Hoenderkamp 27, Emmen
Hoederkamp 27, Emmen

Webshop

Webshop

Wij helpen je graag bij het opzetten, beheren en optimaliseren van een webshop. Wij bouwen webshops met Woocommerce in combinatie met een WordPress website. Het beheer met deze software is simpel en doeltreffend. Precies wat de veel startende webshop ondernemers zoeken. Ook voor hert MKB is een Woocommerce webshop een goede keuze. Bekijk hieronder onze werkwijze en de uitgebreide mogelijkheden.

Neem contact op

webshop voorbeeld

Onze werkwijze voor een webshop 

Tijdens de kennismaking bespreken we al je wensen en behoeften met betrekking tot de webshop. Daarnaast geven we een duidelijk beeld van onze mogelijkheden en kijken we of we een geschikte match zijn voor de realisatie van je webshop. Bij wederzijds interesse doen we een zorgvuldig uitgewerkt voorstel en word het realisatieproces gestart.

 1. Grafisch ontwerp

  Het ontwerp van de webshop moet naadloos aansluiten bij de uitstraling van jouw organisatie. We zorgen voor een uniek webdesign met een doelgerichte structuur en optimaal gebruiksgemak. Verder vinden we het belangrijk dat de webshop technisch goed in elkaar zit en dat het ontwerp responsive is. De mogelijkheden zijn uiteenlopend: afbeelding formaat op maat, categorieën, filters, uitgelichte producten, bestsellers, kortingen, kwantumkorting, beschikbare voorraad, van … weer verkrijgbaar en ga zo maar door. Wil je graag meer informatie, neem hierover dan gerust contact op. Als het ontwerp klaar is, dan wordt deze digitaal voor je toegankelijk gemaakt. Vervolgens is er contact om het design te fintunen. Pas als het design akkoord is, gaan we beginnen aan de bouw van de daadwerkelijke webshop.

 2. Techniek & systemen

  Onze programmeurs bouwen een professionele webshop in WordPress met daaraan gekoppeld de plug-in Woocommerce. Vaak is het koppelen van een backoffice-programma geen probleem. We kunnen diverse betaalsystemen koppelen, als:  i-DEAL, creditcart, Pay-Pal en Afterpay. Verder worden in overleg alle automatisch gegenereerde berichten ingesteld en opgemaakt.

 3. Content

  Goede kwaliteit tekst en beeldmateriaal zijn cruciaal voor de vindbaarheid, uitstraling en doeltreffendheid van de website. Om het gewenste resultaat te bereiken kunnen we SEO-geoptimaliseerde teksten schrijven en professionele foto’s laten maken.

 4. Oplevering 

  Voor de oplevering van de webshop wordt een afspraak gepland om alle functionaliteiten van Woocommerce & WordPress toe te lichten. Als je het beheer bij ons wil uitbesteden is dat natuurlijk mogelijk. Na de oplevering van de webshop begint het echte werk pas! We zorgen ervoor dat je goed van start kunt gaan, maar willen je ook graag helpen om je webshop succesvol te maken.

 5. Statistieken

  Na de oplevering is het van belang om de statistieken van de webshop goed in beeld te krijgen. Zo kan continu verder geoptimaliseerd worden, zodat er steeds meer resultaat wordt geboekt. Wij koppelen je webshop aan Google Webmaster Tools & Google Analytics en zullen tevens conversies meetbaar voor je maken.

 6. Promotie

  Voor het vergroten van het resultaat van je webshop kunnen wij je assisteren met verschillende online marketing diensten.

  Neem contact op

Waarom een webshop bij We’R Media?

 • Uniek webdesign passend bij de identiteit van je bedrijf
 • Doelgerichte structuur & vormgeving
 • Goede vindbaarheid in zoekmachines
 • Inclusief online marketing advies
 • Je eigen contactpersoon

Beheer & ondersteuning

Wij zorgen ervoor dat je webshop altijd up-to-date is en dat er een back-up beschikbaar is. Wij snappen heel goed dat je je als ondernemer niet druk wil maken om dergelijke zaken. Mocht je met het beheer ergens niet uitkomen, dan zijn we tijdens kantooruren altijd bereikbaar. Als je het beheer wilt uitbesteden dan adviseren wij je graag over de mogelijkheden. Met technische ondersteuning kun je gebruik maken van alle expertise die wij in huis hebben, wanneer jou dat uitkomt. Urgente problemen lossen we snel door het gebruik van Teamviewer. Daarmee kunnen we op afstand tijdelijk jouw computer bedienen.

Online Marketing

Een goede webshop is de basis voor e-commerce succes. Maar als je echt wil groeien, dan mag een gedegen online marketing aanpak niet ontbreken. Wij helpen je graag met het opzetten en uitvoeren van een online marketing strategie. Onze online marketeers gaan met je in gesprek om het plan van aanpak vorm te geven. Vervolgens ontvang je een duidelijk voorstel met de diensten die we adviseren. Daarbij schetsen we een verwachting van het potentiële resultaat. Ons doel is om de groei van onze klanten te stimuleren. Daarbij houden we rekening met KPI’s en sturen we aan op resultaat.

 • We’R
 • Webdesign
 • Online marketing
 • Grafische vormgeving
 • Uitgeverij
 • Blog
 • Contact
 • https://www.wermedia.nl/wp-content/themes/wermedia/img/logo-wit.svg We'R Media
  Weerdingerstraat 45b
  Emmen, 7815SC
  Onze klanten geven ons 4.89 sterren - op basis van 9 beoordelingen
  Sluiten