Hoederkamp 27, Emmen
Hoederkamp 27, Emmen

Maatwerk Website

Maatwerk website – Uniek & Doelgericht.

Een maatwerk website biedt eindeloze mogelijkheden en is bedoeld voor bedrijven zich online optimaal willen presenteren. Wij combineren een stijlvol webdesign met een doordachte marketingstrategie. Zo zorgen we op elke pagina voor de juiste beleving en een optimale kans op conversie. We denken met je mee en adviseren over toepassingen die bij kunnen dragen aan de online doelstellingen van je bedrijf. De statistieken van je bezoekers maken we inzichtelijk met Google Analytics.

Neem contact op

maatwerk website

Werkwijze:

 1. Kennismaking & Concept
  Tijdens de kennismaking bespreken we al je wensen en behoeften met betrekking tot de website. Vervolgens ontvang je van ons een concreet voorstel.
 2. Grafisch ontwerp
  We maken we een uniek en stijlvol design dat precies aansluit bij de uitstraling van je bedrijf. Door het toepassen van een doelgerichte structuur en pagina-indeling vinden je bezoekers snel wat ze zoeken en kunnen ze gemakkelijk navigeren. Dit geldt voor ieder apparaat (computer, mobiele telefoon én tablet). Als het ontwerp klaar is, wordt deze digitaal voor je toegankelijk gemaakt. Zo kunnen we snel schakelen om het design te finetunen.
 3. Techniek
  Onze programmeurs zorgen ervoor dat de website netjes gecodeerd is. Dit zorgt voor snelle laadtijden en het is gunstig voor je positie in zoekmachines. Wij bouwen websites in WordPress, omdat het beheer met dit programma simpel en effectief is. Het is niet voor niets het meest gebruikte content management systeem (CMS) wereldwijd.
 4. Content
  Goede kwaliteit tekst en beeldmateriaal zijn cruciaal voor de vindbaarheid, uitstraling en doeltreffendheid van de website. Om het gewenste resultaat te bereiken kunnen we SEO-geoptimaliseerde teksten schrijven en professionele foto’s laten maken.
 5. Oplevering website
  Het ontwerp, de techniek en de content smelten samen tot de nieuwe website. Vervolgens is het een kwestie van finetunen tot de website volledig naar wens is. Als de website is opgeleverd wordt er een afspraak gepland om de functionaliteiten van WordPress toe te lichten. Uiteraard zijn we tijdens kantooruren altijd bereikbaar als je met het beheer ergens niet uit komt.

Neem contact op

Waarom een maatwerk website?

 • Uniek webdesign
 • Doelgerichte structuur & vormgeving
 • Goede vindbaarheid in zoekmachines
 • Inclusief online marketing advies
 • Je eigen contactpersoon

Online Marketing

Wil je het bereik van je website vergroten? We adviseren je graag over de mogelijkheden van online marketing voor jouw bedrijf. We kijken kritisch naar de inhoud van de website, doen een zoekwoorden analyse en bekijken de mogelijk van social media. Vervolgens doen we een concreet voorstel waarin elke dienst die we adviseren duidelijk wordt toegelicht. Dit houdt is een omschrijving, het doel, het verwachte resultaat en de kosten. Ons doel is om samen te werken aan het online succes van jouw bedrijf.

Beheer & ondersteuning

Wij zorgen ervoor dat je website altijd up-to-date is en dat er een back-up beschikbaar is. Wij snappen heel goed dat je je als ondernemer niet druk wilt maken om dergelijke zaken. Mocht je met het beheer ergens niet uitkomen, dan zijn we tijdens kantooruren altijd bereikbaar. Als je het beheer wil uitbesteden dan adviseren wij je graag over de mogelijkheden. Met technische ondersteuning kun je gebruik maken van alle expertise die wij in huis hebben, wanneer jou dat uitkomt. Urgente problemen lossen we snel op door het gebruik van Teamviewer. Daarmee kunnen we op afstand tijdelijk jouw computer bedienen.

 • We’R
 • Webdesign
 • Online marketing
 • Grafische vormgeving
 • Uitgeverij
 • Blog
 • Contact
 • https://www.wermedia.nl/wp-content/themes/wermedia/img/logo-wit.svg We'R Media
  Weerdingerstraat 45b
  Emmen, 7815SC
  Onze klanten geven ons 4.89 sterren - op basis van 9 beoordelingen
  Sluiten