Digital Marketing

Social advertising in Drenthe

De voordelen van social advertising

Met social advertising haal jij het beste resultaat uit je marketingbudget voor social media! Vanuit ons digital marketingbureau in Drenthe kunnen targeten wij zeer gericht op de demografie, geografie en interesses van jouw doelgroep . Door  deze gegevens creëren wij een database met een lookalike audience. Wij vergroten het bereik door deze vergelijkbare doelgroep en kunnen wij nog gerichter retargeten om het optimale resultaat uit jouw marketingbudget te halen.

Meta

Social advertising in Drenthe

Pakketten

Van het invullen van vacatures, tot het inzichtelijk maken van meer conversies op jouw webshop. Wij starten vanuit ons digital marketingbureau in Drenthe, altijd met het in kaart brengen van de doelstellingen. Elke klant heeft zijn of haar eigen online doelstellingen en door middel van de juiste inspanningen zorgen wij voor optimaal resultaat.

Door middel van social media advertising zorgen ervoor dat de doelgroep regelmatig in contact wordt gebracht met jouw bedrijf, diensten en/of producten. We maken de resultaten live inzichtelijk via een interactief dashboard in Google Data Studio.

Instagram

Advertising

Instagram is dé ‘place to be’ om je doelgroep te inspireren met nieuwe producten of diensten. Met visueel aantrekkelijke verhalen werken wij aan de inspiratie-, branding- en conversiedoelstellingen van jouw bedrijf. Met creatieve content en doelgerichte targeting zorgen wij voor optimaal resultaat. Kort gezegd, Instagram is één van de belangrijkste schakels tussen jouw website en doelgroep!

Met één contactpersoon tijdens het gehele traject.

Facebook

Advertising

Met onze digital marketeers uit Drenthe gaan we samen voor het beste resultaat. Facebook is nog steeds het meest populaire platform waar jouw doelgroep ongetwijfeld aanwezig zal zijn. Afhankelijk van jouw doelstellingen, bespreken we de opzet van je campagnes  en brengen wij de customer journey van jouw klanten in beeld. Gezamenlijk bepalen we de juiste focus op de advertenties en zorgen we voor de realisatie van zowel branding-, traffic- als conversiedoelstellingen.

LinkedIn

Advertising

LinkedIn is een uitstekend platform om de b2b-doelgroep van jouw bedrijf te targeten! Net als Facebook en Instagram biedt LinkedIn diverse mogelijkheden op het gebied van online advertenties. Of het nou gaat om het vergroten van je naamsbekendheid, het aantrekken van traffic naar jouw website of leads generatie, LinkedIn biedt vele kansen. 

Ons een oogje in het zeil laten houden?

Onze websites zijn zeer makkelijk om mee te werken en bij te houden, maar om je website blijvend te laten presteren is het belangrijk om technisch onderhoud uit te laten voeren. Regelmatig komen er updates en om te zorgen dat er geen bepaalde lekken en gebreken ontstaan op je website is het belangrijk om veilig met deze updates om te gaan. Hackers liggen namelijk op de loer en wanneer je een website niet laat onderhouden kan je het slachtoffer worden van misbruik op je website. Mogen wij een oogje in het zeil houden?

Benieuwd hoe wij met ons team jou kunnen helpen?

Neem dan contact op met Chiel.

Je kunt hem bereiken op:

06 – 15 65 77 10

[email protected]

Belafspraak plannen

Bezoekadres

Hoenderkamp 27, 7812 VZ Emmen

Telefoonnummer
E-mailadres
Wij werken

Maandag t/m vrijdag
8.30 – 17.00 uur

Download
hier de
Social media
kalender