Over ons

Team

Wij vinden het belangrijk dat onze opdrachtgevers de gezichten achter ons bedrijf kennen. Samen streven wij naar het beste resultaat voor onze klanten. We gaan graag met jou in gesprek om te kijken wat voor jou het beste past en zetten graag onze expertises in om jou verder te helpen. Blijf jij ook digitaal verbonden?

Niels

MANAGER

“Creatief aan het werk zijn op crossmediaal gebied vind ik het allermooiste wat er is. Het is heel divers en elk onderdeel van het traject heeft iets. Beginnend bij een gesprek om samen een mediaplan uit te stippelen, het plan gezamenlijk uitvoeren en constant blijven ontwikkelen in alle opzichten. Dat is wat dit bedrijf zo divers maakt.”

Yvonne

OFFICE MANAGER

Yvonne is naast eigenaresse, CFO en office manager ook de moeder van de organisatie. Ze staat altijd voor je klaar als je een probleem hebt of iets wil bespreken. Ze zorgt ervoor de cijfers kloppen en dat we gestructureerd te werk gaan. Hierdoor loopt alles als een geoliede machine en kunnen we consistent de beste service en kwaliteit bieden.

 “I love it when a plan comes together.”

Mareno

ONLINE MARKETING CONSULTANT

“Het gesprek aangaan met de klant om vervolgens een online plan op te stellen die maximaal bijdraagt aan de doelstellingen, prachtig! Van projectmanagement voor Business en Corporate websites tot het ontwikkelen van een advertisingplan voor Google Ads of Social Advertising, de veelzijdigheid in mijn werk maakt het leuk en uitdagend!

Chiel

ONLINE MARKETING CONSULTANT

“Ik vind het leuk en interessant om in gesprek te gaan met klanten om te kijken hoe marketing effectief en efficiënt ingezet kan worden. Het is een uitdaging om het complete plaatje op papier zetten met een concreet plan van aanpak. Wanneer de resultaten van een goede marketingcampagne/ website zichtbaar worden, dan geeft mij dat veel energie en voldoening.”

Patrick

VISUAL DESIGNER

“Mooie dingen maken, beginnend vanaf een blanco scherm met als resultaat een gaaf magazine of knallende folder. Dat is waar ik blij van word. Zorgen voor het wauw-effect.“

”Get out of your comfort zone, that’s where the magic happens.

Joan

WEBDESIGNER

”Een goede ontwerper zijn betekent onderzoek doen naar de meest toffe designs en de opdrachtgever overtuigen met nieuwe ideeën. Deze goede ideeën komen tot bloei door aandacht te hebben voor nieuwe trends en te denken dat onze kennis nooit genoeg is, daarom moeten wij altijd op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen!”

Demi

VISUAL DESIGNER

“Ik help graag bedrijven met het ontwerp van visueel aantrekkelijk communicatie- en reclamemateriaal. Voorbeelden hiervan zijn folders, posters, banners en reclamedoeken. Een goed design zorgt voor een betrouwbare en professionele indruk. Ik vind het leuk om bedrijven daarin te ondersteunen.”

Ivo

ONLINE MARKETEER

‘’Ik ben graag bezig met social media! Van het maken van een LinkedIn-artikel tot aan het maken van een Instagram Reel. In het creëren van online content kan ik veel energie en creativiteit kan. Naast het creëren van content verdiep ik mij ook in het ontwikkelen van nieuwe content strategieën. Ik zie het als een grote uitdaging om een idee te volbrengen naar een succesvolle en effectieve online campagne’’

Bezoekadres

Hoenderkamp 27, 7812 VZ Emmen

Telefoonnummer
E-mailadres
Wij werken

Maandag t/m vrijdag
8.30 – 17.00 uur

Afspraak plannen