Web

Web development

Onze krachtige web development zorgt voor een optimale prestatie van je website

De gebruiksvriendelijkheid van de websites staat bij onze web development centraal. Het design wordt dusdanig ontworpen dat het de juiste sfeer afgeeft aan de bezoeker, maar dat een bezoeker ook makkelijk kan navigeren door de website. Om het gebruik van de website voor onze klanten makkelijk te maken ontwikkelen en onderhouden wij onze website in WordPress, het populaire Content Management Systeem om over de volledige controle van je website te beschikken. Op basis van de laatste trends en technieken ontwikkelen wij gave websites die volledig aansluiten bij jouw bedrijf.  

Web development met: krachtige techniek, creatieve designs, maar bovenal responsive designs die volledig aansluiten bij jouw wensen! 

Web development

Hoe kunnen we jou helpen?

Wordpress content

Website

Wij maken professionele websites met WordPress. Een succesvolle website is conversiegericht, visueel sterk en gebruiksvriendelijk voor de bezoeker en de beheerder. We zorgen ervoor dat het design volledig voldoet aan de wensen en naadloos aansluit bij de huisstijl van je bedrijf. Gezamenlijk brainstormen we over de structuur, inhoud en pagina-indeling om je bezoekers een optimale beleving te geven.

Webshop

Wij maken maatwerk WooCommerce webshops geïntegreerd in een WordPress website. WooCommerce is onderdeel van WordPress en is nummer 1 software ter wereld voor de realisatie van webshops. Het beheer met deze software is simpel en doeltreffend. De mogelijke koppelingen zijn eindeloos en de software wordt constant doorontwikkeld. WooCommerce is eenvoudig te koppelen met de meeste voorraad- en kassasystemen en ondersteunt vrijwel alle pakketservices en betalingssystemen middels een plug-in.

Onderhoud

Beveiligen, monitoren en updaten. Drie ontzettend belangrijke factoren die na livegang van de website niet vergeten mogen worden. Wij adviseren onze klanten om de WordPress website technisch te laten onderhouden. Doordat er regelmatig updates zijn heeft de website technisch onderhoud nodig om optimaal te blijven presteren en blijf het beveiligd!

Belafspraak plannen

Bezoekadres

Hoenderkamp 27, 7812 VZ Emmen

Telefoonnummer
E-mailadres
Wij werken

Maandag t/m vrijdag
8.30 – 17.00 uur

Download
hier de
Social media
kalender