Digital Marketing

Google Advertising

Waarom Google Ads?

Google Ads heeft een schatkist vol advertentiemogelijkheden. Wat we doen, is samen met jou naar je doelen kijken en bepalen welke soorten advertenties het beste bij jouw bedrijf passen. We blijven constant sleutelen en finetunen, zodat je advertentiebudget slim wordt besteed en je het maximale resultaat behaalt. Het mooie van Google Ads is dat je alleen betaalt als mensen ook echt op je advertentie klikken.

Onze Google-gecertificeerde experts staan klaar om je te helpen met het opzetten en beheren van je campagnes. Je kunt de resultaten altijd live volgen via een handig interactief dashboard. Wij zorgen dat je het beste resultaat haalt uit Google Ads!

31a97b64d8a9ee0924ae8ee11dffa9706188adbe

Google Advertising

Pakketten

Onze marketeers zijn gecertificeerde Google Ads specialisten. Dit betekent dat ze altijd op de hoogte zijn van de nieuwste ontwikkelingen in de branche, en dat vertaalt zich in de beste resultaten voor jou. Met Google Ads is het doel vaak heel concreet, zoals het genereren van websiteaanvragen of het stimuleren van verkopen in een webshop. We meten deze ‘conversies’ en houden ze live bij in Google Looker Studio, waar je alle belangrijke prestatie-indicatoren overzichtelijk kunt bekijken.

We geloven sterk in samenwerking. We halen het beste resultaat wanneer we samenwerken en kennis delen. Daarom nemen we jou graag mee in ons denkproces, en staan we open voor jouw inbreng. Op die manier vullen we elkaar aan en kunnen we de doelgroep op de best mogelijke manier bedienen

Display Ads

”De perfecte manier om bezoek te targeten die al een interesse hebben getoond in je product of dienst.”

Display Advertising is een effectief online marketinginstrument om een groot publiek en specifieke doelgroepen te bereiken. Display Advertising wordt gebruikt in de vorm van display advertentiecampagnes om de naamsbekendheid van een merk, product of dienst te vergroten, om nieuwe bezoekers te bereiken en sales of leads te genereren….

€ 150,- p.m.

Met één contactpersoon tijdens het gehele traject.

Search Ads

‘’Optimaliseer je branding of genereer meer conversies’’

Door advertenties in het zoeknetwerk van Google bereik je potentiële klanten met een hoge kooppotentie. We zorgen dat je producten en/of diensten constant getoond worden bij de bovenste 4 zoekresultaten. We maken op basis van een inventarisatie een voorgestelde campagnestructuur waarin alle gewenste producten en/of diensten zijn opgenomen….

€ 150,- p.m.

Shopping Ads

‘’De oplossing om jouw producten te tonen daar waar de kooppotentie het hoogste is’’

Google Shopping is hét medium om je producten, inclusief afbeelding en prijs, te vertonen in Google. Voor retailers is dit een interessant kanaal, omdat het bereik via Google erg groot is en het is mogelijk om de Return On Ads Spent (ROAS) per product te meten…

€ 150,- p.m.

Ons een oogje in het zeil laten houden?

Onze websites zijn zeer makkelijk om mee te werken en bij te houden, maar om je website blijvend te laten presteren is het belangrijk om technisch onderhoud uit te laten voeren. Regelmatig komen er updates en om te zorgen dat er geen bepaalde lekken en gebreken ontstaan op je website is het belangrijk om veilig met deze updates om te gaan. Hackers liggen namelijk op de loer en wanneer je een website niet laat onderhouden kan je het slachtoffer worden van misbruik op je website. Mogen wij een oogje in het zeil houden?

Benieuwd hoe wij met ons team jou kunnen helpen?

Neem dan contact op met Chiel.

Je kunt hem bereiken op:

06 – 15 65 77 10

[email protected]

Belafspraak plannen

Bezoekadres

Hoenderkamp 27, 7812 VZ Emmen

Telefoonnummer
E-mailadres
Wij werken

Maandag t/m vrijdag
8.30 – 17.00 uur

Download
hier de
Social media
kalender