Hoenderkamp 27, Emmen
Hoederkamp 27, Emmen

Team

Niels

Manager

“Creatief aan het werk zijn op crossmediaal gebied vind ik het allermooiste wat er is. Het is heel divers en elk onderdeel van het traject heeft iets. Beginnend bij een gesprek om samen een mediaplan uit te stippelen, het plan gezamenlijk uitvoeren en constant blijven ontwikkelen in alle opzichten. Dat is wat dit bedrijf zo divers maakt.”

Hobby's

Golfen & vakantie

Yvonne

Office Manager

“Ik ben vooral iemand die zich bezighoudt met het personeel. Ik wil dat iedereen zich goed voelt en gelukkig is op kantoor. Ook doe ik daarnaast de administratie en boekhouding. Kortom, ik doe van alles en wil het uiterste uit mensen halen.” I love it when a plan comes together.

Hobby's

Tennis & lezen

Tom

Online Marketeer

“Ik vind het leuk en interessant om in gesprek te gaan met ondernemers. Elke ondernemer heeft een uniek verhaal en streeft naar een bepaald doel. De uitdaging om het bedrijf zo professioneel en effectief mogelijk te presenteren op een website vind ik fantastisch. Mede hierom houd ik me graag bezig met statistieken en ben ik een voorstander van het 'meten is weten' principe. Verder houd ik me bezig met SEO, Google Ads, adverteren via Facebook/Instagram, remarketing en website beheer. Het beste resultaat realiseren voor onze klanten, dat vind ik daarin de mooiste uitdaging."

Hobby's

Fitness & Marketing

Mareno

Online marketeer

Van het ontwikkelen van een online strategie tot de ontwikkeling van social media content, ik word er blij van. Vooral als je ziet dat een plan naar mate de tijd vordert steeds meer resultaat gaat opleveren voor de klant. Ik ben graag creatief bezig met Adobe Photoshop. Zo kan ik de producten en diensten van onze klanten krachtig presenteren. De meeste mensen zijn visueel ingesteld, vandaar dat ik hier graag wat extra tijd aan besteed.

Hobby's

Jannes & Handbal

Tammo

Conceptontwikkeling & Design

“Elke dag is anders. De diversiteit is erg groot binnen We’R Media. Zo zit je met de klant te bespreken wat zijn lievelingskleur is en zo lever ik een prachtige website of flyer af met al zijn wensen en ideeën die we samen hebben bedacht.”

Hobby's

Vliegvissen & kenpo

Sander

Conceptontwikkeling & Design

"Geen enkele klus is gelijk en deze variatie vind ik erg fijn. Het bouwen van een website is een mooi voorbeeld. Je begint met een blanco scherm en uiteindelijk staat er een werkend model, dat aan de wensen van de klant voldoet. Samen tot een mooi eindresultaat komen is voor mij het doel."

Hobby's

Wielrennen en naar festivals gaan

 • Over ons
 • Webdesign
 • Online marketing
 • Grafische vormgeving
 • Cases
 • Contact
 • https://www.wermedia.nl/wp-content/themes/wermedia/img/logo-wit.svg We'R Media
  Weerdingerstraat 45b
  Emmen, 7815SC
  Onze klanten geven ons 5 sterren - op basis van 9 beoordelingen