Digital Marketing

Google advertising

Waarom Google Ads?

Google Ads biedt diverse advertentiemogelijkheden, afhankelijk van de doelstellingen bepalen we welke typen advertising interessant zijn voor jouw bedrijf. Door constante optimalisatie zorgen we voor een efficiënte besteding van het advertentiebudget en maximaal resultaat. Het voordeel van Google Ads is dat je alleen betaalt wanneer er daadwerkelijk op je advertentie wordt geklikt. Onze Google-gecertificeerde marketeers helpen je graag met het opzetten en beheren van je campagnes. De resultaten maken we live inzichtelijk in een interactief dashboard.

31a97b64d8a9ee0924ae8ee11dffa9706188adbe

Google advertising

Pakketten

Onze marketeers zijn gecertificeerde Google Ads specialisten. We zijn dus continu op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in de branche en zorgen daardoor voor optimaal resultaat. Het doel van Google Ads is vaak concreet een aanvraag voor een website of een verkoop voor een webshop. Deze ‘conversies’ maken we meetbaar en live inzichtelijk via Google Data Studio. Hierin staan alle KPI’s overzichtelijk weergegeven. Wij zijn ervan overtuigd dat het maximale effect bereikt kan worden bij een samenwerking waarbij de klant wordt meegenomen in onze gedachtegang en andersom. Zo kunnen we elkaar aanvullen en de doelgroep zo optimaal mogelijk bedienen.

Display Ads

”De perfecte manier om bezoek te targeten die al een interesse hebben getoond in je product of dienst.”

Display Advertising is een effectief online marketing instrument om een groot publiek en specifieke doelgroepen te bereiken. Display Advertising wordt gebruikt in de vorm van display advertentiecampagnes om de naamsbekendheid van een merk, product of dienst te vergroten, om nieuwe bezoekers te bereiken en sales of leads te genereren….

€ 150,- p.m.

Met één aanspreekpunt tijdens het gehele traject.

Search Ads

‘’Optimaliseer je branding of genereer meer conversies’’

Door advertenties in het zoeknetwerk van Google bereik je potentiële klanten met een hoge kooppotentie. We zorgen dat je producten en/of diensten constant getoond worden bij de bovenste 4 zoekresultaten. We maken op basis van een inventarisatie een voorgestelde campagnestructuur waarin alle gewenste producten en/of diensten zijn opgenomen….

€ 150,- p.m.

Shopping Ads

‘’De oplossing om jouw producten te tonen daar waar de kooppotentie het hoogste is’’

Google Shopping is hét medium om je producten, inclusief afbeelding en prijs, te vertonen in Google. Voor retailers is dit een interessant kanaal, omdat het bereik via Google erg groot is en het is mogelijk om de Return On Ads Spent (ROAS) per product te meten…

€ 150,- p.m.

Ons een oogje in het zeil laten houden?

Onze websites zijn zeer makkelijk om mee te werken en bij te houden, maar om je website blijvend te laten presteren is het belangrijk om technisch onderhoud uit te laten voeren. Regelmatig komen er updates en om te zorgen dat er geen bepaalde lekken en gebreken ontstaan op je website is het belangrijk om veilig met deze updates om te gaan. Hackers liggen namelijk op de loer en wanneer je een website niet laat onderhouden kan je het slachtoffer worden van misbruik op je website. Mogen wij een oogje in het zeil houden?

Benieuwd hoe wij met ons team jou kunnen helpen?

Neem dan contact op met Chiel.

Je kunt hem bereiken op:

06 – 15 65 77 10

[email protected]

Belafspraak plannen

Bezoekadres

Hoenderkamp 27, 7812 VZ Emmen

Telefoonnummer
E-mailadres
Wij werken

Maandag t/m vrijdag
8.30 – 17.00 uur

Download
hier de
Social media
kalender