Hoenderkamp 27, Emmen
Hoederkamp 27, Emmen

Privacy statement

Privacy statement

We’R Media, gevestigd te Emmen, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Contactgegevens

  • We’R Media
  • Hoenderkamp 27
  • 7812VZ Emmen

Niels van der Scheer is de Functionaris Gegevensbescherming van We’R Media en is te bereiken via info@wermedia.nl

Persoonsgegevens die wij verwerken

We’R Media verwerkt uw persoonsgegevens doordat u gebruik maakt van onze diensten en/of omdat u deze zelf aan ons verstrekt.

Hieronder vindt u een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:

  • IP-adres
  • Persoonsgegevens verstrekt middels e-mail of telefonisch contact
  • Gegevens ontvangen middels een contactformulier
  • Gegevens over uw activiteiten op onze website
  • Anonieme gegevens middels tracking cookies

Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken

Onze website en/of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als u er van overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via info@wermedia.nl, dan verwijderen wij deze informatie.

Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken

We’R Media verwerkt uw persoonsgegevens voor de volgende doelen:

  • Verzenden van onze nieuwsbrief en/of reclamefolder
  • U te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren
  • U te informeren over wijzigingen van onze diensten en producten

Geautomatiseerde besluitvorming

We’R Media neemt niet op basis van geautomatiseerde verwerkingen besluiten over zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor personen. Het gaat hier om besluiten die worden genomen door computerprogramma’s of -systemen, zonder dat daar een mens (bijvoorbeeld een medewerker van We’R Media) tussen zit.

Hoe lang we persoonsgegevens bewaren

We’R Media bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor uw gegevens worden verzameld. Wij hanteren de volgende bewaartermijnen voor de volgende (categorieën) van persoonsgegevens:
We’R Media bewaart actief verstrekte persoonsgegevens. Deze worden bewaard tot het moment van wederopzegging of na een grondig verklaard verzoek tot verwijdering.

Delen van persoonsgegevens met derden

We’R Media verkoopt uw gegevens niet aan derden en verstrekt deze uitsluitend indien dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met u of om te voldoen aan een wettelijke verplichting. Met bedrijven die uw gegevens verwerken in onze opdracht, sluiten wij een bewerkersovereenkomst om te zorgen voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van uw gegevens. We’R Media blijft verantwoordelijk voor deze verwerkingen.

Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken

We’R Media gebruikt technische cookies, functionele cookies, analytische cookies, tracking cookies, social media cookies (Facebook pixel) en mogelijke onvoorziene cookies van derden. Zie ons cookie beleid voor meer informatie hierover.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heeft u het recht om uw eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens door We’R Media en heeft u het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat u bij ons een verzoek kunt indienen om de persoonsgegevens die wij van u beschikken in een computerbestand naar u of een ander, door u genoemde organisatie, te sturen.

U kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van uw persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van uw toestemming of bezwaar op de verwerking van uw persoonsgegevens sturen naar info@wermedia.nl.

Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door u is gedaan, vragen wij u een kopie van uw identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie uw pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van uw privacy. We reageren zo snel mogelijk op uw verzoek.

We’R Media wil u er tevens op wijzen dat u de mogelijkheid heeft om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen

We’R Media neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op met onze klantenservice of via info@wermedia.nl.

Cookie beleid

Dit is het cookiebeleid van We’R Media (hierna te noemen “We’R Media”, “wij,” “ons” of “onze”), gevestigd op adres Hoenderkamp 27, 7812VZ Emmen is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 58235981. Dit cookiebeleid legt uit hoe wij cookies gebruiken en hoe wij uw gegevens delen en beschermen in relatie tot onze website www.wermedia.nl (de “Website”). Het plaatsen van cookies en het verwerken van persoonsgegevens gebeurt op een wijze welke in overeenstemming is met de Algemene Verordening Gegevensbescherming, inclusief uitvoeringswet van deze verordening, of de voorafgaande wetgeving van de Wet Bescherming Persoonsgegevens (de “AVG”), de telecommunicatiewet en alle overige privacywetgeving zoals die op dit moment geldt.

Wat zijn cookies

Cookies zijn eenvoudige tekstbestanden die op uw computer, tablet of telefoon worden opgeslagen, wanneer u onze Website bezoekt. Cookies kunnen uw computer, tablet of telefoon niet beschadigen. De opgeslagen informatie kan bij een volgend bezoek weer naar onze servers teruggestuurd worden. De cookies zijn noodzakelijk om u een prettige ervaring op de Website te geven.

Functionele cookies

Functionele cookies zijn cookies die noodzakelijk zijn om onze Website goed te laten werken. Zonder deze cookies kan onze Website niet goed functioneren. U kunt deze cookies dan ook niet uitzetten. Er bestaat een onderscheid tussen permanente functionele cookies en sessie cookies. De sessie cookies worden direct na uw bezoek van onze site verwijderd. De permanente cookies worden bewaard om te voorkomen dat u niet telkens opnieuw dezelfde actie hoeft uit te voeren. Een voorbeeld hiervan zijn aankopen die in een winkelwagen van een webshop voor u bewaard worden. Wij delen de gegevens die wij inwinnen via deze cookies dan ook niet met derden.

Analytische cookies

Analytische cookies zijn cookies die ervoor zorgen dat de site goed kan functioneren. Door analytische cookies weten wij bijvoorbeeld waar op onze site naar wordt gezocht, hoe lang het duurt voordat pagina’s geladen zijn en waarop op onze Website door onze bezoekers wordt geklikt. Analytische cookies mogen soms worden geplaatst zonder uw toestemming. Andere analytische cookies worden uiteraard alleen met uw toestemming geplaatst.

Google Analytics 

Voor onze analytische diensten maken we gebruik van Google Analytics van het Amerikaanse bedrijf Google. Wij gebruiken deze dienst om bij te houden en rapportages te ontvangen over hoe bezoekers de Website gebruiken. Google Analytics plaatst een permanent cookie om uw webbrowser te identificeren. Hierdoor worden uw gegevens gedeeld met Google. Wij delen alleen gegevens met Google die wij op basis van de AVG met Google mogen delen. Wij gebruiken deze informatie met informatie van andere Gebruikers. Hierdoor is het voor ons niet mogelijk om u als individu te kunnen identificeren. Wij hebben Google geen toestemming gegeven om uw gegevens te delen met derden. U kunt volledig voorkomen dat Google Analytics u herkent door de cookies uit te schakelen in uw browser. Google kan wel verplicht worden de gegevens aan derden te verschaffen indien Google daartoe wettelijk verplicht wordt. De informatie die Google verzamelt, wordt zo veel mogelijk geanonimiseerd. Uw IP-adres wordt nadrukkelijk niet meegegeven. De informatie wordt door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Google houdt zich aan de Privacy Shield principles en is aangesloten bij het Privacy Shield-programma van het Amerikaanse Ministerie van Handel. Dit betekent dat er sprake is van een passend beschermingsniveau voor de verwerking van eventuele persoonsgegevens.

Tracking cookies

Tracking cookies zijn cookies die noodzakelijk zijn om de Website prettig voor u te laten werken. Dankzij tracking cookies kunnen wij de inhoud van de Website op uw interesses en voorkeuren afstemmen. Bovendien kunnen wij dankzij tracking cookies ervoor zorgen dat u op onze Website en op andere sites alleen relevante advertenties ziet. Dankzij deze cookies kunnen wij er ten slotte voor zorgen dat uw bezoek aan onze Website gratis is en zal blijven. Met onze tracking cookies kunnen wij niet jouw naam, adres en e-mailadres achterhalen. Wij plaatsen alleen tracking cookies als u ons daar toestemming voor hebt gegeven.

Remarketing cookies

We’R Media gebruikt remarketing diensten om te adverteren op websites van derden nadat u onze Website heeft bezocht. Wij, en derden partijen waar wij mee samenwerken, gebruiken cookies om de advertenties die getoond worden op basis van uw voorgaande bezoeken, te optimaliseren. Remarketing diensten vallen onder tracking cookies. Wij maken, met uw toestemming, gebruik van de volgende tracking cookies: Google Ads remarketing. Deze service wordt geleverd door Google Inc. Wij maken alleen gebruik van Google Ads remarketing service op het moment dat u ons daar toestemming voor geeft. Voor meer informatie over het privacy beleid van Google kunt u de volgende pagina bezoeken: http://www.google.com/intl/en/policies/privacy/.

Sociale media cookies

Op deze Website zijn buttons van sociale netwerken als Facebook en Twitter opgenomen. Deze buttons werken door stukjes code die van deze netwerken zelf afkomstig zijn. Door middel van deze code worden cookies op de Website geplaatst. Wij hebben daar geen invloed op. Leest u de privacyverklaring van het respectievelijke sociale mediabedrijf (welke regelmatig kunnen wijzigen) om te lezen wat zij met uw (persoons)gegevens doen die zij via deze cookies verwerken.

De informatie die ze verzamelen wordt zo veel mogelijk geanonimiseerd. Bedrijven als LinkedIn, Instagram, Twitter en Facebook houden zich aan de Privacy Shield principes en zijn aangesloten bij het Privacy Shield-programma van het Amerikaanse Ministerie van Handel. Dit houdt in dat er sprake is van een passend beschermingsniveau voor de verwerking van eventuele persoonsgegevens zoals bedoeld in de AVG.

Recht op inzage, correcties, recht op bezwaar en recht op dataportabiliteit. Wanneer u inzage wil in uw persoonsgegevens, als u uw gegevens wil wijzigingen of verwijderen of als u uw persoonsgegevens geheel of gedeeltelijk wil laten overdragen aan u of aan een derde, dan kunt u contact opnemen met We’R Media door een e-mail te sturen naar info@wermedia.nl.

Facebook Pixel

Functie: analytische cookie die websitebezoek meet. Wij gebruiken een Facebook Pixel om:

Op onderstaande pagina lees je hoe je kunt instellen hoe Facebook je gegevens gebruikt om je advertenties te tonen en hoe je je kunt afmelden voor de weergave van op online interesse gebaseerde advertenties van Facebook: https://www.facebook.com/policies/cookies/. Het privacy beleid van Facebook vind je hier: https://www.facebook.com/about/privacy/

Op deze pagina staat uitgelegd hoe je op ieder moment je instellingen voor Facebook advertenties kunt inzien en aanpassen.

Cookie-instellingen in je browser

In je browser of op je apparaat zijn mogelijk instellingen beschikbaar waarmee je kunt kiezen browsercookies toe te staan en om ze te verwijderen. Voor meer informatie over deze instellingen raadpleeg je de Help-onderwerpen van je browser of apparaat. Bepaalde onderdelen van de website werken mogelijk niet correct als je het gebruik van cookies in je browser hebt uitgeschakeld.

Social media: delen op Facebook

We geven de optie om artikelen van de blog te delen op Facebook via een speciale link. Om die link goed te laten werken worden cookies gebruikt.

Onvoorziene cookies

Wij proberen een zo goed mogelijk overzicht te houden over de cookies op onze Website. Het kan voorkomen dat derden cookies plaatsen op onze Website. In dat geval vindt u deze cookies niet terug in dit overzicht. Het gaat dan met name om embedded elementen. Hier is bijvoorbeeld sprake van als een video die op Youtube is opgeslagen op onze Website wordt gedeeld. Komt u op onze Website een cookie tegen die niet in dit overzicht staat? Dan verzoeken wij u contact op te nemen met ons door een mail te sturen naar info@wermedia.nl.

Hoe wordt de verzamelde informatie beveiligd?

We’R Media heeft passende technische en organisatorische maatregelen genomen om uw gegevens te beveiligen tegen verlies of tegen enige vorm van onrechtmatige verwerking. Wij gebruiken veiligheidsmaatregelen om te zorgen dat informatie via de Website wordt beveiligd. Persoonsgegevens worden bij een aanvraag versleuteld verstuurd middels door het actieve SSL-certificaat.

Hoe wordt de verzamelde informatie gedeeld?

Informatie verzameld met functionele cookies delen wij niet met derden. Informatie verkregen met analytische cookies delen wij zonder uw toestemming alleen met derden nadat wij deze gegevens hebben geanonimiseerd of nadat wij voor het delen van uw gegevens uw toestemming hebben gekregen. Informatie verkregen met tracking cookies delen wij alleen met derden indien wij daartoe uw toestemming hebben gekregen.

Kinderen

Onze website plaatst niet bewust cookies wanneer de computer, tablet of mobiel wordt gebruikt door iemand die jonger is dan 16 jaar (“Kinderen“). Indien wij erachter komen dat wij persoonlijke gegevens hebben verzameld van Kinderen zonder toestemming van hun ouder of voogd, dan zullen wij stappen ondernemen om deze gegevens te verwijderen van onze servers. Als u vermoedens heeft dat uw kind zonder uw toestemming persoonsgegevens heeft verstrekt aan ons, dan kunt u contact met ons opnemen via info@wermedia.nl. Indien wij van u persoonsgegevens hebben verkregen toen u een kind was, dan zullen wij ons inspannen op uw verzoek deze persoonsgegevens verwijderen.

Zeggenschapswijziging

Wanneer, We’R Media of een deel daarvan, wordt verkocht, overgedragen of een onze activa bij een andere organisatie terecht komt (bijvoorbeeld als gevolg van een fusie, overname, faillissement, ontbinding of liquidatie), dan kunnen gegevens die via de Website zijn verzameld onder de verkochte of overgedragen zaken vallen. De koper of verkrijger zal de afspraken in dit Cookiebeleid moeten opvolgen.

Wijzigingen

We’R Media kan van tijd tot tijd dit Cookiebeleid aanpassen of updaten. U wordt daarom geadviseerd om dit Cookiebeleid regelmatig te raadplegen. Aanpassingen van dit Cookiebeleid treden in werking op het moment dat deze zijn gepubliceerd op deze pagina.

  • We’R
  • Webdesign
  • Online marketing
  • Grafische vormgeving
  • Uitgeverij
  • Blog
  • Contact
  • https://www.wermedia.nl/wp-content/themes/wermedia/img/logo-wit.svg We'R Media
    Weerdingerstraat 45b
    Emmen, 7815SC
    Onze klanten geven ons 4.86 sterren - op basis van 7 beoordelingen
    Sluiten