Case

Clicks Amsterdam

Website

Clicks Amsterdam is een creatieve studio voor online content, productfotografie en sfeerfotografie. Ze combineren fotografie, styling, hair en make- up. Het is hun kracht dat dit allemaal onder één dak geregeld kan worden.

Case Study

Dit project begonnen we met een case study voor Clicks Amsterdam. We zijn gaan onderzoeken, hebben plannen gemaakt en hebben de belangrijkste concurrenten geanalyseerd. We hebben ook gekeken naar de nieuwste online trends, functies en hoe de content is opgebouwd. 

Nadat we al die stappen hadden doorlopen, hebben we onze ideeën en inspiratie gedeeld met de klant. We gingen samen verschillende onderdelen bekijken en ontdekken om deze website te realiseren. Tijdens die fase hebben we nog beter begrepen wat deze klant wilde en welke ideeën ze hadden.

Daarnaast hebben we samen met de klant flink gebrainstormd en de al gemaakte ontwerpen aangepast totdat we de perfecte structuur voor de website hadden bereikt. Dit was een belangrijke fase waarin we de wensen van de klant hebben leren kennen en alle details hebben ontdekt waar we rekening mee moesten houden. 

Frisse look

Het volgende deel van dit project draaide om het realiseren van een nieuwe website met een frisse look. We gingen aan de slag met ons eigen werkproces, wat inhield dat we eerst met de mensen van Clicks Amsterdam gingen zitten om te horen wat ze grafisch en technisch wilden. Daarna hebben we wireframes gemaakt voor de belangrijkste pagina’s van de website. Zodra we alle afgesproken wijzigingen hadden doorgenomen, zijn we verder gegaan met het visuele gedeelte van de nieuwe website.

Een belangrijk aspect van de website is het design en de uitstraling. Het is van groot belang dat de website er aantrekkelijk uitziet en past bij het merk Clicks Amsterdam. We wilden dat de website hetzelfde gevoel geeft als de fotografie en videodiensten van Clicks Amsterdam: fris, strak en modern.

Stijlvol en toegankelijk

Voor Clicks Amsterdam is het belangrijk dat de website een stijlvolle en toegankelijke uitstraling geeft. In de header van de website kozen we ervoor om een video te plaatsen van hun fotoshoots, met als slogan ‘make pics with clicks’. In het midden van de website hebben we zes contentblokken geplaatst waarin de diensten van Clicks Amsterdam te vinden zijn, zoals productfotografie, contentfotografie en modelfotografie. Bezoekers kunnen op deze contentblokken klikken en doorgaan naar de landingspagina’s van deze diensten. Daar kunnen ze meer informatie vinden over deze diensten en een sfeerimpressie krijgen van de fotoshoots.

Onder de contentblokken hebben we een sectie geplaatst met de titel ‘zij waren je al voor’. Hier tonen we de merken waar Clicks Amsterdam al opdrachten voor heeft uitgevoerd. Door de logo’s van bekende merken te laten zien en hun werk voor deze merken te tonen, creëren we vertrouwen bij de bezoekers van de website. Ze denken zo van: “Als deze merken met Clicks Amsterdam samenwerken, dan leveren ze goed werk .”

Tot slot hebben we een ‘over ons’-pagina gemaakt. Hier hebben we een tijdlijn gemaakt die laat zien hoe het succes van het bedrijf is gegroeid vanaf 2019 tot nu. Op deze pagina worden ook de gezichten achter Clicks Amsterdam getoond. Zo ontstaat er een persoonlijke band met de potentiële klanten en zorgt het ook weer voor vertrouwen. 

Goede samenwerking

Ons digitale team kijkt terug op een fijne samenwerking tijdens dit uitdagende project. We hadden korte lijntjes, duidelijke afspraken en de communicatie met deze klant was erg prettig. Clicks Amsterdam, dankjewel voor dit mooie project! 

Benieuwd hoe wij met ons team jou kunnen helpen?

Neem dan contact op met Chiel.

Je kunt hem bereiken op:

06 – 15 65 77 10

[email protected]

Bezoekadres

Hoenderkamp 27, 7812 VZ Emmen

Telefoonnummer
E-mailadres
Wij werken

Maandag t/m vrijdag
8.30 – 17.00 uur

Belafspraak plannen

Download
hier de
Social media
kalender