Hoederkamp 27, Emmen
Hoederkamp 27, Emmen

Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Jij vraagt, wij antwoorden. Je vindt hier de antwoorden op alle veelgestelde vragen. Zit jouw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op via ons contactformulier!

Websites

Een complete website die volledig voorziet in jouw behoefte als ondernemer. Voor dit bedrag krijg je een website die goed zichtbaar is op alle schermen: een zogenaamd responsive design. Een We’R website is naast overal zichtbaar ook zeer goed vindbaar in Google en alle andere zoekmachines.

Kijk hier wat er allemaal in het pakket zit

Nergens. We’R Media doet wat het belooft en levert een website waar iedereen mee uit de voeten kan. Wij zijn tevreden als jij dat bent! De prijs is alleen wel exclusief BTW, maar we nemen aan dat jij dat als ondernemer wel weet.

Tuurlijk niet! Jij kiest je eigen hostingpakket, want jouw website is jouw eigendom. Daar heb je immers voor betaald. Natuurlijk ondersteunen we je graag, maar als onze wegen scheiden zijn we even goede vrienden.

Neen. Na oplevering van de website ontvang je een factuur. Als je die betaalt ben je klaar met ons, tenzij we je nog met iets anders van dienst kunnen zijn natuurlijk!

Klik hier voor onze extra diensten

Natuurlijk, hierbij kunnen we je ondersteunen. Dit kan in de vorm van een abonnement, maar voor vlugge of dringende vragen mag je ons natuurlijk altijd even bellen!

Klik hier voor de Webcare mogelijkheden en tarieven

Natuurlijk, maar dat is niet verplicht. Als je wil kunnen wij een hosting regelen, een unieke domeinnaam reserveren en ook SSL koppelen aan jouw website.

Klik hier voor onze hosting mogelijkheden en tarieven

Hosting is niet meer of minder dan het beschikbaar maken van jouw bestanden (website) voor het internet. Dit gebeurt via een hosting server, waar je (als het goed is) niet veel hostingkosten voor hoeft te betalen. Hoe veilig of snel jouw website is, is mede afhankelijk van de host. Belangrijk punt.

Een domeinnaam is de naam die jij aan je website geeft. Dit is het gedeelte dat na de www. komt en van waaruit jij straks kunt mailen. Bijvoorbeeld mijnwinkel.nl en info@mijnwinkel.nl.

SSL staat voor secure sockets layers. Dat zegt je misschien alsnog niet veel, maar optisch houdt het in dat er https:// in de adresbalk komt te staan. Simpel gezegd zorgt dit ervoor dat verbindingen met jouw website worden versleuteld, zodat jij en jouw gebruikers beter beveiligd zijn tegen hackers en andere ‘schobbejakken’.

Klik hier voor onze hosting mogelijkheden en tarieven

Wij hebben een aantal voorbeeldwebsites voor je klaarstaan waaruit je kunt kiezen. Jij kiest er eentje en wij passen deze aan op jouw huisstijl.

Klik hier voor de voorbeelden

Uiteraard! Wij maken uitsluitend websites die goed zichtbaar zijn op alle schermformaten. Of je de website nou bezocht wordt via een mobiel, een tablet of via de desktop: jouw website is altijd en overal goed zichtbaar. Dit vindt jouw klant fijn, dit vindt Google fijn en dus regelen wij dat.

Ja zeker! Wij maken uitsluitend websites die goed functioneren op alle schermformaten.

Je logt in een zeer gebruiksvriendelijk CMS, waarmee je eenvoudig je website kan beheren, onderhouden en aanpassen (CMS = content management systeem). Mocht je er toch niet uitkomen of er de tijd niet voor hebben, dan kunnen wij je natuurlijk altijd helpen.

CMS staat voor content management systeem. Je voegt tekst, afbeeldingen, filmpjes en dergelijke toe. Oftewel: Content. Je Managed waar je het precies wilt hebben en hoe je het ordent. Kort gezegd is het een Systeem van waaruit jij je site bestuurt.

Goed! Wij zorgen ervoor dat jouw website vindbaar is in alle zoekmachines, maar net als een auto dient een website goed onderhouden te worden om naar behoren te (blijven) functioneren. Het is dus van belang om hier altijd rekening mee te houden. Wil je er zeker van zijn dat jouw website goed vindbaar en zichtbaar is? Dan kunnen wij je daarmee helpen.

Klik hier voor onze SEO diensten

Je kunt zelf Search Engine Optimization toepassen middels ons handige CMS. Met je geïnvesteerde tijd moet je een heel eind kunnen komen. Lukt dit niet of heb je hier geen tijd voor? Dan kunnen wij dit ook voor je doen.

Klik hier voor onze SEO diensten

Ja zeker. Je kunt jouw website eenvoudig koppelen aan bijvoorbeeld Google Analytics, waarmee jij jouw website kunt analyseren. Totaal geen verstand van of geen tijd voor? Dan kunnen wij dit voor je regelen.

Als jij snel kunt, kunnen wij dat ook. Als je alles direct en compleet aanlevert, tevreden bent na het eerste ontwerp en gelijk daarna je website online laat zetten kan het binnen een paar dagen. Dit moet je echter alleen doen als je helemaal tevreden bent over alles, want pas dan zijn wij dat ook! “Haastige spoed is zelden goed”.

Natuurlijk kan dat, wij als bouwer kennen jouw website als geen ander en staan voor je klaar.

Laten we dan niet langer wachten en beginnen! Na jouw mogelijkheden te hebben bekeken en vergeleken ben je er klaar voor. Standaard vliegen we het zo aan:

 1. Je vult een aanvraagformulier in op deze website of belt direct 0591 – 20 81 03.
 2. Onze adviseur neemt samen met jou een aantal vragen door (kies alvast je basis).
 3. Je stuurt alle besproken informatie en beelden op, zodat wij een ontwerp kunnen maken in lijn met jouw huisstijl.
 4. We lopen er samen doorheen tot je helemaal tevreden bent en zorgen er vervolgens mét jou voor dat je website snel online staat.

Social Media

Facebook, WhatsApp, LinkedIn, Instagram, Snapchat en ga zo maar door. Social Media is formeel een verzamelterm voor online platformen waar gebruikers de inhoud bepalen. Het gaat hier om interactie en dialoog tussen de gebruikers.

Wie niet? Kun je beter zeggen. Het afgelopen jaar steeg het aantal 80-plussers op Social Media tot recordhoogte. Alles daaronder groeide ook nog steeds gestaag mee. Per platform zijn er verschillen in doelgroep, het is dan ook de kunst om de juiste platformen te kiezen. Kun je hier wel een beetje hulp bij gebruiken, dan kunnen we helpen.

Klik hier voor ons Social Media Care Pakket

Wij kunnen garanderen dat jouw doelgroep actief is op Social Media. Als ondernemer wil je hen bereiken en de klantenbinding met hen versterken. Op Social Media kan dit vrij eenvoudig en goedkoop. Daarnaast is de kans groot dat jou concurrenten hetzelfde doen. Dus loop niet achter en ga online!

Dat is afhankelijk van jouw bedrijf. Ieder platform heeft zijn eigen kenmerken, het is belangrijk om een afweging te maken welk platform jouw ondernemingsdoelen het beste dient. De vuistregel is dat iedere onderneming op dit moment baat heeft bij een Facebookpagina en dat het afhankelijk is van jouw doelgroep of je hier bijvoorbeeld een Instagram- of LinkedInpagina aan toevoegt. Als je wel wilt uitbreiden, maar niet weet in welke richting, dan kun je één van onze adviseurs inschakelen.

Klik hier voor ons Social Media Care Pakket

Door regelmatig aanwezig te zijn met goede content. Affiniteit, gewicht en verloop zijn de belangrijkste factoren voor het succes van jouw content. Zorg er dus voor dat je likable, sharable en frequent bent. Dit kan een dagtaak zijn als je er niet zo bedreven in bent. Wij bieden verschillende opties om je hierbij te helpen!

Klik hier voor onze Social Media diensten

Juist als je een goede website hebt, is het aan te bevelen om actief te zijn op Social Media! Je wil die goede website laten zien aan de mensen, aandacht trekken voor jouw onderneming en traffic genereren. Waar kan dat nou beter dan op Social Media?

Als je berichten deelt die vol spelfouten zitten of wanneer je alleen gehaast dingen plaatst, geeft dat natuurlijk geen positief beeld. Je zou alleen dingen moeten delen die relevant zijn. We’R Media snapt dat niet iedere ondernemer een schrijver is, maar het is wel belangrijk om dingen te delen. Doe mee aan het gesprek. Vandaar dat we zeggen: doe waar jij goed in bent, dan doen wij dat ook!

Voordat je iemand als beheerder aan kunt stellen moet diegene vrienden met jou zijn op Facebook. Is dit nog niet het geval, verstuur dan een vriendschapsverzoek. Na acceptatie klik je op “instellingen” bovenaan je pagina. Klik in de linkerkolom op “paginarollen”. Voer in het vak de naam van de persoon in die (mede)beheerder moet worden en selecteer de naam. Klik op “redacteur” om de rol “beheerder” aan te wijzen in het vervolgkeuzemenu. Klik op “toevoegen” en voer je wachtwoord in om te bevestigen.

Vraag direct een offerte aan!

Offerte aanvragen
 • We’R
 • Webdesign
 • Online marketing
 • Grafische vormgeving
 • Uitgeverij
 • Blog
 • Contact
 • https://www.wermedia.nl/wp-content/themes/wermedia/img/logo-wit.svg We'R Media
  Weerdingerstraat 45b
  Emmen, 7815SC
  Onze klanten geven ons 4.89 sterren - op basis van 9 beoordelingen
  Sluiten