Case

Nozem City Barbers

Website

Bij Nozem City Barbers begrijpen ze dat je haar een belangrijk onderdeel is van jouw stijl. Daarom hebben ze de Barbershop gecreëerd die speciaal is ontworpen voor de jonge en stijlbewuste man. Waar traditie en vernieuwing samenkomen om jou een onvergetelijke ervaring te bieden. Of je nu op zoek bent naar een frisse nieuwe look of gewoon je stijl wil bijwerken, het team van getalenteerde barbers staat voor je klaar. 

Case Study

Dit project zijn we begonnen met een casestudy voor Nozem City Barbers. Hierbij hebben we veel onderzoek uitgevoerd, mooie plannen gemaakt en de belangrijkste concurrenten geanalyseerd. We hebben ook gekeken naar de nieuwste online trends, veelgebruikte functies en hoe de content wordt opgebouwd.

Nadat we al die stappen hadden doorlopen, hebben we onze ideeën en inspiratie besproken met Nozem. We hebben gezamenlijk verschillende onderdelen bekeken en ontdekt om een nieuwe website te realiseren die past bij Nozem City Barbers. Tijdens deze fase begonnen we elkaar steeds beter te begrijpen. We wisten wat Nozem wilde en welke ideeën ze hadden.

Ook hebben we samen met Nozem veel gebrainstormd over onze gezamenlijke ideeën en de gemaakte ontwerpen aangepast totdat we de perfecte structuur voor de website hadden bereikt. Dit was een belangrijke fase waarin we de wensen van de klant hebben leren kennen, evenals alle details waarmee we rekening moesten houden tijdens het ontwikkelen van de nieuwe website.

Nieuwe stijl

Het volgende deel van dit project draaide om het realiseren van een nieuwe website met de nieuwe stijl van Nozem City Barbers. Nozem heeft al twee barbershops in Emmen en wil zich met een derde vestiging richten op een jonger publiek. We zijn allereerst aan de slag gegaan met ons eigen werkproces, waarbij we eerst met de mensen van Nozem City Barbers hebben gesproken om te horen welke grafische en technische eisen ze hadden. Vervolgens hebben we wireframes gemaakt voor de belangrijkste pagina’s van de website. Zodra we alle afgesproken wijzigingen hadden behandeld, zijn we verder gegaan met het visuele aspect van de website.

Een belangrijk aspect van deze website was de uitstraling. Deze moest een strakke en moderne uitstraling krijgen, gericht op het aantrekken van een jonger publiek. Om dit te realiseren hebben we veel gebruik gemaakt van wit- en zwarttinten, wat perfect aansluit bij de huisstijl van Nozem City Barbers. Door gebruik te maken van moderne foto’s van de barbers hebben we de gewenste sfeer en uitstraling voor de website gecreëerd.

Online afspraken

Het belangrijkste onderdeel van de website voor Nozem City Barbers is een module waarmee klanten gemakkelijk en snel een afspraak kunnen inplannen. Door het verhaal van Nozem en de uitstraling van de website moeten (nieuwe) klanten worden aangetrokken om een afspraak te maken bij deze nieuwe barbershop in Emmen.

Afspraken kunnen worden ingepland met behulp van de Salonhub-module. Salonhub biedt klanten de mogelijkheid om eenvoudig en snel een afspraak te plannen, terwijl Nozem City Barbers direct een duidelijk overzicht krijgt in hun agenda. Daarnaast kunnen klanten aangeven bij welke barber ze een afspraak willen en op welk tijdstip van de dag.

Tot slot hebben we een ‘over ons’-pagina gemaakt. Hier hebben we een overzicht gemaakt van de barbers die bij deze vestiging van Nozem werken. De barbers vertellen iets over zichzelf, waardoor er een persoonlijke band met (nieuwe) klanten ontstaat en er vertrouwen wordt gecreëerd in deze moderne barbershop. 

Fijne samenwerking

Het digitale team van We’r media kijkt terug op een goede samenwerking tijdens dit mooie project. De communicatielijnen waren kort, er waren duidelijke afspraken en de manier van communiceren met Nozem verliep prettig. Deze nieuwe vestiging van Nozem is zeker een bezoekje waard!

Nozem City Barbers, dank jullie wel voor dit prachtige project!

Benieuwd hoe wij met ons team jou kunnen helpen?

Neem dan contact op met Chiel.

Je kunt hem bereiken op:

06 – 15 65 77 10

[email protected]

Bezoekadres

Hoenderkamp 27, 7812 VZ Emmen

Telefoonnummer
E-mailadres
Wij werken

Maandag t/m vrijdag
8.30 – 17.00 uur

Belafspraak plannen

Download
hier de
Social media
kalender