Case

Manter

Website

Manter zou zeker één van de grootste bedrijven in de regio kunnen worden. Het is namelijk al één van de meest internationale, want de producten van Manter worden praktisch overal ter wereld al verkocht. We zijn dan ook erg blij dat we in samenwerking met Manter een nieuwe website hebben gerealiseerd.
 
De eerste eis van Manter was dat de omvang van het bedrijf op het eerste gezicht duidelijk te zien moest zijn. Daarnaast heeft Manter twee afdelingen binnen het bedrijf. Dit zijn de afdeling “wegen” en de afdeling “verpakken”. De tweede eis was dat ook deze afdelingen duidelijk moesten worden weergegeven op de homepage. 

Op basis van de eerste eis hebben we besloten om een header te maken die het hele scherm vult. In deze header wordt een video afgespeeld. Door deze video krijgt de gebruiker binnen een paar seconden de faciliteiten en machines van Manter zien. 
 
Om te voldoen aan de tweede eis, hebben we 2 grote kolommen gemaakt. Deze kommen worden zichtbaar wanneer je naar beneden scrolt op de homepage. In beide kolommen staat een inleidende tekst over één van de afdelingen. Ook staat er in deze kolommen een directe link naar elke afdeling. Hierna gaat de website verder met diverse afbeeldingen van projecten en producten, waarna de belangrijkste waarden van het bedrijf staan weergegeven. 
 
Een ander belangrijk punt op de homepage was om bezoekers te laten zien vanuit welke landen Manter werkt. We hebben besloten om dit te visualiseren met een eenvoudige wereldkaart. In deze wereldkaart staan stippen die een locatie vertegenwoordigen binnen het Manter  dealernetwerk. Dit hebben we gedaan om in één oogopslag duidelijk te maken dat het netwerk van Manter wereldwijd is.

Nog een belangrijk punt voor Manter was het product gedeelte en hierin de filtermodule. 
 
Elke machine van Manter kan verschillende soorten producten verwerken. Dit komt doordat elke machine werkt met verschillende snelheden en nauwkeurigheden. Om het voor bezoekers makkelijker te maken het juiste product te vinden, hebben we een filter gemaakt. Wanneer de gebruiker op zoek is naar een product, kan deze filteren op het gewenste gewicht en snelheid. Zo kan de gebruiker irrelevante machines wegfilteren, en worden alleen de geschikte machines voor de gebruiker weergegeven. 
 
Op de productpagina van de website kan de gebruiker gedetailleerde video’s bekijken van elke machine. Ook kan er informatie worden opgevraagd via pop-ups. Dit biedt de mogelijkheid om op een dynamische manier dieper in te gaan op de kenmerken van de producten. Daarnaast kan de gebruiker een informatieve pdf en relevante certificaten of documenten downloaden voor meer gedetailleerde informatie. 
 
 Dit kan allemaal rechtstreeks door Manter worden beheerd via een 100% op maat gemaakt CMS.

We weten allemaal hoe moeilijk het is om goede werknemers te vinden, daarom wilde Manter een rubriek voor vacatures. Hiervoor hebben we een sectie en een bijbehorend beheerpaneel gecreëerd, die waardig is aan die van een uitzendbureau. Hopelijk vindt Manter op deze manier de beste kandidaten voor openstaande vacatures.

Het werken aan dit project was een grote uitdaging voor ons team, maar we zijn zeer tevreden met het eindresultaat. We zijn ervan overtuigd dat door het tonen van ons eindresultaat, wij het beste kunnen laten zien wat we kunnen. De website van Manter is hier een uitstekend voorbeeld van. Wij hopen dat jullie het leuk vinden.

Benieuwd hoe wij met ons team jou kunnen helpen?

Neem dan contact op met Chiel.

Je kunt hem bereiken op:

06 – 15 65 77 10

[email protected]

Bezoekadres

Hoenderkamp 27, 7812 VZ Emmen

Telefoonnummer
E-mailadres
Wij werken

Maandag t/m vrijdag
8.30 – 17.00 uur

Belafspraak plannen

Download
hier de
Social media
kalender