Hoenderkamp 27, Emmen
Hoederkamp 27, Emmen

Nieuw talent: Tom Hiemstra!

Nieuw talent: Tom Hiemstra!

TomTom

Qua voornaam hoefden we niet te wennen, want sinds vorige week kijken er twee je kant op als je bij We’R Media Tom roept. De talentvolle voetballer van DZOH komt ons online marketing team voor een halfjaar versterken. Vandaag stellen we hem graag aan je voor.

1. Stel jezelf even voor. Wie ben je en waar kom je vandaan?
Hallo! Mijn naam is Tom Hiemstra, ik ben 19 jaar oud en ik woon in Emmen.

2. Welkom! Wat voor opleiding doe je?
Ik doe de opleiding Commerciële economie op NHL Stenden Emmen en zit momenteel in mijn derde jaar.

3. Leuk! Wat ga je bij ons doen?
Ik loop een halfjaar stage op de afdelingen sales en online marketing. Ik ga dus vooral de activiteiten op deze afdelingen ondersteunen en ik denk dat ik hier erg veel van kan leren!

4. Wat vind je zo leuk aan sales en online marketing?
Het leuke aan sales en online marketing vind ik dat het nooit hetzelfde is, maar voor elk project anders. Ik vind de bijbehorende activiteiten erg interessant en wil mezelf hier graag in ontwikkelen.

5. Dat klinkt goed! Wat doe je zoal in je vrije tijd?
In mijn vrije tijd sport ik vooral en luister ik veel muziek. Op dinsdag en donderdagavond heb ik voetbaltraining bij DZOH. Als ik dan naast school en stage nog tijd over heb, ga ik vaak naar de sportschool.

6. Dus je voetbalt in de Rietlanden, op welke postitie?
Ja. Links of rechtsvoor, zeg maar een vleugelspeler.

7. Tot slot, waar mogen wij jou ‘s nachts voor wakker maken?
Om heel eerlijk te zijn, het liefst nergens voor. Ik ben erg gehecht aan mijn nachtrust en ben minder goed te spreken als dat verstoord wordt. Maar als ik dan toch ergens voor moet kiezen doe dan maar een lekker pizzaatje.


Ondertussen heeft Tom al enkele interne opdrachten opgepakt en uitgevoerd. De samenwerking verloopt goed, ondanks dat de zaterdagavonden (of zondagochtenden) er ook bij de 19 jarige wel in hakken… De koffie komt in ieder geval altijd aan. 😉

We kijken uit naar een leuke stageperiode!

 • Over ons
 • Webdesign
 • Online marketing
 • Grafische vormgeving
 • Cases
 • Contact
 • https://www.wermedia.nl/wp-content/themes/wermedia/img/logo-wit.svg We'R Media
  Weerdingerstraat 45b
  Emmen, 7815SC
  Onze klanten geven ons 5 sterren - op basis van 9 beoordelingen