Website op maat

Wij bouwen unieke websites volledig in huisstijl met onbeperkte maatwerk functionaliteiten.

Een stijlvolle en doelgerichte Website

Voor de realisatie van een website op maat beginnen we met een inventarisatie om een duidelijk beeld te krijgen van de wensen. We zullen nadenken over de strategie, het doel en de doelgroepen van je website. Hieruit volgt een wireframe en een concept design. Dit concept werken we uit naar een definitief design waarin alle pagina’s zijn opgenomen. We zorgen ervoor dat het design volledig voldoet aan de wensen en naadloos aansluit bij de huisstijl van je bedrijf.

Strategie
Design
Ontwikkeling
Testfase
Lancering
Beheer & Resultaat

Onze aanpak

Wij maken een website op maat die maximaal bijdraagt aan de doelstellingen van je bedrijf.

Website icoon

Stap 1: Strategie

We beginnen met een uitgebreide inventarisatie om een duidelijk beeld te krijgen van de wensen en behoeften. We bespreken de doelstellingen, doelgroepen, vormgeving, structuur, functionaliteiten, content en alle andere relevante zaken. Dit vertalen we naar een design in Adobe XD die de basis vormt voor de ontwikkeling van de complete website.

 • Huisstijl
 • Doelstellingen
 • Doelgroepen
 • Functionaliteiten
 • Structuur
 • Content

Stap 2: Design & Ontwikkeling

We starten met het design van de homepage om de juiste look & feel te realiseren. Na akkoord ontwerpen we de overige soorten pagina’s van de website. Er zijn meerdere malen feedbackmomenten en na akkoord begint de ontwikkeling. Als de testversie van de website af is, dan kan het gevuld worden met content. Voor de lancering worden alle functionaliteiten uitgebreid getest.

 • Grafisch design
 • Feedback & accordering
 • Front-end development
 • Ontwikkeling functionaliteiten
 • Testen
 • Vullen content

Stap 3: Beheer & Resultaat

We geven uitleg over het content management systeem (CMS) ‘WordPress’, zodat het beheer van de website intern uitgevoerd kan worden. Uiteraard kunnen we daar bij helpen indien gewenst. Verder koppelen we Google Tag Manager voor conversiemetingen, Google Analytics voor inzicht in de statistieken en Google Search Console voor inzicht in de vindbaarheid.

 • Uitleg & handleiding CMS
 • Koppeling Google Analytics
 • Koppeling Google Search Console
 • Updates & back-ups
 • Speed optimization
 • Support

Een selectie uit ons werk

Websites waar we trots op zijn! Elke website is anders en heeft zijn eigen uitdagingen. Wij zoeken altijd naar de beste oplossing.

Modules

Onze maatwerk modules kunnen jouw website aanvullen met unieke, waardevolle functionaliteiten. Veel soorten functies hebben we al een basis voor ontwikkeld die we eenvoudig op maat kunnen uitbouwen en stijlen. Uiteraard is het ook mogelijk om compleet nieuwe functionaliteiten te ontwikkelen. Eventuele updates en verbeteringen worden uitgerold voor iedereen die onze modules gebruikt.

Maatwerk modules

Onze Service

Wij vinden goede service erg belangrijk. Hierom is onze dienstverlening zeer compleet.

Het beheer van onze websites gaat via het Content Management Systeem (Wordpess). Dit is wereldwijd het meest gebruikte CMS. Verder gebruiken wij Elementor Pro als pagebuilder. Dit is wereldwijd de meest gebruikte pagebuilder voor WordPress.

Wij zorgen ervoor dat je website altijd technisch up-to-date is en maken wekelijks een back-up. Voor vragen over het beheer van de website zijn we tijdens kantooruren altijd bereikbaar. Onze programmeurs zorgen ervoor dat je website goed blijft functioneren en treffen maatregelen om ongewilde problemen te voorkomen.

Om een website te beginnen is de eerste stap het registreren van een domeinnaam. Heb je nog geen domeinnaam? Wij helpen je graag met het kiezen van een sterke domeinnaam. Er zijn een aantal zaken waar je rekening mee zou moeten houden voor het optimale effect.

Wij hebben een bieden standaard hosting en performance hosting. Onze hosting is altijd inclusief SSL-certificaat voor een optimale beveiliging van de gegevens die via je website worden verstuurd of ontvangen.

Als onderdeel van de hosting bieden we een onbeperkt aantal zakelijke e-mailadressen.

Wij stellen de gebruikers van onze websites en webshops op de hoogte van de cookies die worden toegepast. Niet alleen omdat dit wettelijk verplicht is, maar ook omdat het de gebruiker de keuze te geven om ze gedeeltelijk of geheel te accepteren. Hiernaast geven we duidelijk aan waarvoor de cookies gebruikt worden en hoe we met de gegevens van bezoekers omgaan.

Wil je online marketing inzetten om het resultaat van je website te stimuleren? We bieden hiervoor uitgebreide mogelijkheden. Na een inventarisatie en een aantal analyses kunnen we je hierover adviseren.

Alle websites die wij maken worden gekoppeld met Google Analytics. Google Analytics geeft inzicht in de statistieken van je website of webshop.

Alle websites die wij maken worden gekoppeld met Google Search Console. Google Search Cnsole geeft inzicht in de vindbaarheid van je website in de zoekmachine van Google.

Alle websites die wij maken worden gekoppeld met Google Tag Manager. Google Tag Manager maakt het voor marketeers eenvoudig om alle activiteit van bezoekers op je website of webshop tot in detail te meten.

Indien relevant installeren we een Facebook Pixel om eventuele social media advertenties te kunnen optimaliseren.

Wij factureren websites in 3 termijnen met een betalingstermijn van 30 dagen.

 • 40% na akkoord offerte
 • 40% na akkoord design
 • 20% na oplevering