Team

Maak kennis met onze digitale specialisten.

Niels

Manager

“Creatief aan het werk zijn op crossmediaal gebied vind ik het allermooiste wat er is. Het is heel divers en elk onderdeel van het traject heeft iets. Beginnend bij een gesprek om samen een mediaplan uit te stippelen, het plan gezamenlijk uitvoeren en constant blijven ontwikkelen in alle opzichten. Dat is wat dit bedrijf zo divers maakt.”

Yvonne

Office Manager

“Ik ben vooral iemand die zich bezighoudt met het personeel. Ik wil dat iedereen zich goed voelt en gelukkig is op kantoor. Ook doe ik daarnaast de administratie en boekhouding. Kortom, ik doe van alles en wil het uiterste uit mensen halen.” I love it when a plan comes together.

Tom

Online Marketeer

“Ik vind het leuk en interessant om in gesprek te gaan met ondernemers of het MT van een bedrijf om te kijken hoe marketing effectief en efficiënt ingezet kan worden. Het is een uitdaging om het complete plaatje op papier zetten in een duidelijke strategie met een concreet plan van aanpak. Wanneer de resultaten van een strategie en plan zichtbaar worden, dan geeft mij dat veel voldoening.

Mareno

Online marketeer

Van het ontwikkelen van een online strategie tot de ontwikkeling van social media content, ik word er blij van. Vooral als je ziet dat een plan naar mate de tijd vordert steeds meer resultaat gaat opleveren voor de klant. Ik ben graag creatief bezig met Adobe Photoshop. Zo kan ik de producten en diensten van onze klanten krachtig presenteren. De meeste mensen zijn visueel ingesteld, vandaar dat ik hier graag wat extra tijd aan besteed.

Tammo

Conceptontwikkeling & Design

“Elke dag is anders. De diversiteit is erg groot binnen We’R Media. Zo zit je met de klant te bespreken wat zijn lievelingskleur is en zo lever ik een prachtige website of flyer af met al zijn wensen en ideeën die we samen hebben bedacht.”

Sander

Conceptontwikkeling & Design

“Geen enkele klus is gelijk en deze variatie vind ik erg fijn. Het bouwen van een website is een mooi voorbeeld. Je begint met een blanco scherm en uiteindelijk staat er een werkend model, dat aan de wensen van de klant voldoet. Samen tot een mooi eindresultaat komen is voor mij het doel.”

Patrick

Grafisch Designer

Mooie dingen maken, beginnend vanaf een blanco scherm met als resultaat een gaaf magazine of knallende folder. Dat is waar ik blij van word. Zorgen voor het wauw-effect. Get out of your comfort zone, that’s where the magic happens.

Jennifer

Grafisch (web)Designer

Graag ben ik bezig met het ontwerpen van diverse soorten promotiemiddelen. Vanaf logo, huisstijl, flyers, advertenties, maar ook een website kan niet ontbreken. Een goede huisstijl is de basis voor de promotie van je onderneming. Want een duidelijke huisstijl is in een blik te herkennen. Want als je de juiste indruk achter laat met je promotie kan je het optimale uit je promotie halen.

Demi

Grafisch Designer

Ik help graag bedrijven met het ontwerp van visueel aantrekkelijk communicatie- en reclamemateriaal. Voorbeelden hiervan zijn folders, posters, banners en reclamedoeken. Een goed design zorgt voor een betrouwbare en professionele indruk. Ik vind het leuk om bedrijven daarin te ondersteunen.