Over ons

Wij zijn een betrokken partner die streeft naar maximaal resultaat.

Over We’R Media

We’R Media adviseert en ondersteunt bedrijven op het gebied van media en marketing. Ons webdesign team bouwt maatwerk websites en webshops volledig in huisstijl. Door doelgerichte online marketing zorgen onze online marketeers voor meetbaar resultaat en groei. Onze grafische designers zorgen ervoor dat de huisstijl van je bedrijf in alle media-, communicatie- en reclame-uitingen consistent wordt doorgevoerd voor een professionele uitstraling. Ons doel is om op een effectieve en efficiënte wijze maximaal bij te dragen aan het behalen van je bedrijfsdoelstellingen.

Onze visie

Wij handelen op basis van kennis, ervaring en statistieken. Wij gaan uit van onze expertise en adviseren onze klant proactief over vormgeving, marketing en strategie. Op deze wijze kunnen we het beste resultaat voor onze klanten realiseren en dat is precies waar we het voor doen!

Ontmoet ons team!

Ons team bestaat uit een mix van commerciële marketeers, creatieve designers en technische programmeurs. Gezamenlijk vormen we een sterke basis om bedrijven zo professioneel mogelijk onder de aandacht te brengen bij hun doelgroep.

Ons team

Onze kernwaarden

Wij zijn een betrokken partner die streeft naar maximaal resultaat.

online en offline icoon

Online & Offline

uitstekende communicatie icoon

Uitstekende communicatie

Betrokken partner

Maximaal resultaat

Onze diensten

Wij adviseren en ondersteunen bedrijven op het gebied van media en marketing. Zo stimuleren we groei en zorgen we voor een professionele uitstraling.

Webdesign

Voor organisaties met serieuze online ambities.

Wij maken unieke, stijlvolle webdesigns met een optimale user experience, snelle laadtijden en passen de meest moderne technieken toe.

Lees meer

Online Marketing

Voor bedrijven met de ambitie om online te groeien en constant door te ontwikkelen.

Strategie | SEO | CRO | Google Ads | social media advertising | social media beheer | e-mailmarketing. Voor bedrijven met serieuze online ambities.

Lees meer

Grafisch Design

Als rasechte creatievelingen visualiseren we snel stijlvolle designs voor alle doeleinden.

Wij verzorgen grafisch design, zoals: huisstijlen, logo’s, brochures, folders, reclameborden, banners en diverse andere soorten reclame.

Lees meer