Hoenderkamp 27, Emmen
Hoederkamp 27, Emmen

We’R Media verzorgt huisstijl Glazen Huis Emmen

We’R Media verzorgt huisstijl Glazen Huis Emmen

We’R Media mag zich dit jaar trotse partner van het Glazen Huis Emmen noemen. Wij kregen namelijk de opdracht om voor het Glazen Huis Emmen een compleet nieuwe huisstijl te ontwikkelen en vormgeving te ondersteunen.

Huisstijl Glazen Huis Emmen 2018

Van 13 tot en met 16 december 2018 is het Glazen Huis Emmen weer terug te vinden op de stadsvloer. Dit jaar kunnen ZO!34 en het Drenthe College met gepaste trots het nieuwe doel van deze zevende editie bekend maken. De opbrengt van dit jaar gaat naar Stichting Het Vergeten Kind. De opdracht was helder, de complete huisstijl moet hier op aangepast worden. Stichting Het Vergeten Kind moest centraal staan in de vernieuwde lay-out.

Het Vergeten Kind

Het Vergeten Kind zet zich in voor kwetsbare kinderen en jongeren die in een onveilige of instabiele thuissituatie in Nederland leven. Door ze te horen, te zien en ze een stem te geven, laat de stichting die kinderen weer kind zijn. Ook in Zuidoost-Drenthe wonen kinderen die verwaarloosd of mishandeld worden, met grote gevolgen voor de rest van hun leven. Nederland telt ruim 100.000 vergeten kinderen, in de provincie Drenthe gaat het om 9.000 kinderen. Met de opbrengst van het Glazen Huis Emmen, kan Het Vergeten Kind deze kinderen helpen om zich goed te ontwikkelen en volwaardig mee te doen in de maatschappij. Dit doen zij door middel van bijvoorbeeld vakantiekampen, opvanglocaties en gezinsvervangende huizen. Het geld dat door de inwoners van Zuidoost-Drenthe wordt ingezameld voor het Glazen Huis Emmen, probeert Stichting Het Vergeten Kind specifiek te besteden aan initiatieven in Drenthe.

Huisstijl vernieuwen?

Een professionele huisstijl heeft een positief effect op het imago en de naamsbekendheid. Het zorgt daarnaast voor herkenning, omdat uw organisatie zich overal hetzelfde presenteert. Met een uniforme, professionele uitstraling stimuleert u onbewust het vertrouwen bij uw potentiële klant. Een investering die zich op de lange termijn altijd terugbetaald. Een huisstijl is nauw verbonden met de profilering van een organisatie. In een persoonlijk gesprek met één van onze grafische vormgevers wordt gebrainstormd over wat passend en logisch is. Vervolgens worden er een aantal concepten ontwikkeld en met u gedeeld. Daarna is het een kwestie van finetunen tot het resultaat naar wens is.

 • Over ons
 • Webdesign
 • Online marketing
 • Grafische vormgeving
 • Cases
 • Contact
 • https://www.wermedia.nl/wp-content/themes/wermedia/img/logo-wit.svg We'R Media
  Weerdingerstraat 45b
  Emmen, 7815SC
  Onze klanten geven ons 5 sterren - op basis van 9 beoordelingen