Social media beheer

Bij ons krijg je een persoonlijke social media marketeer die al je zakelijke pagina's beheerd.

Hoe werkt social media beheer?

We bieden social media beheer voor B2B en B2C via diverse kanalen. De doelen die we nastreven voor onze klanten zijn uiteenlopend. Van concrete leads en sales tot het opvullen van openstaande vacature en het creëren van naamsbekendheid. We zorgen dat je bedrijf consistent professioneel onder de aandacht is bij de doelgroep. Onze social media marketeers en content creators zorgen samen voor visueel sterke berichten met een duidelijk propositie. We sturen onze creaties ter goedkeuring op en plannen het voor je in.

Facebook
Instagram
LinkedIn
Twitter
social media beheer visual

Onze aanpak

We zorgen ervoor dat je bedrijf constant onder de aandacht is bij de doelgroep met relevante, waardevolle content.

social media beheer icoon

Voordelen van Social Media beheer

Social media beheer biedt diverse voordelen:

Professionele uitstraling
Doordachte marketing strategie
Tijdsbesparing
Juiste toepassing functionaliteiten
Consistente berichtgeving

Onze werkwijze

De eerste stap is de inventarisatie en de realisatie van een contentplan. Goede content is de basis voor succes op social media. In een persoonlijk gesprek gaan we onze aanpak vormgeven. Allereerst willen we een goed beeld krijgen van je organisatie. Vervolgens bepalen we welke content we gaan plaatsen en in welke stijl. We maken duidelijke afspraken voor snelle communicatie en een efficiënte samenwerking. We sturen altijd een preview voordat we een bericht plaatsen, zo houd je zelf grip op de inhoud en de kwaliteit.

Resultaat

We creëren interactie met potentiële klanten en zorgen voor meer verkeer naar je website of webshop. Ons team van marketeers en grafische vormgevers zorgen consistent voor een professionele uitstraling van je bedrijf.

  • Een groeiende community
  • Meer website/shop bezoekers
  • Toenemend bereik
  • Meer leads & verkopen
  • B2B: verbetering teamspirit