoge kooppotentie bereikt. We zorgen dat je producten en/of diensten continu getoond worden bij de bovenste vier zoekresultaten in de zoekmachine. We maken op basis van een inventarisatie een voorgestelde campagnestructuur waarin al je gewenste producten en/of diensten worden opgenomen….

Shopping Ads

‘’De oplossing om jouw producten te tonen daar waar de kooppotentie het hoogste is’’

Onze digital marketeers kunnen je vanuit Emmen ondersteunen met Google Shopping. Google Shopping is zeer geschikt om jouw producten, inclusief afbeelding en prijs, te vertonen in Google. Voor retailers is dit advertisingkanaal zeer interessant, omdat het bereik via Google erg groot is en het is mogelijk om de Return On Ads Spent (ROAS) bij elk product meetbaar is…

Ons een oogje in het zeil laten houden?

Onze websites zijn zeer makkelijk om mee te werken en bij te houden, maar om je website blijvend te laten presteren is het belangrijk om technisch onderhoud uit te laten voeren. Regelmatig komen er updates en om te zorgen dat er geen bepaalde lekken en gebreken ontstaan op je website is het belangrijk om veilig met deze updates om te gaan. Hackers liggen namelijk op de loer en wanneer je een website niet laat onderhouden kan je het slachtoffer worden van misbruik op je website. Mogen wij een oogje in het zeil houden?

Benieuwd hoe wij met ons team jou kunnen helpen?

Neem dan contact op met Chiel.

Je kunt hem bereiken op:

06 – 15 65 77 10

[email protected]

Belafspraak plannen

Bezoekadres

Hoenderkamp 27, 7812 VZ Emmen

Telefoonnummer
E-mailadres
Wij werken

Maandag t/m vrijdag
8.30 – 17.00 uur

Download
hier de
Social media
kalender