Case

Uitzendbureau Paraat

Social media beheer & advertising

0

Advertentie weergaven

0

Uniek bereik

0

Website bezoekers

Uitzendbureau Paraat is specialist in het uitzenden en detacheren van medewerkers in de Bouw en Techniek, met name in Drenthe en Groningen. Uitzendbureau Paraat is via via bij ons terecht gekomen en wilde graag minder tijd besteden aan social media, meer resultaat en een professionelere uitstraling. 

Plan van aanpak

We hebben een concreet social mediaplan ontwikkeld om te zorgen dat Paraat consistent onder de aandacht is bij de doelgroep. Naast consistente berichtgeving op diverse kanalen, verzorgen we advertenties die ad-hoc worden ingezet o.b.v. de openstaande vacatures en de urgentie om deze te vullen. Naast reguliere advertenties maken we gebruik van uitgebreide advertentiemogelijkheden om sneller het gewenste resultaat te behalen.

  • Social media beheer
  • Content creatie
  • Facebook advertising
  • Instagram advertising
  • Strategisch dashboard

Resultaat

Na een half jaar hebben we middels social media advertenties meer dan 120.000 weergaven gerealiseerd, hoofdzakelijk voor vacatures. Het unieke bereik is 29136 en daarvan hebben 2225 mensen de website bezocht. We zijn begonnen met het meten van verschillende conversies op de website, waardoor we beter na kunnen gaan wat het resultaat van onze activiteiten is. Zo kunnen we op basis van statistieken onze dienstverlening bijsturen om nog meer resultaat te behalen voor Paraat.