Digital Marketing

Social advertising in Emmen

De voordelen van social advertising

Met social advertising haal jij maximaal resultaat uit jouw marketingbudget voor social media! Vanuit ons digital marketingbureau in Emmen kunnen wij  zeer gericht targeten op de demografie, geografie en interesses van de doelgroep van jouw bedrijf. Door middel van deze gegevens creëren wij een database met een lookalike audience. Wij vergroten het bereik door deze vergelijkbare doelgroep en kunnen wij nog gerichter retargeten om het maximale uit jouw marketingbudget te halen.

Meta

Social advertising in Emmen

Pakketten

Van het invullen van vacatures, tot aan het meetbaar maken van meer conversies op jouw webshop. Wij beginnen vanuit ons digital marketingbureau in Emmen, altijd met het formuleren van de doelstellingen. Elke klant heeft zijn of haar eigen online doelstellingen en door middel van de juiste inspanningen zorgen we voor het maximale resultaat.

Met adverteren via social media zorgen er voor dat de doelgroep regelmatig in contact wordt gebracht met jouw bedrijf, diensten en/of producten. We maken de resultaten live inzichtelijk in een interactief dashboard via Google Data Studio.

Instagram

Advertising

Instagram is de plaats waar je moet zijn om je doelgroep te inspireren met nieuwe producten of diensten. Met visueel sterke verhalen werken wij aan je inspiratie-, branding- en conversiedoelstellingen. Met creatieve content en doelgerichte targeting zorgen wij voor het maximale resultaat. Samengevat, Instagram is de belangrijke schakel tussen jouw website en doelgroep!

Met één contactpersoon tijdens het gehele traject.

Facebook

Advertising

Met onze digital marketeers uit Emmen gaan we samen voor maximaal resultaat. Facebook is al jaren het meest populaire platform waar jouw doelgroep ongetwijfeld aanwezig is. Afhankelijk van jouw doelstellingen, bespreken we de campagneopzet en brengen wij de customer journey van je klanten in beeld. Samen met jou bepalen we de focus van de advertenties en zorgen we voor de realisatie van zowel branding-, traffic- als conversiedoelstellingen.

LinkedIn

Advertising

LinkedIn is de ideale plek om de b2b-doelgroep van jouw bedrijf te targeten! Net als Facebook en Instagram biedt LinkedIn vele mogelijkheden op het gebied van adverteren. Of het nou gaat om het vergroten van de naamsbekendheid, het genereren van traffic naar jouw website of het genereren van leads, LinkedIn biedt ongekend veel kansen. 

Ons een oogje in het zeil laten houden?

Onze websites zijn zeer makkelijk om mee te werken en bij te houden, maar om je website blijvend te laten presteren is het belangrijk om technisch onderhoud uit te laten voeren. Regelmatig komen er updates en om te zorgen dat er geen bepaalde lekken en gebreken ontstaan op je website is het belangrijk om veilig met deze updates om te gaan. Hackers liggen namelijk op de loer en wanneer je een website niet laat onderhouden kan je het slachtoffer worden van misbruik op je website. Mogen wij een oogje in het zeil houden?

Benieuwd hoe wij met ons team jou kunnen helpen?

Neem dan contact op met Chiel.

Je kunt hem bereiken op:

06 – 15 65 77 10

[email protected]

Belafspraak plannen

Bezoekadres

Hoenderkamp 27, 7812 VZ Emmen

Telefoonnummer
E-mailadres
Wij werken

Maandag t/m vrijdag
8.30 – 17.00 uur

Download
hier de
Social media
kalender