Maatwerk modules

Wij maken modules volledig op maat. Dat houdt in: vormgeving in huisstijl en met functionaliteiten naar wens.

Maatwerk modules

Hieronder zie je een aantal van onze meest toegepaste modules. Voor specifieke toepassingen kunnen we modules op maat ontwikkelen en stijlen. Al onze modules worden volledig responsive ontwikkeld en hebben voor elk formaat scherm een gepaste weergave. Dit is bevorderlijk voor het gebruiksgemak en het zorgt ervoor dat teksten altijd direct goed leesbaar zijn.

Alles is mogelijk
Maatwerk design
Maatwerk functionaliteiten
illustraties modules

Project module

Presenteer je werk

In een projectmodule kun je eenvoudig foto’s en toelichting van een project gecategoriseerd opslaan. In het portfolio worden de projecten mooi weergegeven eventueel met filteropties of de mogelijkheid om een specifieke categorie op de aansluitende dienst/productpagina weer te geven.

Klanten module

Toon trots je klanten en partners

Laat met trots zien wie je opdrachtgevers zijn. Dit kan een logoslider zijn met een linkje, maar ook een dedicated pagina met een quote, review of gerealiseerde projecten van de specifieke klant erbij.

Team module

Presenteer je team

Een teampagina eventueel gekoppeld aan een V-Card, zodat de persoonsinformatie snel opgeslagen en gedeeld kan worden. Het is een soort digitaal visitekaartje. Bij grote organisaties zijn filter- en zoekfuncties mogelijk.

Review module ★★★★★

Review weergaven van bekende platformen

Feedback Company, Webwinkelkeur, Kiyoh, Trustpilot, Reviews.io, Yotpo, Google, G2 en zo zijn er nog veel meer platformen waarop je reviews kunt verzamelen. Wij kunnen ervoor zorgen dat je score netjes op je website op webshop getoond wordt.

Blog / Nieuwsbrief module

Hou je doelgroep op de hoogte

Via een blog module kun je je doelgroep gemakkelijk op de hoogte houden van nieuwsberichten rondom je organisatie of merk. Voeg eenvoudig tekst, foto’s, video’s en andere elementen toe in de editor.

Testimonial module

Toon mooie testimonials

Testimonials geven ambassadeurs van je bedrijf, organisatie of merk de mogelijkheid om daar openbaar iets over te vertellen. Mensen hechten veel waarde aan de mening van ervaringsdeskundigen.

Auto module

Occasions of splinternieuw

Professioneel auto’s weergeven, selecteren, filteren, zoeken en sorteren. We kunnen deze module volledig op maat ontwikkelen. Hierbij kunnen we indien nodig rekening houden met de mogelijkheden van software die je organisatie gebruikt.

Vacature module

Presenteer je vacatures

In een vacature module kunnen werkzoekenden snel zoeken en filteren. Eventueel met uitgebreid contactformulier, custom fields en een CV upload functie. Deze module kan tevens gerealiseerd worden voor Uitzendbureau’s met diverse aanvullende mogelijkheden.

Formulier met iDEAL

Makkelijk en snel online betalen

We kunnen aan een contactformulier een iDEAL formulier toevoegen, zodat een bezoeker gemakkelijk en snel kan betalen voor een dienst of evenement. Alle data wordt opgeslagen en kan eenvoudig geëxporteerd worden in diverse formats.

Product module

Presenteer je producten

Het komt wel eens voor dat een bedrijf producten wil tonen zonder dat er een webshop gekoppeld is. In dat geval is een product module de oplossing.

Cases module

Toon indrukwekkende cases

Zit je in een branche waar cases je dienstverlening op een waardevolle manier kunnen presenteren? Dan is een cases module de manier om je potentiële klant te laten zien welke succes je samen met je opdrachtgevers hebt behaald.

Agenda module

Ideaal voor evenementen

Voor het weergeven van evenemtenten kunnen we op maat een module vormgeven. Met uiteenlopende weergave, selectie en filtermogelijkheden.