Hoenderkamp 27, Emmen
Hoederkamp 27, Emmen

Over We’R Media

We'R Media

Wij adviseren en ondersteunen bedrijven op het gebied van online en offline marketing. Zo stimuleren we groei en zorgen we voor een professionele uitstraling. Ons online team bouwt websites & webshops en maakt deze succesvol door online marketing resultaatgericht toe te passen. Aanvullend hierop bieden we diensten voor social media, tekstschrijven, fotografie, hosting en website beheer. Ons offline team creëert kranten, magazines, advertenties en folders & verzorgt tevens de verspreiding. Ook voor het creëren van een mobiele applicatie, huisstijl of logo kan je bij onze ontwerpstudio terecht.


Onze Visie

Wij handelen op basis van kennis, ervaring en statistieken. Wij gaan uit van onze expertise en adviseren onze klant proactief over vormgeving, marketing en strategie. Op deze wijze kunnen we het beste resultaat voor onze klanten realiseren en dat is precies waar we het voor doen!

VDS CROSSMEDIA

VDS Crossmedia ontwerpt, bewaakt en restylet huisstijlen, bedrijfslogo’s, advertenties, posters, brochures, kranten, magazines, folders, jaarverslagen en diverse andere printproducten. Van reclame advies en creatie tot de verzorging van drukwerk, eindcontrole, aflevering en verzending. Ook voor websites kan VDS Crossmedia de vormgeving en realisatie verzorgen.

WE’R SOCIAL MEDIA

We’R Social Media adviseert en ondersteunt ondernemers bij de inzet van Social Media als marketingtool. Dit doen zij door middel van verschillende diensten. Zo geven zij ondernemers trainingen en workshops, zodat zij zelf aan de slag kunnen met hun Social Media kanalen. Maar ook het volledige beheer kan We’R Social Media onder hun hoede nemen.

CONCEPT PLUS

Concept Plus! adviseert over de totstandkoming van de uitgave, conceptontwikkeling, verzorgt de vormgeving en lay-out, organiseert de advertentieverkoop, produceert de gedrukte- of digitale uitgave, draagt zorg voor de verspreiding en bewaakt uiteraard de kwaliteit. Concept Plus! levert volgens jouw (huisstijl)wensen en eisen die van tevoren afgesproken zijn.

Kernwaarden

 • Kwaliteit – Wij bieden professionele, creatieve media- en marketingoplossingen op maat.
 • Klantfocus – De wensen en behoeften van de klant staan bij ons centraal.
 • Service – Wij bieden snelle service en maken duidelijke afspraken.
 • Resultaat – We stellen duidelijke doelen en streven ze na.

12 JAAR ERVARING

Wij hebben 12 jaar ervaring op het gebied van online en offline marketing & media dienstverlening. Maak gebruik van onze ervaring en deskundigheid om de aandacht te krijgen die je verdient. Ook jouw vraagstuk is bij ons in goede handen!

EERLIJKE PRIJZEN

Wij vinden het belangrijk om kwaliteit te leveren tegen een eerlijke prijs. Door onze ervaring weten we precies wat het kost om kwaliteit te leveren. Hierdoor kunnen wij een eerlijk aanbod doen met een goede prijs/kwaliteit verhouding. Indien gewenst kunnen we rekening houden met een bepaald budget.

KORTE LIJNEN

1 aanspreekpunt voor jouw website, folders, krantenadvertenties, Google Ads en social media. Onze kracht is dat we online & offline bundelen onder één dak. Niet alleen is de communicatie snel en soepel, ook kunnen wij de on- en offline kanalen elkaar laten aanvullen. Altijd dezelfde uitstraling en overal in beeld bij de doelgroep.

 • Over ons
 • Webdesign
 • Online marketing
 • Grafische vormgeving
 • Nieuws
 • Contact
 • https://www.wermedia.nl/wp-content/themes/wermedia/img/logo-wit.svg We'R Media
  Weerdingerstraat 45b
  Emmen, 7815SC
  Onze klanten geven ons 5 sterren - op basis van 8 beoordelingen
  Sluiten