Case

DUMA Isolaties

Website

Bij DUMA Isolaties bieden ze je hoogwaardige isolatieoplossingen voor spouw, dak en vloer, toegepast met de modernste technieken en materialen. Zij streven naar kwaliteit en flexibiliteit, zodat je op DUMA Isolaties kunt vertrouwen voor een optimale isolatie van jouw woning of bedrijfspand. 

Begin van de reis

Onze reis begon met een ‘case study’ voor het nieuwe Duma Isolaties-project. We deden onderzoek, stelden plannen op en analyseerden de concurrentie. We verkenden de nieuwste online trends, functionaliteiten en inhoudsstructuren, enzovoort.

Zodra al deze stappen waren afgerond, bespraken we onze ideeën met de klant. Het mogen zien en ontdekken vormde een essentieel onderdeel van het creëren van de website. Tijdens deze fase leerden we de wensen en ideeën van onze klant nog beter kennen.

Samen met DUMA isolaties gingen we in overleg en pasten we de reeds opgestelde wireframes aan tot dat we de perfecte structuur voor de nieuwe website bereikten. Deze fase bood ons de gelegenheid om de wensen van de klant te begrijpen en alle kleine details te ontdekken waarmee we rekening mochten houden.

Nieuwe website

Dankzij uitgebreid vooronderzoek in eerdere fasen kregen we snel helder wat de klant van ons verwachtte.

De website is opgedeeld in verschillende secties. Het is van groot belang om de content zorgvuldig te verdelen, zodat bezoekers een overzichtelijke en gebruiksvriendelijke ervaring hebben tijdens het navigeren.

Bovenaan hebben we gekozen voor een header met een afbeelding van een geïsoleerd dak. Hiermee wordt de bezoeker direct een duidelijk beeld gegeven van de dienstverlening van DUMA isolaties. Onderaan de header hebben we een knop geplaatst met de tekst ‘offerte aanvragen’. Met deze knop streven we ernaar het aantal conversies op de website te maximaliseren.

Dynamische secties

In het centrale gedeelte van de website zijn dynamische secties geïntegreerd. Bij het bewegen van de muis over een afbeelding wordt er ingezoomd. Aan de linkerkant van elke sectie wordt een beknopte beschrijving van de diensten weergegeven. Door te klikken op een sectie wordt de bezoeker direct doorgestuurd naar de specifieke landingspagina van één van de diensten.

Bovendien is de website perfect geoptimaliseerd voor zowel desktop- als mobiele weergave. Een uiterst belangrijke vereiste die we aan onze websites stellen, is dat deze uitstekend worden gepresenteerd op mobiele apparaten. Gebruikers moeten een overzichtelijk design ervaren dat zorgt voor een eenvoudige navigatie door de website. 

We hopen op vele online successen voor DUMA Isolaties na de lancering van deze nieuwe website. We kijken terug op een fijne samenwerking met DUMA Isolaties en zijn trots op het eindresultaat.

Benieuwd hoe wij met ons team jou kunnen helpen?

Neem dan contact op met Chiel.

Je kunt hem bereiken op:

06 – 15 65 77 10

[email protected]

Bezoekadres

Hoenderkamp 27, 7812 VZ Emmen

Telefoonnummer
E-mailadres
Wij werken

Maandag t/m vrijdag
8.30 – 17.00 uur

Belafspraak plannen

Download
hier de
Social media
kalender