Hoenderkamp 27, Emmen
Hoederkamp 27, Emmen

De nieuwe Website van We’R Media

De nieuwe Website van We’R Media

Waarom een nieuwe website?

We’R Media groeit snel en is constant in ontwikkeling. Hierdoor vonden wij dat onze website niet meer goed weergaf wat wij te bieden hebben. Vandaar dat wij de keuze hebben gemaakt om onze website te vernieuwen. Een uitgelezen kans om middels een blog te laten zien wat wij kunnen op het gebied van Webdesign en Online Marketing. We hebben onze eigen website precies zo ontwikkeld als de maatwerk websites die we aanbieden.

Het doel van de nieuwe website

Zoals bij elke website die wij maken, bepalen we eerst de doelstelling(en) van de website. In ons geval is dat het genereren van zoveel mogelijk contactmomenten met potentiële klanten. Om dit te realiseren is het van belang zo goed mogelijk in te gaan op de wensen en behoeften van onze klant. Onderstaande onderwerpen dragen bij aan het behalen van onze doelstelling.

Structuur

De structuur van een website moet logisch en overzichtelijk zijn om ervoor te zorgen dat de bezoeker op je website snel kan vinden wat hij/zij zoekt. Wij hebben ervoor gekozen ons dienstenpakket op te splitsen in 4 hoofdgroepen, namelijk: webdesign, online marketing, grafische vormgeving en uitgeverij. Hierdoor maken we onderscheid in online en offline. Hiernaast wordt ook creatie en promotie gescheiden. Het resultaat is dat onze klant makkelijk en snel kan navigeren. Daarnaast zijn hoofdgroepen zoektermen die regelmatig worden gezocht, wat positief is voor onze vindbaarheid.

Pagina-indeling

Onder de 4 hoofdgroepen vind je de dienstpagina’s. Deze zijn allen op dezelfde manier opgebouwd. De ene dienst uitgebreider omschreven dan de ander, maar de basis is hetzelfde:

 • Introductie tekst
 • Informatieve afbeelding
 • Werkwijze
 • Call-to-Action
 • Opsomming voordelen

Het doel van deze pagina-indeling is het creëren van overzicht en het biedt de mogelijkheid om verschillende headers te gebruiken. Als er goede zoekwoorden in de headers staan, dan verbetert dat de vindbaarheid. Door het toepassen van dergelijke SEO-richtlijnen zorgen wij dat we gemakkelijk gevonden worden.

Grafisch ontwerp

Een combinatie tussen mooi en functioneel. Op een mobiel is onze website net zo mooi en makkelijk te bedienen als op een computerscherm. De huisstijl is doorgevoerd in alle pagina’s. We gebruiken namelijk onze eigen kleuren, een uniek lettertype, terugkerende vormgevingselementen, duidelijke knoppen en strakke zelf ontworpen afbeeldingen.

Content

De tekst en het beeldmateriaal moeten direct antwoord geven op de vraag van de potentiële klant. Vandaar dat onze content gericht is op ondernemers met bedrijven van alle soorten en maten. Zo spreken we de hele doelgroep aan. Het is de kunst om niet te specifiek te zijn, maar ook zeker niet te algemeen. Een juiste balans is key. Het doel is om ervoor te zorgen dat zo weinig mogelijk potentiële klanten vroegtijdig een pagina verlaten.

Homepage

Als een ondernemer op de homepage komt, moet hij/zij in één oogopslag kunnen zien wat we doen. Als dit niet het geval is, loop je het risico dat de bezoeker de pagina direct verlaat. Weg verkoopkans! Hieronder vind je een opsomming van de elementen op onze homepage, waarbij de eerste 5 direct in beeld komen:

 • Duidelijke menu items.
 • Pakkende titel & ondertitel.
 • Relevant beeldmateriaal, in ons geval een visual over online promotie.
 • Extra buttons naar de 4 hoofdgroepen van onze diensten.
 • Infobutton rechts onderin voor snel contact en belfunctie op mobiele apparaten.
 • Een korte uitleg over wat we doen; ter info en voor de vindbaarheid.
 • Een aantal recensies om vertrouwen te wekken.
 • Een portfolio om te laten zien wat wij zoal maken. De potentiële klant kan middels het portfolio bepalen of ons werk past bij zijn/haar wensen.
 • De nieuwste blogs.

De pagina wordt afgesloten met een drietal Widgets. Hierin staat bij ons informatie over We’R Media. Dit element dient vooral als nette afsluiting van een pagina en wordt op alle pagina’s toegepast.

Dienstpagina’s

Ten eerste geven we inhoudelijke informatie over de dienst. Vervolgens benoemen we de voordelen voor onze klant om interesse te wekken. Daarbij geven we aan hoe onze dienst kan bijdragen aan het behalen van bepaalde doelen. Zo maken we de dienst tastbaar voor de ondernemer. Verder laten we zien dat wij de kennis en ervaring in huis hebben door inhoudelijke informatie te delen. Ook wat dit betreft niet te veel en niet te weinig, maar een natuurlijke balans. Tot slot nodigen we geïnteresseerden uit om contact met ons op te nemen. Laagdrempelig en persoonlijk. Laagdrempelig vanwege onze adviserende rol en persoonlijk omdat het vaak om maatwerk en langdurige relaties gaat.

Blog

Een blogpagina biedt de mogelijkheid om interessante onderwerpen te belichten. Branchegerelateerde artikelen zorgen voor extra relevant publiek op onze website. Verder worden ook actualiteiten besproken in de blog. Niet alleen omdat wij nieuws heel leuk vinden, maar ook vanwege het zoekvolume op nieuwsitems. Onze blogs worden tevens gedeeld op onze social media kanalen voor extra resultaat. Door regelmatig interessante artikelen te posten krijgen wij veel extra bezoekers op onze website.

Promotie voor meer resultaat

Ter promotie van onze nieuwe website passen we alle onderstaande diensten toe met als doel om vindbaar te zijn voor zoveel mogelijk potentiële klanten. Ben je benieuwd naar onze online marketing diensten? Bekijk ze dan via onderstaande links:

Voor online promotie geldt: meten is weten. Wij meten het aantal aanvragen middels Google Analytics en kunnen zien hoe degene die een aanvraag doet op onze website terecht is gekomen. Naast deze functie biedt Google Analytics een uitgebreid overzicht aan statistieken over je bezoekers. Uiteraard benutten wij deze mogelijkheden ook voor onze klanten als die behoefte er is.

Tot slot

Middels deze blog hebben we je inzicht willen geven in onze visie wat betreft de creatie van een resultaatgerichte maatwerk website. In een toekomstig blog zullen we dieper ingaan op de online marketing activiteiten van We’R media. We zijn momenteel bijvoorbeeld bezig met het ontwikkelen van een portfolio voor succescases. Deze kunnen bij de online marketing diensten als voorbeeld worden weergegeven. Wil je onze hulp inschakelen voor het maken van een website of voor het toepassen van online marketing? Neem dan gerust contact met ons op. We helpen je graag!

 

 

 • Over ons
 • Webdesign
 • Online marketing
 • Grafische vormgeving
 • Nieuws
 • Contact
 • https://www.wermedia.nl/wp-content/themes/wermedia/img/logo-wit.svg We'R Media
  Weerdingerstraat 45b
  Emmen, 7815SC
  Onze klanten geven ons 5 sterren - op basis van 8 beoordelingen
  Sluiten