Over ons

Team

Wij vinden het belangrijk dat onze opdrachtgevers de gezichten achter ons bedrijf kennen. Samen streven wij naar het beste resultaat voor onze klanten. We gaan graag met jou in gesprek om te kijken wat voor jou het beste past en zetten graag onze expertises in om jou verder te helpen. Blijf jij ook digitaal verbonden?

Niels

MANAGER

“Creatief aan het werk zijn op crossmediaal gebied vind ik het allermooiste wat er is. Het is heel divers en elk onderdeel van het traject heeft iets. Beginnend bij een gesprek om samen een mediaplan uit te stippelen, het plan gezamenlijk uitvoeren en constant blijven ontwikkelen in alle opzichten. Dat is wat dit bedrijf zo divers maakt.”

Yvonne

OFFICE MANAGER

Yvonne is naast eigenaresse, CFO en office manager ook de moeder van de organisatie. Ze staat altijd voor je klaar als je een probleem hebt of iets wil bespreken. Ze zorgt ervoor de cijfers kloppen en dat we gestructureerd te werk gaan. Hierdoor loopt alles als een geoliede machine en kunnen we consistent de beste service en kwaliteit bieden.

 “I love it when a plan comes together.”

Mareno

DIGITAL MARKETING CONSULTANT

“Het gesprek aangaan met de klant om vervolgens een online plan op te stellen die maximaal bijdraagt aan de doelstellingen, prachtig! Van projectmanagement voor Business en Corporate websites tot het ontwikkelen van een advertisingplan voor Google Ads of Social Advertising, de veelzijdigheid in mijn werk maakt het leuk en uitdagend!

Chiel

DIGITAL MARKETING CONSULTANT

“Ik vind het leuk en interessant om in gesprek te gaan met klanten om te kijken hoe marketing effectief en efficiënt ingezet kan worden. Het is een uitdaging om het complete plaatje op papier zetten met een concreet plan van aanpak. Wanneer de resultaten van een goede marketingcampagne/ website zichtbaar worden, dan geeft mij dat veel energie en voldoening.”

Ivo

Digital Marketeer

Ik ben graag bezig met social media! Van het maken van een LinkedIn-artikel tot aan het maken van een Instagram Reel. In het creëren van online content kan ik veel energie en creativiteit kwijt. Naast het creëren van content verdiep ik mij ook in het ontwikkelen van nieuwe content strategieën. Ik zie het als een grote uitdaging om een idee te volbrengen naar een succesvolle en effectieve online campagne.’’

Patrick

VISUAL DESIGNER

Mooie dingen maken, beginnend vanaf een blanco scherm met als resultaat een gaaf magazine of knallende folder. Dat is waar ik blij van word. Zorgen voor het wauw-effect.”

 

Get out of your comfort zone, that’s where the magic happens.”

Demi

VISUAL DESIGNER

“Ik help graag bedrijven met het ontwerp van visueel aantrekkelijk communicatie- en reclamemateriaal. Voorbeelden hiervan zijn folders, posters, banners en reclamedoeken. Een goed design zorgt voor een betrouwbare en professionele indruk. Ik vind het leuk om bedrijven daarin te ondersteunen.”

Stan

STAGIAIR WEBDEVELOPMENT​

”Iemand die leergierig is en graag zijn kennis uitbreidt, dat ben ik! Ik ben hier dus ook bij We’r media om veel te leren en heb er volst vertrouwen in dat dat gaat lukken. Vooral met de hulp en kennis van het team dat zich goed inzet om hoge kwaliteit af te leveren voor klanten.”

Jeroen

Webdeveloper

“Een ontwerp omzetten naar een hoogwaardig product, is wat ik het leukste vind in mijn werk. Daarnaast denk ik graag actief mee tijdens de ontwerp- en bouwfase van onze projecten om deze naadloos aan de behoefte van de klant te laten aansluiten.”

Sander

Webdeveloper

Geen enkele opdracht is gelijk en deze variatie vind ik erg fijn. Het bouwen van een website is een mooi voorbeeld. Je begint met een blanco scherm en uiteindelijk staat er een werkend model, dat aan de wensen van de klant voldoet. Samen tot een mooi eindresultaat komen is voor mij het doel.” 

Lieke

stagiaire MEDIAVORMGEVING

“Het ontwerpen van crossmediale uitingen en daar mijn creativiteit in kwijt kunnen is erg leuk! Tijdens mijn opleiding ben ik hier al veel mee bezig geweest en nu mag ik het bij We’r media in de praktijk toepassen. Deze uitdaging pak ik met beide handen aan.”

Tim

STAGIAIR
online marketing

”Mij bezighouden met de altijd veranderende online wereld vind ik erg interessant! Hier bij We’r media wil ik mijn kennis uitbreiden op gebied van digital marketing. Door het gevarieerde team kan ik kennis opdoen, van webdevelopers tot visual designers. Ik wil bedrijven helpen om zich zo goed mogelijk zichtbaar te maken in de digitale wereld.”

Koen

STAGIAIR ONLINE MARKETING​

”De ontwikkelingen op het gebied van online marketing vind ik erg interessant. Ik ben leergierig en sta open voor nieuwe uitdagingen! Ik zou mij dan ook graag willen ontwikkelen op het gebied van digital marketing. Ik denk dat ik bij We’r media hiervoor op het juiste adres ben!”

Bezoekadres

Hoenderkamp 27, 7812 VZ Emmen

Telefoonnummer
E-mailadres
Wij werken

Maandag t/m vrijdag
8.30 – 17.00 uur

Afspraak plannen

Download
hier de
Social media
kalender