Webdevelopment

Onderhoud

Support en onderhoud, alles onder één dak!

Dat de website live staat wil niet zeggen dat je er niks meer aan hoeft te doen. Wij zorgen dat alles rondom je hosting, beveiliging, updates en onderhoud van je website of webshop onderhouden wordt. Naast het onderhoud zijn wij uiteraard ook beschikbaar voor vragen omtrent je website!

Onderhoud

Doorlopende ondersteuning

Door het onderhoudscontract houden wij je website en zorgen wij dat jouw website geen gevaar loopt. Na de noodzakelijke updates van plugins verhelpen en verbeteren wij veranderingen aan je website. Dit doen we zodat alle functionaliteiten in de website goed blijven werken, dat de prestaties van je website optimaal blijven en dat je ranking in Google niet verloren gaat. Verder kijken we naar waar nodig je website geoptimaliseerd kan worden, bijvoorbeeld door overbodige plug-ins te verwijderen en door tips te geven die betrekking hebben op de doelstelling van de website.

Website

Beveiliging

Voor een optimale beveiliging van de gegevens die via je website worden verstuurd of ontvangen beschikt onze hosting altijd over een SSL-certificaat. Naast dit certificaat zorgen wij dat er alleen vertrouwelijke plugins worden gedownload op de website en dat WordPress altijd geupdate wordt. Hierdoor blijven hackers buiten de deur!

Technisch onderhoud voor € 30,- per maand.

Snelheid

Optimalisatie

Buiten onderdelen als een mooi design, duidelijke navigatie en gebruiksvriendelijkheid is het ontzettend belangrijk dat je website snel is en blijft. Niet alleen voor je eigen ervaring, maar ook zeker voor die van je bezoeker! Een bezoeker wil niet terecht komen op een website die lang blijft laden. Een bezoeker klikt dan weg wanneer het te lang duurt, daarbuiten is het voor Google ook slecht je website te indexeren waardoor je SEO resultaat vermindert.

Website

Backup

Naast het beveiligen en het optimaliseren van de website worden onder andere ook backups van de website gemaakt. Backup van de website is een reservekopie. Mocht je website om één of andere reden verwijderd worden of is er een pagina verdwenen? Dan kunnen wij de website terugzetten met behulp van deze backups.

Benieuwd hoe wij met ons team jou kunnen helpen?

Neem dan contact op met Chiel.

Je kunt hem bereiken op:

06 – 15 65 77 10

[email protected]

Belafspraak plannen

Bezoekadres

Hoenderkamp 27, 7812 VZ Emmen

Telefoonnummer
E-mailadres
Wij werken

Maandag t/m vrijdag
8.30 – 17.00 uur

Download
hier de
Social media
kalender