Team

Maak kennis met onze digitale specialisten.

Niels

Manager

“Creatief aan het werk zijn op crossmediaal gebied vind ik het allermooiste wat er is. Het is heel divers en elk onderdeel van het traject heeft iets. Beginnend bij een gesprek om samen een mediaplan uit te stippelen, het plan gezamenlijk uitvoeren en constant blijven ontwikkelen in alle opzichten. Dat is wat dit bedrijf zo divers maakt.”

Yvonne

Office Manager

“Ik ben vooral iemand die zich bezighoudt met het personeel. Ik wil dat iedereen zich goed voelt en gelukkig is op kantoor. Ook doe ik daarnaast de administratie en boekhouding. Kortom, ik doe van alles en wil het uiterste uit mensen halen.” I love it when a plan comes together.

Tom

Online Marketeer

“Ik vind het leuk en interessant om in gesprek te gaan met ondernemers of het MT van een bedrijf om te kijken hoe marketing effectief en efficiënt ingezet kan worden. Het is een uitdaging om het complete plaatje op papier zetten in een duidelijke strategie met een concreet plan van aanpak. Wanneer de resultaten van een strategie zichtbaar worden, dan geeft mij dat veel energie en voldoening.

Mareno

Online marketeer

“Van het ontwikkelen van een online strategie tot de ontwikkeling van social media content, ik word er blij van. Vooral als je ziet dat een plan naar mate de tijd vordert steeds meer resultaat gaat opleveren voor de klant. Ik ben graag creatief bezig met Adobe Photoshop. Zo kan ik de producten en diensten van onze klanten krachtig presenteren. De meeste mensen zijn visueel ingesteld, vandaar dat ik hier graag wat extra tijd aan besteed. “

Sander

Webdesign & development

“Geen enkele klus is gelijk en deze variatie vind ik erg fijn. Het bouwen van een website is een mooi voorbeeld. Je begint met een blanco scherm en uiteindelijk staat er een werkend model, dat aan de wensen van de klant voldoet. Samen tot een mooi eindresultaat komen is voor mij het doel.”

Patrick

Grafisch Designer

“Mooie dingen maken, beginnend vanaf een blanco scherm met als resultaat een gaaf magazine of knallende folder. Dat is waar ik blij van word. Zorgen voor het wauw-effect. Get out of your comfort zone, that’s where the magic happens.

Werner

Grafisch Designer

“Wat ik het leukste vind aan mijn vak is het helpen bij een nieuwe identiteit en vervolgens wat leveren boven de verwachtingen van de klant. Dat is waar ik een kick van krijg!”

Julia

Stagiaire grafisch design

“Ik ben graag bezig met het ontwerpen van verschillende soorten promotiemateriaal. Ik help bedrijven daar graag bij door met een bestaande huisstijl een nieuw ontwerp te maken. Bijvoorbeeld flyers, posters en advertenties. Het leukste hieraan is om vanaf een leeg bestand iets nieuws te maken.”

Annemiek

Stagiaire grafisch design

Met het maken van websites en promotiematerialen hou ik mij het allerliefst bezig. Het verbreden van kennis vind ik heel belangrijk, momenteel mag ik dat doen met mijn stage binnen We’R Media.