Zoekmachine optimalisatie

Wij maken je website of webshop optimaal vindbaar voor je doelgroep.

Hoe werkt zoekmachine optimalisatie?

Zoekmachine optimalisatie, beter bekend als SEO (Search Engine Optimization), omvat en aantal technieken die de ranking van je website of webshop in zoekmachines kan verbeteren. Er zijn talloze factoren die invloed hebben op de organische ranking van een website. Kort samengevat gaat het om de content, techniek, autoriteit en gebruikersinteractie. Om beter gevonden te worden en meer resultaat te behalen, is het van belang om deze factoren te analyseren en waar nodig te optimaliseren. Onze SEO-specialisten nemen dit graag voor je uit handen. De resultaten van onze activiteiten maken we live inzichtelijk middels een interactief dashboard.

Techniek
Content
Linkbuilding
Gebruikersinteractie

zoekmachine optimalisatie SEO illustratie

Onze aanpak

Wij optimaliseren constant de techniek, content, links en gebruiksinteractie voor betere vindbaarheid en gebruikersbeleving.

zoekmachine optimalisatie icoon

Voordelen van SEO

Het grootste voordeel van SEO is dat het een investering is in resultaat voor de lange termijn. Relevante, waardevolle stukken tekst kunnen jaren lang bezoekers opleveren. Zeker als de pagina goed up-to-date wordt gehouden en ook technisch voldoet aan de eisen. Zoekmachines staan vol met advertenties, maar veel mensen prefereren nog steeds de organische zoekresultaten. Vandaar dat SEO voor de meeste website het belangrijkste kanaal is voor de toevoer van potentiële klanten.

Lange termijn resultaat
Bereik je ideale klant
Optimale vindbaarheid

Onze werkwijze

Om doelgericht te kunnen werken is de eerste stap richting succes met SEO de ontwikkeling van een SEO-strategie. Middels een uitgebreide analyse vormen we een duidelijk beeld van de huidige situatie. Voor de realisatie van teksten wordt vaak nauw samengewerkt. De vaktechnische kennis van onze klant is de basis. We optimaliseren de teksten op schrijfstijl, SEO-richtlijnen en zorgen we voor een nette pagina-opmaak. Hiernaast voeren we doorlopend technische optimalisaties uit en werken we waar mogelijk aan kwalitatieve linkbuilding.

On-page SEO
Technische SEO

Resultaat

Door constante optimalisatie maken we je website of webshop aangenamer en relevanter voor de doelgroep. Hiernaast zorgen onze  SEO-specialisten voor een hogere ranking van je pagina’s in Google en andere zoekmachines. We maken de voortgang meetbaar middels de professionele SEO-tool Ranktracker. De gegevens uit dit systeem geven onze de nodige input om te bepalen waar de kansen liggen.