Case

3 Ster Advies

Logo en huisstijl
Website

3 Ster Advies is een onafhankelijk controleur van de huidige financiële situatie van jouw cliënt. Jij als tussenpersoon weet als géén ander dat het leven aan veranderingen onderhevig is en zeker ook de verandering in de financiële situatie die daarbij hoort.

Nieuw logo

We begonnen dit project met het creëren van een nieuw logo en merkimago. We bepaalden een kleurenpalet dat paste bij 3 Ster Advies en probeerden het concept van de organisatie over te brengen in het logo. We voegden een ster toe tussen de 3 en de A om de identiteit van de organisatie in kaart te brengen.

Tijdens dit proces zorgden we ervoor dat de merknaam 100% duidelijk wordt bij de doelgroep. Het moest direct duidelijk worden voor de doelgroep wat de dienstverlening van 3 Ster Advies is.

 

Nieuwe website

Deel twee van dit project was de realisatie van een nieuwe website. We zijn begonnen met het volgen van ons werkproces, wat inhield dat we eerst met de klant gingen zitten om naar zijn grafische en technische eisen te luisteren. Vervolgens hebben we wireframes gemaakt van de belangrijkste pagina’s van de website. Nadat we alle afgesproken aanpassingen met onze klant hadden doorgenomen, zijn we verder gegaan met het visuele gedeelte van de website.

Een zeer belangrijke factor in dit project was de toegankelijkheid en navigatie. Dit hield in dat we geen kleine knoppen gebruikten, de navigatiestructuur duidelijk moest zijn en de teksten duidelijk moesten worden omschreven. Kortom, bruikbaarheid moest prevaleren boven esthetiek.

Persoonlijk en toegankelijk

Persoonlijkheid en toegankelijkheid waren belangrijke aspecten volgens de klant. In het bovenste deel van de website werd gekozen voor een foto van de eigenaar van 3 Ster Advies, Gert Westerhof. Dit creëert een band met de bezoekers van de website en dit geeft een persoonlijk en betrouwbaar gevoel. In de header is een foto van het centrum van Emmen geplaatst. Dit zorgt voor betrouwbaarheid en herkenbaarheid voor mensen die in de regio Emmen wonen.

Onder de persoonlijke foto zijn drie contentblokken geplaatst. In deze blokken staan de diensten van de organisatie vermeld, namelijk Freelance adviesopdrachten, 3 Ster PortefeuilleRevitalisatie® en Dossier Centraal dé BackOffice 4 You. Hierin zijn de diensten beknopt beschreven en wordt de bezoeker de mogelijkheid geboden om door te klikken naar een specifieke landingspagina van deze diensten.

Tot slot is er gebruik gemaakt van nieuwsberichten. Hierin wordt de websitebezoeker bijvoorbeeld geïnformeerd over waarom 3 Ster Advies Erkend Financieel Adviseur was en wat dat precies betekent.

Prettige samenwerking

Bij We’r media kijken we terug op een prettige samenwerking tijdens dit project met 3 Ster Advies. We hadden korte lijntjes, maakten duidelijke afspraken en de communicatie was duidelijk voor iedereen.

Benieuwd hoe wij met ons team jou kunnen helpen?

Neem dan contact op met Chiel.

Je kunt hem bereiken op:

06 – 15 65 77 10

[email protected]

Bezoekadres

Hoenderkamp 27, 7812 VZ Emmen

Telefoonnummer
E-mailadres
Wij werken

Maandag t/m vrijdag
8.30 – 17.00 uur

Belafspraak plannen

Download
hier de
Social media
kalender