Case

Manon at work

Logo en huisstijl
Website

Manon at work richt zich op interim-opdrachten in het speelveld van woningcorporaties en aannemers. We staan met elkaar voor grote opgaves op het gebied van verduurzaming, nieuwbouw en leefbaarheid. Manon Heeres vindt het daarbij fijn om de mens achter deze opgaves te ontmoeten en te begeleiden. 

Vriendelijk logo

Met de start van een nieuw bedrijf, Manon at Work, hebben we ons gericht op het creëren van een eigentijds en vriendelijk logo dat de identiteit van het bedrijf perfect vertegenwoordigt. Het ontwerp is bewust ontwikkeld met een toegankelijke en heldere uitstraling voor iedereen. De kenmerkende stijl van het logo vormt de rode draad door de gehele huisstijl en website, waardoor een speelse, moderne, vriendelijke en zeer toegankelijke sfeer wordt gecreëerd.

Tijdens dit proces stond centraal dat de merknaam volledig duidelijk zou zijn voor de beoogde doelgroep van Manon at Work. Het voornaamste doel van dit logo was dan ook om de merknaam in een oogopslag herkenbaar te maken voor het publiek. Niet te ingewikkeld, maar sprekend door eenvoud. 

Nieuwe website

In fase twee van dit project hebben we ons gericht op de ontwikkeling van een nieuwe website voor Manon at Work. We zijn gestart door nauw samen te werken met Manon om haar specifieke grafische en technische behoeften te begrijpen. Hieropvolgend hebben we wireframes gecreëerd voor de essentiële onderdelen van de website. Na grondig overleg en het doorvoeren van de afgesproken wijzigingen met Manon, zijn we ons gaan richten op het visuele aspect van de website.

Een belangrijke factor in dit proces was de nadruk op toegankelijkheid en een eenvoudige navigatie. Om dit te bewerkstelligen, hebben we gekozen voor een onepage-structuur. Hierbij worden alle belangrijke informatie overzichtelijk op één pagina weergegeven, zonder onnodige doorklikmogelijkheden naar verschillende pagina’s. Het hoofddoel van deze website is om bij het eerste bezoek direct duidelijk te maken wie Manon at Work is en welke diensten zij aanbiedt.

Samen aan wonen werken

Manon at Work is gespecialiseerd in het vervullen van interim-opdrachten in het speelveld van woningcorporaties en aannemers. De opdrachten variëren van taken op het gebied van verduurzaming, nieuwbouw tot leefbaarheidsverbeteringen. Manon at Work biedt begeleiding bij renovatie- en nieuwbouwprojecten, optimaliseert en voert het verhuurproces uit, en organiseert en faciliteert initiatieven ter bevordering van de leefbaarheid.

Het bedrijf hecht veel waarde aan persoonlijk contact en het voeren van informele gesprekken. De vriendelijke en toegankelijke aard van Manon at Work is dan ook duidelijk weerspiegeld op de website. Dit is bereikt door het gebruik van sprekende kleuren, een speels lettertype, het plaatsen van persoonlijke foto’s en door te kiezen voor een overzichtelijke onepage-website. Bovendien dragen de referenties van eerdere klanten bij aan de betrouwbaarheid en geloofwaardigheid voor potentiële klanten.

Goede samenwerking

Bij We’r media kijken we met veel tevredenheid terug op de aangename samenwerking  gedurende dit project. Onze communicatie verliep soepel dankzij de korte lijnen en heldere afspraken. Wij willen Manon at Work bedanken voor deze positieve samenwerking. We wensen je veel succes in de toekomst. Op naar vele digitale successen! 

Benieuwd hoe wij met ons team jou kunnen helpen?

Neem dan contact op met Chiel.

Je kunt hem bereiken op:

06 – 15 65 77 10

[email protected]

Bezoekadres

Hoenderkamp 27, 7812 VZ Emmen

Telefoonnummer
E-mailadres
Wij werken

Maandag t/m vrijdag
8.30 – 17.00 uur

Belafspraak plannen

Download
hier de
Social media
kalender