Grafisch Design

Als rasechte creatievelingen visualiseren we snel stijlvolle designs voor alle doeleinden.

Jouw idee, onze creatie

Wij verzorgen grafisch design zoals huisstijlen, logo’s, brochures, folders, reclameborden, banners, jaarverslagen en diverse andere soorten reclame. Wij kunnen een huisstijl vertalen naar alle marketing- en reclame-uitingen van je bedrijf. Het consistent toepassen van een huisstijl geeft een professionele indruk en heeft een positief effect op de naamsbekendheid.

Huisstijl ontwerp
Logo ontwerp
Reclame ontwerp

Gerealiseerde projecten

Een greep uit onze creaties. Doordachte vormgeving zorgt voor de juiste beleving.

Huisstijl ontwerp

Wij creëren moderne en stijlvolle huisstijlen en kunnen dit in alle uitingen van je bedrijf doorvoeren. In een huisstijlhandboek geven we alle onderdelen van de huisstijl grafisch weer met eventueel een toelichting op het gebruik. Tevens stellen we de huisstijl geheel digitaal ter beschikking. Optioneel kunnen we huisstijldesigns maken voor een Powerpoint presentatie en een Word-document.

Huisstijl

Logo ontwerp

Het logo moet in één oogopslag de identiteit van je organisatie uitstralen. Hier gaat een creatief proces aan vooraf waarin onze grafische designers je graag begeleiden. Wij staan open voor alle creatieve ideeën die je hebt voor het logo. Op basis van kennis en ervaring zullen wij je adviseren over wat handig en effectief is. Wij vinden het erg belangrijk dat het logo naadloos aansluit bij je bedrijf en dat het in alle soorten media flexibel toegepast kan worden.

Logo

Reclame ontwerp

Voor diverse soorten reclame bieden we grafische vormgeving op maat. We kunnen de huisstijl van je bedrijf doorvoeren in alle uitingen van je bedrijf. Een aantal voorbeelden van grafische designs die we op regelmatige basis realiseren, zijn:

  • Brochures
  • Folders
  • Banners
  • Reclameborden
  • Beursstands
  • Flyers

Reclame