Hoenderkamp 27, Emmen
Hoederkamp 27, Emmen

Nieuwe stagiaire: Christina

Nieuwe stagiaire: Christina

1. Wie ben je en waar kom je vandaan?

Hallo! Ik ben Christina, ik ben 18 jaar oud en woon momenteel in Emmen.

2. Hoe ben je bij We’R Media terecht gekomen?

Op de stage terugkomdag heb ik gesproken met Tom Hiemstra, de vorige stagiair. Hij was erg enthousiast en gaf aan dat er veel klanten zijn die online marketing uitbesteden aan We’R Media. Dat is precies wat ik zocht, dus zodoende heb ik contact gezocht. Hiernaast is het ook erg fijn dat het naast de McDonald’s is gelegen. 😉

3. Wat voor opleiding doe je?

Net als de vorige stagiair doe ik de opleiding commerciële economie op het NHL Stenden in Emmen. Ik doe de Associate Degree en ben hier voor zowel mijn stage als mijn afstuderen.

4. Wat ga je bij ons doen?

Ik ga de afdeling online marketing versterken en zal hier ook mijn onderzoek doen om af te studeren. Voor mijn afstudeeronderzoek ga ik onderzoek doen naar de wensen en behoeften van webshop-eigenaren wat betreft de inzet van online marketing.

5. Wat vind je leuk aan online marketing?

Als online marketeer wil ik het liefst meewerken bij klanten uit diverse branches en van de kleine tot de grotere bedrijven. Wat me het leukst lijkt is om bedrijven te helpen met hun online activiteiten en dat ze tevreden zijn met de dienstverlening en hun doelstellingen behalen. Online marketing is erg divers en er zijn veel mogelijkheden om mezelf te ontwikkelen. Verder hoop ik mezelf bij We’R Media goed te kunnen ontwikkelen in de 21st century skills.

6. Wat doe je zoal in je vrije tijd?

In mijn vrije tijd ben ik graag bezig met muziek, zowel het luisteren als het maken ervan. Zelf speel ik piano en gitaar en vind ik het leuk mezelf steeds meer nieuwe instrumenten aan te leren.

7. Tot slot, waar mogen wij jou ‘s nachts wakker voor maken?

Niets. Ik ben erg gesteld op mijn nachtrust, dus tenzij er een noodgeval is heb ik het liefst dat ik met rust gelaten word.

 • Over ons
 • Webdesign
 • Online marketing
 • Grafische vormgeving
 • Cases
 • Contact
 • https://www.wermedia.nl/wp-content/themes/wermedia/img/logo-wit.svg We'R Media
  Weerdingerstraat 45b
  Emmen, 7815SC
  Onze klanten geven ons 5 sterren - op basis van 9 beoordelingen