Webshop op maat

Wij bouwen unieke webshops volledig in huisstijl met onbeperkte maatwerk functionaliteiten.

Een stijlvolle en doelgerichte Webshop

Wij maken maatwerk webshops met WooCommerce geïntegreerd in een WordPress website. WooCommerce is onderdeel van WordPress en is nummer 1 software ter wereld voor de realisatie van webshops. Het beheer met deze software is simpel en doeltreffend. De mogelijke koppelingen zijn eindeloos en de software wordt door de populariteit constant doorontwikkeld. WooCommerce is eenvoudig te koppelen met de meeste voorraad- en kassasystemen en ondersteunt vrijwel alle pakketservices en betalingssystemen middels een plug-in.

Strategie
Design
Ontwikkeling
Testfase
Lancering
Beheer & Resultaat

webshop mock-up Nozem store

Onze aanpak

Wij maken een webshop op maat die maximaal bijdraagt aan de doelstellingen van je bedrijf.

google shopping icoon

Stap 1: Strategie

We beginnen met een uitgebreide inventarisatie om een duidelijk beeld te krijgen van de wensen en behoeften. We bespreken het doel, doelgroepen, vormgeving, functionaliteiten en de overige onderdelen van de webshop. Dit vertalen we naar een design in Adobe XD die de basis vormt voor de ontwikkeling van de complete webshop.

 • Huisstijl
 • Doelstellingen
 • Doelgroepen
 • Functionaliteiten
 • Structuur
 • Content

Stap 2: Design & Ontwikkeling

Nadat de strategie duidelijk is en het concept staat als een huis, starten we met het design van de volledige webshop. Er is meerdere malen een feedbackmoment en na akkoord begint de ontwikkeling. Als de testversie van de website af is, dan kan het gevuld worden met content. Voor de lancering worden alle functionaliteiten uitgebreid getest.

 • Grafisch design
 • Front-end development
 • Ontwikkeling functies
 • Koppelingen realiseren
 • Testen
 • Accordering

Stap 3: Beheer & Resultaat

Je krijgt uitleg over het content management systeem ‘WordPress’, zodat je zelf de website kan beheren en verder uit kan bouwen. Hiernaast koppelen we Google Tag Manager voor conversiemetingen, Google Analytics voor inzicht in de statistieken en Google Search Console voor inzicht in de vindbaarheid.

 • Uitleg & handleiding CMS
 • Koppeling Google Analytics
 • Koppeling Google Search Console
 • Strategisch Dashboard

Een selectie uit ons werk

Webshops waar we trots op zijn! Elke webshop is anders en heeft zijn eigen uitdagingen. Wij zoeken altijd naar de beste oplossing.

Modules

Onze maatwerk modules kunnen jouw webshop aanvullen met unieke, waardevolle functionaliteiten. Voor veel soorten functies hebben we al een basis ontwikkeld die we eenvoudig op maat kunnen uitbouwen en stijlen. Uiteraard is het ook mogelijk om compleet nieuwe functionaliteiten te ontwikkelen. Eventuele updates en verbeteringen worden uitgerold voor iedereen die onze modules gebruikt.

Maatwerk modules

Aanvullende informatie

Klik op de icoontjes voor een uitgebreide toelichting.

Onze service

Wij vinden goede service erg belangrijk. Hierom is onze dienstverlening zeer compleet.

Het beheer van onze webshops gaat via het Content Management Systeem ‘Wordpess‘ in combinatie met hun eigen webshopsoftware ‘WooCommerce‘. Dit is wereldwijd het meest gebruikte software voor webshops. Verder gebruiken wij Elementor Pro als pagebuilder. Dit is wereldwijd de meest gebruikte pagebuilder voor WordPress.

Wij zorgen ervoor dat je webshop altijd technisch up-to-date is en maken wekelijks of dagelijks een back-up. Voor vragen over het beheer van de website zijn we tijdens kantooruren altijd bereikbaar. Onze programmeurs zorgen ervoor dat je website goed blijft functioneren en treffen maatregelen om ongewilde problemen te voorkomen.

Om een webshop te beginnen is de eerste stap het registreren van een domeinnaam. Heb je nog geen domeinnaam? Wij helpen je graag met het kiezen van een sterke domeinnaam. Er zijn een aantal zaken waar je rekening mee zou moeten houden voor het optimale effect.

Wij hebben een bieden standaard hosting en performance hosting. Onze hosting is altijd inclusief SSL-certificaat voor een optimale beveiliging van de gegevens die via je website worden verstuurd of ontvangen.

Als onderdeel van de hosting bieden we een onbeperkt aantal zakelijke e-mailadressen.

Wij stellen de gebruikers van onze websites en webshops op de hoogte van de cookies die worden toegepast. Niet alleen omdat dit wettelijk verplicht is, maar ook omdat het de gebruiker de keuze te geven om ze gedeeltelijk of geheel te accepteren. Hiernaast geven we duidelijk aan waarvoor de cookies gebruikt worden en hoe we met de gegevens van bezoekers omgaan.

Wil je online marketing inzetten om het resultaat van je webshop te stimuleren? We bieden uitgebreide mogelijkheden op het gebied e-commerce marketing. Na een inventarisatie en een aantal analyses kunnen we je hierover adviseren.

Alle websites die wij maken worden gekoppeld met Google Analytics. Google Analytics geeft inzicht in de statistieken van je website of webshop.

Alle websites die wij maken worden gekoppeld met Google Search Console. Google Search Cnsole geeft inzicht in de vindbaarheid van je website in de zoekmachine van Google.

Alle websites die wij maken worden gekoppeld met Google Tag Manager. Google Tag Manager maakt het voor marketeers eenvoudig om alle activiteit van bezoekers op je website of webshop tot in detail te meten.

Indien relevant installeren een Facebook Pixel om eventuele social media adversing campagnes te kunnen optimaliseren.

Wij factureren webshops in 3 termijnen met een betalingstermijn van 30 dagen.

 • 40% na akkoord offerte
 • 40% na akkoord design
 • 20% na oplevering