Portfolio

Admicoach

Admicoach was toe aan een nieuwe website. Een die paste bij de betrouwbare en doortastende persoonlijkheden van de administratieve coaches. De essentiële informatie moest duidelijk naar voren komen en makkelijk toegankelijk worden gemaakt. Verder was het cruciaal dat de website ook door henzelf aan te passen zou zijn (met de oude website was dit onmogelijk). Tot slot moest er gemakkelijk SEO toegepast kunnen worden. Het vergroten van de online vindbaarheid vond Admicoach erg belangrijk als stap na het verbeteren van de professionele zichtbaarheid. Dit gaan ze nu zelf doen aan de hand van onze (als zeer duidelijk ontvangen) uitleg en aan de website gekoppelde tools!

Door het WordPress CMS dat wij gebruiken konden we het ‘simpel aan te passen’ alvast afstrepen; zo compleet en toch gebruiksvriendelijk vind je het niet. Om het zekere voor het onzekere te nemen hebben we ook Webcare plus met Admicoach afgesloten. Zo konden wij na oplevering van de website een training komen geven op locatie. Deze training diende om de basics van WordPress door te nemen en uit te leggen hoe de nieuwe website precies werkt. Uiteraard met een persoonlijke hand-out om alles nog eens rustig terug te kunnen lezen. Ook hebben ze ook nog iedere maand een uur support, dus dat komt vast helemaal goed…

We hebben ons tempo tijdens het maken aangepast aan de wensen en mogelijkheden van Admicoach. Haastige spoed is zelden goed, voor iedere stap in het proces hadden we de tijd en die namen we dus ook om te komen tot een ontwerp waar geen twijfel meer over bestond.

Het uiteindelijke resultaat mag er dan ook zijn. De essentiële informatie is makkelijk te vinden, de website heeft een strak en duidelijk design en maakt het contact opnemen met Admicoach erg laagdrempelig. Een mooi uithangbord, beide partijen mogen trots zijn!

 

Bekijk live

Uitgevoerde werkzaamheden

  • Website ontwikkeling