Hoenderkamp 27, Emmen
Hoederkamp 27, Emmen

Uitgever

Jouw uitgave volledig door ons verzorgt

Verlies de ‘offline wereld’ niet uit het oog

We’R Media is uitgever van verschillende magazines, kranten en personeelsbladen.

We’R Media als uitgeverij

Wij adviseren over de totstandkoming van een uitgave en de conceptontwikkeling. Daarnaast verzorgen wij de vormgeving, lay-out en organiseren wij de advertentieverkoop. En of dat nog niet genoeg is produceren en verspreiden wij de uitgave ook nog eens. Waarbij wij bij iedere uitgave zorgen voor kwaliteit. Iets dat wij hoog in het vaandel hebben staan!

Of je nu een maandelijks personeelsblad uit wil geven of een eenmalig jubileummagazine; bij We’R Media kan het! Samen met de opdrachtgever worden keuzes gemaakt voor de inhoud en vormgeving. Jij bepaalt zelf hoe jouw uitgave eruit komt te zien. Uiteraard zullen onze vormgevers wel hun advies geven en de mogelijkheden bespreken.

Bekijk onze voorbeelden

Ook offline

Als uitgever behoort het vervaardigen van onder andere magazines, kranten, personeelsbladen en brochures tot onze dagelijkse werkzaamheden. Maar het medialandschap verandert en consumenten nemen geen genoegen meer met één hapklare reclameboodschap. Wees er dus bedacht op dat je naast offline promoten ook online moet promoten (en andersom). Dit wordt nog weleens vergeten, maar op deze manier bereik je de meeste mensen. En hoewel er vandaag de dag veel online gebeurt bevindt niet iedere doelgroep zich op het wereld wijde web. Daarnaast is een tastbaar product veel waardevoller dan een berichtje dat na vijf minuten al is ondergesneeuwd door duizenden andere berichten.

Tarieven

Heb jij belang bij een eigen krant of magazine voor jouw bedrijf? Neem dan contact op met We'R Media om jouw wensen en de mogelijkheden te bespreken!

Offerte aanvragen
 • Over ons
 • Webdesign
 • Online marketing
 • Grafische vormgeving
 • Nieuws
 • Contact
 • https://www.wermedia.nl/wp-content/themes/wermedia/img/logo-wit.svg We'R Media
  Weerdingerstraat 45b
  Emmen, 7815SC
  Onze klanten geven ons 5 sterren - op basis van 8 beoordelingen
  Sluiten