Over ons

Wij zijn een betrokken partner die streeft naar maximaal resultaat.

Over We’R Media

We’R Media adviseert en ondersteunt bedrijven op het gebied van media en marketing. Ons webdesign team bouwt maatwerk websites en webshops volledig in huisstijl met onbeperkte mogelijkheden. Door doelgerichte online marketing zorgen onze online marketeers voor meetbaar resultaat en groei. Onze grafisch designers creëren een professionele uitstraling door de huisstijl van je bedrijf consistent door te voeren in alle uitingen. Ons doel is om op een effectieve en efficiënte wijze maximaal bij te dragen aan het behalen van je bedrijfsdoelstellingen.

Visie

Ambitieuze bedrijven hebben een doordachte online en offline marketingstrategie en aansluitend plan van aanpak nodig. Hierbij hoort een corporate identity (huisstijl) die overal consistent kan worden toegepast. Als de juiste kennis en ervaring hiervoor mist, dan is er een partner nodig die kan begeleiden in de creatie en implementatie.

Missie

We handelen op basis van kennis, ervaring en statistieken om jouw doelstellingen op effectieve en efficiënte wijze te behalen. Jouw doelstellingen zijn de basis voor onze aanpak. Dit mag best ambitieus zijn, want wij houden wel van een uitdaging!

Ontmoet ons team!

Ons team bestaat uit een mix van commerciële marketeers, creatieve designers en technische programmeurs. Gezamenlijk vormen we een sterke basis om bedrijven zo professioneel mogelijk onder de aandacht te brengen bij hun doelgroep.

Ons team

Waarom We’R Media?

Wij zijn een betrokken partner die streeft naar maximaal resultaat.

online en offline icoon

Online & Offline

Wij bieden online & offline marketingdiensten voor een uniforme uitstraling in alle uitingen.

uitstekende communicatie icoon

Uitstekende communicatie

Elke relatie krijgt bij ons één vast contactpersoon die snel en adequaat communiceert.

Betrokken partner

Wij denken met de klant mee en adviseren proactief over mogelijkheden voor optimalisatie.

Maximaal resultaat

Wij zijn op de hoogte van de laatste ontwikkeling en sturen campagnes op bewezen methodes.

Diensten

Van Google advertenties tot het maatwerk design van een webshop en nog veel meer!

Webdesign

Voor organisaties met serieuze online ambities.

Wij maken unieke, stijlvolle webdesigns met een optimale user experience, snelle laadtijden en passen de meest moderne technieken toe.

Lees meer

Online Marketing

Voor bedrijven met de ambitie om online te groeien en constant door te ontwikkelen.

Strategie | SEO | CRO | Google Ads | social media advertising | social media beheer | e-mailmarketing. Voor bedrijven met serieuze online ambities.

Lees meer

Grafisch Design

Als rasechte creatievelingen visualiseren we snel stijlvolle designs voor alle doeleinden.

Wij verzorgen grafisch design, zoals: huisstijlen, logo’s, brochures, folders, reclameborden, banners en diverse andere soorten reclame.

Lees meer