Webdesign

Voor organisaties met serieuze online ambities.

Uniek en resultaatgericht webdesign

Wij zijn specialist in de realisatie van WordPress websites & webshops. Onze ontwerpers maken een uniek webdesign volledig in de huisstijl van je bedrijf. Hierbij houden we rekening met al je specifieke wensen. We bieden de mogelijkheid om andere systemen te koppelen en kunnen teven zelf maatwerk functionaliteiten programmeren en stijlen. Onze webdevelopers zorgen voor een optimale user experience, snelle laadtijden en passen de meest moderne technieken toe. Na de lancering houden we je website technisch up-to-date en kunnen we ondersteunen op het gebied van online marketing.

webdesign illustratie door We'R Media

Website op maat

Wij maken professionele websites met WordPress. Een succesvolle website is conversiegericht, visueel sterk en gebruiksvriendelijk voor de bezoeker en de beheerder. We zorgen ervoor dat het design volledig voldoet aan de wensen en naadloos aansluit bij de huisstijl van je bedrijf. Gezamenlijk brainstormen we over de structuur, inhoud en pagina-indeling om je bezoekers een optimale beleving te geven.

Website

Webshop op maat

Wij maken maatwerk WooCommerce webshops geïntegreerd in een WordPress website. WooCommerce is onderdeel van WordPress en is nummer 1 software ter wereld voor de realisatie van webshops. Het beheer met deze software is simpel en doeltreffend. De mogelijke koppelingen zijn eindeloos en de software wordt constant doorontwikkeld. WooCommerce is eenvoudig te koppelen met de meeste voorraad- en kassasystemen en ondersteunt vrijwel alle pakketservices en betalingssystemen middels een plug-in.

Webshop

Een selectie uit ons werk

Websites waar we trots op zijn! Elke website is anders en heeft zijn eigen uitdagingen. Wij zoeken altijd naar de beste oplossing.

Modules

Onze maatwerk modules kunnen jouw website aanvullen met unieke, waardevolle functionaliteiten. Veel soorten functies hebben we al een basis voor ontwikkeld die we eenvoudig op maat kunnen uitbouwen en stijlen. Uiteraard is het ook mogelijk om compleet nieuwe functionaliteiten te ontwikkelen. Eventuele updates en verbeteringen worden uitgerold voor iedereen die onze modules gebruikt.

Maatwerk modules