Hoenderkamp 27, Emmen
Hoederkamp 27, Emmen

Uitgeverij

Onder We’R Media valt onder andere de uitgeverij van Concept Plus! B.V. Deze uitgeverij is opgericht in 2006 en inmiddels uitgegroeid tot een toonaangevende uitgeverij op het gebied van sponsored magazines in Emmen en de wijde omtrek.

Een uitgeverij die past bij iedere ondernemer

Ben je ondernemer dan adviseren wij bij We’R Media een crossmediale aanpak. Naast online promotie, betekent dit dat je jezelf ook offline moet promoten om zo verschillende doelgroepen te bereiken. Dit kan onder andere middels eenĀ sponsored magazine. Hierbij kun je denken aan een maandelijks personeelsblad, een kwartaaluitgave of een eenmalig jubileummagazine. Waar je voorkeur ook naar uitgaat bij We’R Media passen wij ons aan, aan de wensen en behoeften van de ondernemer.

Werkwijze van onze uitgeverij

Bij het ontwerpen, drukken en verspreiden van een magazine komt natuurlijk wel het een en ander kijken. Gelukkig hebben wij genoeg kennis in huis om dit proces soepel te laten verlopen. Allereerst gaan wij het gesprek aan met de ondernemer. Op die manier komen wij achter de wensen, waar wij zo goed mogelijk op in kunnen spelen. Wij adviseren de ondernemer over de totstandkoming en conceptontwikkeling van het magazine. Op basis van de wensen kunnen wij de vormgeving, het DTP-werk en de advertentieverkoop voor jou verzorgen. Na goedkeuring van het ontwerp helpen wij jou bovendien met het drukken van jouw – inmiddels – eigenĀ sponsored magazine. Door onze goede samenwerking met verschillende drukkerijen garanderen wij topkwaliteit voor een eerlijke prijs.

Een samenwerking aangaan met onze uitgeverij?

Kortom, jij bepaalt als ondernemer helemaal zelf hoe jouw magazine eruit komt te zien. Uiteraard zullen onze vormgevers jou wel adviseren en begeleiden bij het gehele proces. Zit je er over na te denken om jouw eigen magazine uit te geven en ben je benieuwd naar alle mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

uitgeverij

 • Over ons
 • Webdesign
 • Online marketing
 • Grafische vormgeving
 • Nieuws
 • Contact
 • https://www.wermedia.nl/wp-content/themes/wermedia/img/logo-wit.svg We'R Media
  Weerdingerstraat 45b
  Emmen, 7815SC
  Onze klanten geven ons 5 sterren - op basis van 8 beoordelingen
  Sluiten