Hoenderkamp 27, Emmen
Hoederkamp 27, Emmen

Gratis online promotie voor ondernemers!

Gratis online promotie voor ondernemers!

Gratis Online promotie, dat klinkt toch te mooi om waar te zijn? Toch zijn er een aantal manieren om online meer resultaat te behalen zonder dat dit geld kost. Uiteraard zul je zelf aan de slag moeten om onderstaande tips toe te passen.

Schrijf goede webteksten

De meeste bezoekers komen op veel websites via een zoekmachine binnen. Het is dus van belang om hoog te scoren in zoekmachines als Google. Hoe gaat dit in zijn werk? Meerdere factoren hebben invloed, maar goede teksten zijn doorslaggevend. Niet alleen moeten webteksten overtuigend zijn en goede informatie geven, er moet ook rekening worden gehouden met SEO (zoekmachine optimalisatie). Kom je niet goed naar voren in zoekmachines op bepaalde zoekwoorden? Dan is de kans groot dat het aan de teksten op je website ligt. Ben je benieuwd hoe jouw website presteert in zoekmachines? Maak dan gebruik van onze gratis SEO-scan en ontvang ons advies.

Maak een Google Mijn Bedrijf account aan

Vooral voor bedrijven met een lokale markt is Google mijn bedrijf erg interessant. Mensen die op hun mobiel hun locatie vrijgeven krijgen extra informatie over jouw bedrijf. Deze informatie moet je uiteraard zelf in het account zetten. De potentiële klant komt pas in aanraking met de extra informatie als je bedrijf in zoekresultaten naar voren komt. Nog een reden om ervoor te zorgen dat je website rekening houdt met SEO. Google Mijn Bedrijf zorgt niet alleen voor een verbeterde lokale vindbaarheid. Ook kun je Google-recensies beheren en statistieken bekijken. Deze link brengt je naar de website waar je je gratis kunt aanmelden.

Google mijn bedrijf

Online promotie via social media

Heb je een bedrijf in de consumentenmarkt (B2C)? Dan is social media voor jouw bedrijf waarschijnlijk erg interessant. Als je wil groeien of als je te weinig klanten hebt, dan is dit je kans! Wat je nodig hebt is een gezonde dosis creativiteit, wat marketingkennis, goed beeldmateriaal en een plan. Heb je een kickstart nodig? Bekijk dan onze pagina over beginnen met social.

Eerst optimaliseren, daarna online promotie

Online meer resultaat boeken is niet alleen haalbaar door promotie. Als de basis niet goed is, dan heeft het zelfs weinig zin om aan online promotie te doen. Stel je krijgt iemand op je website door een betaalde Google Ads advertentie, maar door onvolledige informatie wordt de website verlaten. Als je niet beter wist zou je denken dat de advertentie niet werkt. In werkelijkheid is de kwaliteit van de inhoud van de website het probleem. Besteed dus eerst aandacht aan het bewerkstelligen van een goede basis:

 • Goede producten en/of diensten
 • Duidelijke en volledige informatie
 • Kwaliteit beeldmateriaal
 • Stijlvol webdesign
 • Gebruiksvriendelijke website
 • SEO-geoptimaliseerde website

Vrijblijvend adviesgesprek?

Wil je werken aan een goede basis of wil je hulp bij de online promotie van je bedrijf? Neem dan contact op! 

 

 • Over ons
 • Webdesign
 • Online marketing
 • Grafische vormgeving
 • Cases
 • Contact
 • https://www.wermedia.nl/wp-content/themes/wermedia/img/logo-wit.svg We'R Media
  Weerdingerstraat 45b
  Emmen, 7815SC
  Onze klanten geven ons 5 sterren - op basis van 9 beoordelingen