Hoenderkamp 27, Emmen
Hoederkamp 27, Emmen

Terugblikken op de stageperiode

Terugblikken op de stageperiode

Inmiddels zit de stageperiode er alweer op en kan ik terugblikken op een leuke en erg leerzame tijd met veel nieuwe ervaringen. In deze periode heb ik mezelf erg goed kunnen ontwikkelen op (online) marketing gebied en We’R Media geholpen waar ik mogelijk inzetbaar was. Ik heb een goed beeld gekregen over een online marketing bedrijf met veel ambitie en passie voor de klant.

Klantgericht

De opdrachten die ik heb uitgevoerd waren erg divers. Dit omdat de klanten die bij We’R Media komen allemaal andere wensen en behoeften hebben. Hierdoor is elke opdracht verschillend en krijg je veel te weten over diverse onderwerpen. Elk contract en elk contact is anders. Elke klant heeft een ander doel een andere doelgroep en een andere uitstraling. Hierbij horen passende berichten en creatieve campagnes die de doelgroep aanzet tot actie.

Goede basis voor een beginnend online marketeer

De projecten waar ik het meest van heb geleerd zijn: het opzetten van social media campagnes, het opzetten van Google Ads campagnes en het bedenken en formuleren van een online marketing voorstel. Hier heb ik het meest van geleerd omdat ik een inzicht kreeg in het adverteren bij bedrijven op online gebied en de bijbehorende tools. Ik heb gewerkt met programma’s zoals: Google Data Studio, Google Search Console, Google Analytics en Facebook Business Manager. Door deze ondersteunende programma’s te gebruiken heb ik een goede basis gecreĆ«erd voor een beginnend online marketeer. Ook werd er tijd beschikbaar gesteld door We’R Media om mezelf te ontwikkelen. Ik kreeg verantwoordelijkheid bij de opdrachten en ook de mogelijkheid om bepaalde certificaten te halen.

Persoonlijke & zakelijke ontwikkeling

Kortom deze periode is erg goed geweest voor mijn persoonlijke ontwikkeling op het gebied van marketing. Ik ben op een uitstekende wijze begeleid en kon altijd bij iedereen terecht met vragen. Bij deze wil ik We’R Media bedanken voor de stageperiode en de leerzame momenten en ervaringen.

 • Over ons
 • Webdesign
 • Online marketing
 • Grafische vormgeving
 • Cases
 • Contact
 • https://www.wermedia.nl/wp-content/themes/wermedia/img/logo-wit.svg We'R Media
  Weerdingerstraat 45b
  Emmen, 7815SC
  Onze klanten geven ons 5 sterren - op basis van 9 beoordelingen