Wij vertellen in 7 stappen hoe jij je website kan updaten

Je kent het wel. Je laat een nieuwe website bouwen en de eerste maanden ben je fanatiek bezig met het creëren van nieuwe content en het up-to-date houden ervan. In de loop van de tijd houd je de website minder actief bij en het verouderd. Hoe zorg je er eigenlijk voor dat je website up-to-date blijft en je de content blijft bijhouden? We vertellen je er graag meer over!

1. Zorg voor een goede zoekmachine optimalisatie

Zoekmachine optimalisatie, ook wel SEO (Search Engine Optimalization) genoemd, is de laatste jaren een steeds belangrijkere rol gaan spelen bij zoekmachines als Google, Bing en Yahoo! Zoekmachine optimalisatie omvat een aantal technieken, wat leidt tot een hogere ranking van je website of webshop in verschillende zoekmachines. Voor het verbeteren van je online vindbaarheid is het van belang om de verschillende factoren (content, techniek, autoriteit en gebruikersinteractie) te analyseren en waar nodig te optimaliseren. Wordt dit je allemaal te ingewikkeld? De SEO-specialisten van We’r media nemen dit graag voor je uit handen.  

2. Zorg voor een makkelijk CMS Systeem

De gebruiksvriendelijkheid van de websites staat bij ons centraal. Het design wordt dusdanig ontworpen dat het de juiste sfeer afgeeft aan de bezoeker, maar dat een bezoeker ook makkelijk kan navigeren door de website. Om het gebruik van de website voor onze klanten makkelijk te maken ontwikkelen en onderhouden wij onze website in WordPress. Het populaire contentmanagementsysteem om over de volledige controle van je website te beschikken. Op basis van de laatste trends en technieken ontwikkelen wij gave websites die volledig aansluiten bij jouw bedrijf.

Krachtige techniek, creatieve designs, maar bovenal responsive designs die volledig aansluiten bij jouw wensen!

Wordpress content

3. Update regelmatig je contactgegevens

(Potentiële) klanten zoeken met regelmaat naar contactgegevens op je website. Niet alleen om je te bellen of te mailen, maar ook voor je post- en bezoekadres. Zorg er daarom voor dat je deze contactgegevens met regelmaat update. Wanneer klanten je niet kunnen bereiken of geen contactmogelijkheden kunnen vinden, gaat dat ten kostte van je klanttevredenheid. Door je website te koppelen aan je zakelijke adres en Google Maps, kunnen je klanten rechtstreeks navigeren via hun smartphone naar het adres van jouw bedrijf. Vraag ons naar de mogelijkheden!  

4. Blijf je content vernieuwen

Wanneer je websitebezoekers erachter komen dat de content op de website is verouderd en niet meer relevant, ontstaat de kans dat deze bezoekers je website zonder enige conversie zullen verlaten. Check daarom regelmatig of alle informatie die op je website staat nog klopt, alle hyperlinks nog werken, de foto’s nog relevant genoeg zijn etc. Is de content niet meer relevant genoeg? Dan wordt het tijd om je website te vernieuwen! Kun je hier wel wat hulp bij gebruiken? De online marketingspecialisten van We’r media kunnen niet wachten om jouw website te voorzien van gave content. Nooit meer zorgen om een verouderde website!

5. Je website is makkelijk te vertalen

Een website die te vertalen is naar meerdere talen is toegankelijker voor een breder publiek. Hiermee bereik je de doelgroep internationaal.  Door je website te koppelen aan Google translate, kun je jouw website automatisch vertalen naar meer dan 50 talen en je bespaart veel tijd voor jezelf. Tel uit je winst! 

6. Deel je content op meerdere kanalen

Deel je nieuwe content zoals blogs of nieuwsartikelen niet alleen op je eigen website, maar deel ook regelmatig updates op de socialmediakanalen zoals Facebook, Instagram en LinkedIn. Post per kanaal 2-3 keer per week nieuwe content op deze kanalen. Het gaat hierbij niet alleen om commerciële content, maar post ook content wat informeert, inspireert en wat zorgt voor verbinding met je publiek. Wanneer je meer actief bent op social media, trek je ook meer bezoekers richting je website. Hoe meer bezoekers je naar de website trekt en des te meer autoriteit er op de website ontstaat. Dit heeft een positieve invloed op de ranking van de websites in de zoekmachines. Wil je meer weten over hoe je met behulp van social media, meer verkeer naar jouw website trekt? Onze socialmediaspecialisten staan voor je klaar!   

7. Controleer je website op updates

Is je website voorzien van de nieuwste update? Ja? Dan ben je goed bezig! Is dit nog niet het geval? Dan is het verstandig om een update te laten uitvoeren. Updates geven meer veiligheid op je website. Wanneer je updates niet uitgevoerd worden, word je website gevoeliger voor hackers en dus lopen je bezoekers gevaar zodra ze jouw website bezoeken. Daarnaast word je website sneller, wanneer je gebruik maakt van de nieuwste updates. Dit geeft een fijnere gebruikservaring voor je bezoekers en geeft de website een hogere ranking in de zoekmachines.  

Bezoekadres

Hoenderkamp 27, 7812 VZ Emmen

Telefoonnummer
E-mailadres
Wij werken

Maandag t/m vrijdag
8.30 – 17.00 uur

Belafspraak plannen

Download
hier de
Social media
kalender