Online Marketing

Voor bedrijven met de ambitie om online te groeien en constant door te ontwikkelen.

Van strategie tot uitvoering

Wij bieden diverse online marketingdiensten om gericht aan de online doelstellingen van je bedrijf te werken. Veel voorkomende doelstellingen zijn: meer websitebezoekers, meer conversies en meer omzet. Andere goede voorbeelden zijn het vullen van vacatures en het beter bereiken van de ideale klant. Hebben jullie nog geen duidelijke strategie en ontbreekt een concreet plan? Dan zullen wij dit met jullie formuleren, zodat we effectief en efficiënt kunnen samenwerken. De progressie van onze online marketingactiviteiten maken we volledig meetbaar en live inzichtelijk in een dashboard.

Gecertificeerde marketeers
Professionele grafische vormgeving
Transparant
Meetbaar resultaat
Google ads targeting online marketing visual met targeting pijl en dashboard en laptop

Diensten overzicht

Vaak bestaat onze dienstverlening uit een combinatie van meerdere diensten. We denken graag met je mee over wat een effectieve en efficiënte aanpak is voor jouw bedrijf.

Strategie

Een duidelijke strategie en concreet plan zijn de basis voor online succes.

Een doordachte, uitgewerkte online marketingstrategie is de basis van elke succesvolle online marketingaanpak. Wij gebruiken het SOSTAC® model als basis voor onze aanpak. Het SOSTAC-model, gemaakt door PR Smith, is een populair en veel gebruikt model voor digitale marketingplanning.

Lees meer

Zoekmachine optimalisatie

Wij maken je website of webshop optimaal vindbaar voor je doelgroep.

Wij optimaliseren constant de techniek, content, links en gebruiksinteractie van je website of webshop. De vindbaarheid verbetert door een hogere ranking van je pagina’s en de bezoekersbeleving verbetert door relevante waardevolle content, snelle laadtijden, goed gestructureerde teksten, geen gebroken links etc.

Lees meer

Google Ads

Google search Ads | Display Ads | Shopping Ads

Google Ads biedt diverse advertentiemogelijkheden. Afhankelijk van de doelstellingen bepalen we welke typen advertising interessant zijn voor jouw bedrijf. Door constante optimalisatie zorgen we voor een efficiënte besteding van het advertentiebudget en maximaal resultaat.

Lees meer

Social media beheer

Bij ons krijg je een persoonlijke social media marketeer die al je zakelijke pagina’s beheerd.

Wij bieden social media beheer voor Facebook, Instagram, LinkedIn en Twitter. De doelen die we nastreven voor onze klanten zijn uiteenlopend. Van concrete leads en sales tot het opvullen van openstaande vacature en het creëren van naamsbekendheid.

Lees meer

Social media advertising

Middels social advertising bereiken we je doelgroepen en zorgen we voor meetbare conversies.

Wij bieden social media advertising voor Facebook, Instagram en LinkedIn. Op basis van de doelstelling bepalen we de campagnestrategie. Middels nauwkeurige targeting triggeren we de doelgroep met pakkende advertenties. De resultaten zijn live te volgen in een interactief dashboard.

Lees meer

Conversie optimalisatie

Wij maken van bezoekers betalende klanten door conversie optimalisatie.

Conversie optimalisatie is simpel gezegd het verbeteren van de prestaties van je website of webshop. Door diverse testen en analyses optimaliseren we consistent je website of webshop. We nemen obstakels weg en stimuleren betrouwbaarheid waardoor je bezoekers sneller overgaan tot een aankoop of aanvraag.

Lees meer

Content

Middels een contentplan zorgen we consistent voor waardevolle content.

Contentmarketing is een strategische marktbenadering gefocust op het creëren en distribueren van waardevolle, relevante en consistente content, met als doel om een duidelijk gedefinieerd publiek aan te trekken en te behouden met als uiteindelijke doel deze om te zetten tot winstgevend klantgedrag.

Lees meer

Retargeting

Het voordeel van retargeting is de hoge kooppotentie van de doelgroep en het hoge conversie ratio

Retargeting is een unieke manier van adverteren waarbij bezoekers van je website een tracking-cookie meekrijgen. Hierdoor kunnen op andere websites binnen het Google advertentienetwerk en via social media advertenties getoond worden. Op deze manier kunnen we de advertenties heel gericht inzetten om top of mind te blijven bij bezoekers die al eerder interesse hebben getoond.

Lees meer

E-mailmarketing

Wij creëren interessante nieuwsbrieven en effectieve actiemailings.

E-mailmarketing is erg effectief voor het stimuleren van herhaalverkopen en ideaal voor het delen van informatie via een nieuwsbrief. Wij gebruiken Mailchimp om professionele mailings op te zetten. Verder kunnen we je uiteraard helpen met het verzamelen van e-mailadressen via je website, webshop of social media kanalen.

Lees meer

Data & Analytics

Voor elke klant maken we een strategisch dashboard op maat via Google Data Studio. Het interactieve dashboard bevat live data en bestaat uit meerdere sheets met de KPI’s en resultaten per kanaal. Het dashboard is bedoeld als managementtool door snel inzicht geven in de gang van zaken wat betreft online marketing. Bij een samenwerking bespreken we dan ook vaak de voortgang op basis van dit dashboard en afhankelijk van de dienstverlening aanvullende rapportages.

Webteksten en CRO visual

Online marketing

Wij maken alle statistieken en conversies meetbaar in een live online dashboard via Google Data Studio. In het dashboard staan per toegepast kanaal alle KPI’s overzichtelijk weergegeven. Wij zijn ervan overtuigd dat het maximale effect bereikt bij een samenwerking waarbij de klant wordt meegenomen in onze gedachtegang en andersom. Zo kunnen we elkaar aanvullen en de doelgroep zo optimaal mogelijk bedienen.

Abonnementen zijn na 3 maanden per maand opzegbaar.

Voor social media advertising verleen je ons toegang tot het advertentieaccount van je bedrijf. Het besproken budget gaat dan via je eigen zakelijke rekening. Dit is transparant en zorgt ervoor dat het budget altijd na wens kan worden aangepast. Mocht je nog geen Facebook businessaccount hebben en nog geen advertentieaccount, dan hebben wij een handige handleiding om je dit te organiseren. Bij Google Ads koppelen we je zakelijke rekening of creditcard aan het advertentieaccount dat we voor je aanmaken.

Online marketing abonnement worden maandelijks vooraf gefactureerd.

Al onze online marketeers hebben een geldige Google certificering.