Google Ads

Google search Ads | Display Ads | Shopping Ads

Hoe werkt Google Ads?

Google Ads biedt diverse advertentiemogelijkheden. Afhankelijk van de doelstellingen bepalen we welke typen advertising interessant zijn voor jouw bedrijf. Door constante optimalisatie zorgen we voor een efficiënte besteding van het advertentiebudget en maximaal resultaat. Het voordeel van Google Ads is dat je alleen betaalt wanneer er daadwerkelijk op je advertentie wordt geklikt. Onze Google-gecertificeerde marketeers helpen je graag met het opzetten en beheren van je campagnes. De resultaten maken we live inzichtelijk in een interactief dashboard.

Groter bereik bij de doelgroep
Duidelijk inzicht in resultaten
Campagnes zijn vaak schaalbaar
Flexibel advertentiebudget
Google ads targeting online marketing visual met targeting pijl en dashboard en laptop

Onze mogelijkheden

We adviseren je graag over effectieve en efficiënte toepassingen van de verschillende soorten advertising via Google.

Google Search Ads

Door advertenties in het zoeknetwerk van Google bereik je potentiële klanten met een hoge kooppotentie. We zorgen dat je producten en/of diensten constant getoond worden bij de bovenste 4 zoekresultaten. We maken op basis van een inventarisatie een voorgestelde campagnestructuur waarin alle gewenste producten en/of diensten zijn opgenomen. Van alle advertenties wordt een preview gestuurd die in overleg bijgesteld kan worden en na akkoord zetten we de advertenties live. Campagnes optimaliseren we regelmatig voor een efficiënte besteding van het budget en voor maximaal rendement uit je campagnes. De resultaten kun je live volgen in een interactief dashboard.

Google Display Ads

Display Advertising is een effectief online marketing instrument om een groot publiek en specifieke doelgroepen te bereiken. Display Advertising wordt gebruikt in de vorm van display advertentiecampagnes om de naamsbekendheid van een merk, product of dienst te vergroten, om nieuwe bezoekers te bereiken en sales of leads te genereren.

  • Doelgroeponderzoek
  • Bannerontwikkeling
  • Campagnebeheer
  • Optimalisatie van advertenties en targeting
  • Conversiemetingen
  • Live inzicht in resultaten

Google Shopping Ads

Google Shopping is hét medium om je producten, inclusief afbeelding en prijs, te vertonen in Google. Voor retailers is dit een interessant kanaal, omdat het bereik via Google erg groot is en het is mogelijk om de Return On Ads Spent (ROAS) per product te meten. Als een campagne niet rendeert dan kan de campagne aangepast of uitgezet worden. Onze online marketeers helpen je graag met het opzetten van je Google Shopping advertentiecampagnes.

  • Campagnebeheer
  • Optimalisatie van advertenties en landinspagina’s
  • Conversiemetingen
  • Live inzicht in resultaten

Google maps Ads

Middels Google search Ads extensies kunnen we dit type campagne instellen. Deze wijze van adverteren is alleen mogelijk wanneer je locaties goed staan ingesteld in ‘Google Mijn Bedrijf’. Als dit nog nit het geval is, dan kunnen we dit uiteraard voor je verzorgen. Aanvullend op reguliere zoekadvertenties kunnen we zorgen dat je bovenaan komt te staan in de Google Maps zoekresultaten.

Resultaat

Wij gaan voor met een efficiënte besteding van het advertentiebudget en zorgen voor maximaal resultaat door consistente optimalisatie.

Onze marketeers zijn gecertificeerde Google Ads specialisten. We zijn dus continu op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in de branche en zorgen daardoor voor optimaal resultaat. Het doel van Google Ads is vaak concreet een aanvraag voor een website of een verkoop voor een webshop. Deze ‘conversies’ maken we meetbaar en live inzichtelijk via Google Data Studio. Hierin staan alle KPI’s overzichtelijk weergegeven. Wij zijn ervan overtuigd dat het maximale effect bereikt bij een samenwerking waarbij de klant wordt meegenomen in onze gedachtegang en andersom. Zo kunnen we elkaar aanvullen en de doelgroep zo optimaal mogelijk bedienen.