Hoenderkamp 27, Emmen
Hoederkamp 27, Emmen

Kerst, voor je het weet is het zover!

Kerst, voor je het weet is het zover!

Het klinkt misschien een beetje raar en je komt wellicht net met je kont van het strand, maar de kerst  staat al over 119 dagen voor de deur! Het is eind augustus en dus loopt de zomervakantie ten einde. Tijd om eens te kijken hoe we de resterende maanden van 2018 gaan aanpakken. Met nog maar vier maanden op de kalender vliegt het jaar om.

Bijna kerst

Over 119 dagen zit iedereen weer netjes gekleed aan een beeldig gedekte tafel, familie en vrienden om je heen met Mariah Carey op de achtergrond, dat klinkt als het echte kerstgevoel. Precies daarom is het belangrijk om na te denken hoe je het jaar gaat afsluiten. Het is helemaal geen raar idee om na de zomervakantie na te gaan denken over de kerstperiode. Als winkelier moet je nu al aan de slag gaan met het neerzetten van een strategie, welke acties je op touw wil zetten en wat voor advertenties je wil plaatsen.kerst

Van nu tot aan kerst

Waar kan je nu onder andere al aan denken, voordat het kerst is?

 • Welke acties ga je bedenken? 
  Ben je een winkelier? Speel in op de markt. Het is een ontzettend belangrijke tijd en ga alvast nadenken welke acties je wil opzetten. Hou je een uitverkoop? Ga je een bepaald merk de spotlight zetten? Ga je een spaarkaart ontwikkelen?

 

 • Online advertising
  Online. Dat zou zomaar eens hét woord van 2018 kunnen worden. Alles is tegenwoordig online. Het is daarom zo gigantisch belangrijk dat je daar als onderneming goed op inspeelt. Juist omdat er in de kerst een groot aanbod is met acties moet je er vroeg bij zijn. Waarom in oktober niet al een kerstactie opzetten? Onder het mom van ‘lekker vroeg kerst’. Waarom niet? Wees creatief. En natuurlijk denken wij super graag mee! Neem gerust contact op voor een gratis adviesgesprek.

 

 • Plan vooruit
  Kom niet voor verassingen te staan door bijvoorbeeld veel te laat op in te spelen op de trend maar plan vooruit. Kijk wat je markt ‘hot’ vindt en probeer hierop in aan te haken.

 

 • Bedenk een strategie
  De kerstperiode is een tijd dat mensen veel geld te besteden hebben. Hoe ga je die mensen naar jouw zaak toe halen? Hoe zorg je ervoor dat juist ‘zij’ jouw winkel binnen stappen? Ga hier nu met je team over nadenken en stel een aantal doelen om naar toe te streven.

 

 • Social media
  Als er iets niet meer weg te denken is in deze tijd is het wel social media. Zorg dat jouw bedrijf op social media opvalt, wees creatief en ga hiermee aan de slag. Het is een goedkope maar zeer succesvolle manier om acties op te zetten.

 

Opzoek naar hulp-kerstman?

Ben jij opzoek naar hulp? Weet je niet precies hoe je het de komende periode moet aanpakken? Dan hebben wij wellicht de oplossing. Vraag een gratis adviesgesprek aan en dan gaan we samen aan de slag!

 • Over ons
 • Webdesign
 • Online marketing
 • Grafische vormgeving
 • Cases
 • Contact
 • https://www.wermedia.nl/wp-content/themes/wermedia/img/logo-wit.svg We'R Media
  Weerdingerstraat 45b
  Emmen, 7815SC
  Onze klanten geven ons 5 sterren - op basis van 9 beoordelingen