Hoenderkamp 27, Emmen
Hoederkamp 27, Emmen

Stagiaire Marketing & Communicatie: Eline Zwart

Stagiaire Marketing & Communicatie: Eline Zwart

Wie ben ik en wat doe ik?

Ik ben Eline Zwart (17) en ik woon in Emmen. Op het Drenthe college doe ik de opleiding Marketing en Communicatie MBO 4 en ik zit in het eerste leerjaar.

Hoe kwam je bij We’R media terecht?

Ik moest een marketing stagebedrijf zoeken. Hiervoor heb ik op stagemarkt gekeken naar de opties. De bedrijven met een website die me aansprak heb ik per mail benaderd. We’R Media bedrijf trok mij meeste aan door wat ze doen en hoe ze zich presenteren. Na mailcontact kwam ik in gesprek met Niels van de Scheer en Tom de Boer.

Wat ga je doen bij ons in het bedrijf?

In dit bedrijf werken ze met websites en online marketing en daarover wil ik graag meer weten. Wat wordt er allemaal gedaan en waarom? Ik vind dat interessant omdat ik zelf ook veel dingen op het internet doe. Hiernaast wil ik ook kijken of dit dus de juiste opleiding is en erachter komen of dit de branche is waarin ik wil werken.

Vrije tijd buiten school/stage.

Buiten deze stage en school doe ik aan sporten, zoals dansen en de sportschool. Ook ben ik veel op pad met me vriendinnen. Verder zit ik in mijn vrije tij veel op social media.

Tot slot, Wat vind ik leuk aan Marketing?

Mij leek de opleiding leuk, omdat het breed is en ook met social media marketing te maken heeft. Later kan ik nog bepalen welke richting ik precies op wil. Ook het werken met andere mensen en bedrijven lijkt me leuk en leerzaam.

 • Over ons
 • Webdesign
 • Online marketing
 • Grafische vormgeving
 • Cases
 • Contact
 • https://www.wermedia.nl/wp-content/themes/wermedia/img/logo-wit.svg We'R Media
  Weerdingerstraat 45b
  Emmen, 7815SC
  Onze klanten geven ons 5 sterren - op basis van 9 beoordelingen