Hoenderkamp 27, Emmen
Hoederkamp 27, Emmen

Team

Rutger

Online Marketeer

“Het leuke aan mijn functie is het meedenken met en op weg helpen van ondernemers op het gebied van media & promotie. Vooral het ontdekken en vertalen van USP’s naar promotie strategieën is iets dat ik graag doe. Samen doelen en successen behalen, daar haal ik erg veel voldoening uit.”

Hobby's

Fotografie & voetbal

Tom

Online Marketeer

“Ik vind het leuk en interessant om in gesprek te gaan met ondernemers. Elke ondernemer heeft een uniek verhaal en streeft naar een bepaald doel. De uitdaging om het bedrijf zo professioneel en effectief mogelijk te presenteren op een website vind ik fantastisch. Mede hierom houd ik me graag bezig met statistieken en ben ik een voorstander van het 'meten is weten' principe. Verder houd ik me bezig met SEO, Google Ads, adverteren via Facebook/Instagram, remarketing en website beheer. Het beste resultaat realiseren voor onze klanten, dat vind ik daarin de mooiste uitdaging."

Hobby's

Fitness & Marketing

Niels

Manager

“Creatief aan het werk zijn op crossmediaal gebied vind ik het allermooiste wat er is. Het is heel divers en elk onderdeel van het traject heeft iets. Beginnend bij een gesprek om samen een mediaplan uit te stippelen, het plan gezamenlijk uitvoeren en constant blijven ontwikkelen in alle opzichten. Dat is wat dit bedrijf zo divers maakt.”

Hobby's

Golfen & vakantie

Yvonne

Office Manager

“Ik ben vooral iemand die zich bezighoudt met het personeel. Ik wil dat iedereen zich goed voelt en gelukkig is op kantoor. Ook doe ik daarnaast de administratie en boekhouding. Kortom, ik doe van alles en wil het uiterste uit mensen halen.” I love it when a plan comes together.

Hobby's

Tennis & lezen

Tammo

Conceptontwikkeling & Design

“Elke dag is anders. De diversiteit is erg groot binnen We’R Media. Zo zit je met de klant te bespreken wat zijn lievelingskleur is en zo lever ik een prachtige website of flyer af met al zijn wensen en ideeën die we samen hebben bedacht.”

Hobby's

Vliegvissen & kenpo

Sander

Conceptontwikkeling & Design

"Geen enkele klus is gelijk en deze variatie vind ik erg fijn. Het bouwen van een website is een mooi voorbeeld. Je begint met een blanco scherm en uiteindelijk staat er een werkend model, dat aan de wensen van de klant voldoet. Samen tot een mooi eindresultaat komen is voor mij het doel."

Hobby's

Wielrennen en naar festivals gaan

Nick

Conceptontwikkeling & Design

“Van drukwerk tot aan websites maken, ik vind alles leuk. Het hele proces om de klant in al zijn behoeftes te voorzien. Van het eerste gesprek tot het finetunen van de details in de grafische vormgeving. Samen zorgen voor het perfecte eindresultaat.”

Hobby's

Hardlopen & voetbal

Annette

Media adviseur / Orderadministratie

"Ik hou me bezig met de administratie en telefonische verkoop. De afwisseling is juist wat mijn baan zo leuk maakt. Elke dag is weer anders."

Hobby's

Winkelen & uit eten

Michiel

Media adviseur

"Ik hou me vooral bezig met relatiebeheerder. Ik hou erg van het onderhouden van klantencontact en ik vind het belangrijk dat we klanten op de juiste manier helpen."

Hobby's

sportschieten

Miranda

Media adviseur

“Het mooiste aan mijn werk is het klantencontact. Het voeren van gesprekken, ideeën bedenken en samen tot één komen is wat mijn werk zo leuk maakt.”

Hobby's

winkelen & lezen

Patrick

Media adviseur

"Ik ben een echte target-man, ik werk graag naar een bepaald doel toe. Ik adviseer mijn klanten graag over de optimale presentatie."

Hobby's

voetballen

 • We’R
 • Webdesign
 • Online marketing
 • Grafische vormgeving
 • Uitgeverij
 • Blog
 • Contact
 • https://www.wermedia.nl/wp-content/themes/wermedia/img/logo-wit.svg We'R Media
  Weerdingerstraat 45b
  Emmen, 7815SC
  Onze klanten geven ons 4.86 sterren - op basis van 7 beoordelingen
  Sluiten