WEERDINGERSTRAAT 45A-B, EMMEN
WEERDINGERSTRAAT 45A-B, EMMEN

Maatwerk Website

Maatwerk website – Uniek & Doelgericht.

Een maatwerk website biedt eindeloze mogelijkheden en is bedoeld voor bedrijven zich online optimaal willen presenteren. Wij combineren een stijlvol webdesign met een doordachte marketingstrategie. Zo zorgen we op elke pagina voor de juiste beleving en een optimale kans op conversie. We denken met je mee en adviseren over toepassingen die bij kunnen dragen aan de online doelstellingen van je bedrijf. De maatwerk websites die wij maken zijn gebruiksvriendelijk, uniek en goed vindbaar in zoekmachines. Om je inzicht te geven in het gedrag van de bezoekers maken we de statistieken uit Google Analytics voor je beschikbaar. Ook kunnen we helpen om het online resultaat van je website te optimaliseren middels verschillende online marketing diensten.

Neem contact op

maatwerk website

Werkwijze Maatwerk Website:

 1. Kennismaking & Concept
  We komen graag bij je langs om jou en je bedrijf beter te leren kennen. Daarnaast bespreken we tijdens de kennismaking al je wensen en behoeften met betrekking tot de website. Hierdoor kunnen we tijdens het ontwikkelingsproces beter meedenken en een doeltreffender eindresultaat neerzetten.
 2. Grafisch ontwerp
  Het ontwerp van de website moet naadloos aansluiten bij de uitstraling van jouw organisatie. Wij vinden het belangrijk dat jou website het gewenste resultaat gaat leveren en daarom zorgen we voor een uniek design, doelgerichte structuur & vormgeving, gebruiksvriendelijke bediening, optimale techniek en een responsive design. Als het ontwerp klaar is wordt deze digitaal voor je toegankelijk gemaakt. Zo kunnen we snel schakelen om tot het perfecte eindresultaat te komen.
 3. Techniek
  Onze programmeurs zorgen ervoor dat jouw website technisch professioneel in elkaar zit. Wij bouwen websites in WordPress, omdat het beheer met dit programma simpel en effectief is. Het is niet voor niets het meest gebruikte content management systeem (CMS) wereldwijd. Je kunt in WordPress gemakkelijk zelf tekst, foto’s en andere elementen aanpassen of toevoegen.
 4. Content
  Goede kwaliteit tekst en beeldmateriaal zijn cruciaal voor de vindbaarheid, uitstraling en doeltreffendheid van de website. Om het gewenste resultaat te bereiken kunnen we SEO-geoptimaliseerde teksten schrijven en professionele foto’s laten maken.
 5. Oplevering website
  Het ontwerp, de techniek en de content smelten samen tot de nieuwe website. Vervolgens is het een kwestie van finetunen tot de website volledig naar wens is. Als de website is opgeleverd wordt er een afspraak gepland om de functionaliteiten van WordPress toe te lichten. Uiteraard zijn we tijdens kantooruren altijd bereikbaar als je met het beheer ergens niet uit komt.

Neem contact op

Waarom een website bij We’R Media?

 • Uniek webdesign passend bij de identiteit van je bedrijf
 • Doelgerichte structuur & vormgeving
 • Goede vindbaarheid in zoekmachines
 • Inclusief online marketing advies
 • Je eigen contactpersoon

Online Marketing

Een goede website is de basis voor online succes. Maar als je echt wil groeien, dan mag een gedegen online marketing aanpak niet ontbreken. Wij helpen je graag met het opzetten en uitvoeren van een online marketing strategie. Onze online marketeers gaan met je in gesprek en geven je een duidelijk beeld van de potentiële resultaten en de kosten die daaraan verbonden zijn. Bij elke aangeboden dienst wordt duidelijk toegelicht uit wat het doel is en wat er precies gedaan wordt. Ons doel is om samen te werken aan het online succes van jouw bedrijf.

Beheer & ondersteuning

Wij zorgen ervoor dat je website altijd up-to-date is en dat er een back-up beschikbaar is. Wij snappen heel goed dat je je als ondernemer niet druk wilt maken om dergelijke zaken. Mocht je met het beheer ergens niet uitkomen, dan zijn we tijdens kantooruren altijd bereikbaar. Als je het beheer wil uitbesteden dan adviseren wij je graag over de mogelijkheden. Met technische ondersteuning kun je gebruik maken van alle expertise die wij in huis hebben, wanneer jou dat uitkomt. Urgente problemen lossen we snel op door het gebruik van Teamviewer. Daarmee kunnen we op afstand tijdelijk jouw computer bedienen.

 • We’R
 • Webdesign
 • Online marketing
 • Grafische vormgeving
 • Uitgeverij
 • Blog
 • Contact
 • https://www.wermedia.nl/wp-content/themes/wermedia/img/logo-wit.svg We'R Media
  Weerdingerstraat 45b
  Emmen, 7815SC
  Onze klanten geven ons 4.89 sterren - op basis van 9 beoordelingen
  Sluiten