Case

Prefabt

Logo en huisstijl
Website

Duurzaam, Kwaliteit, Specialist en Technologie. 4 kernwaarden die Prefabt kenmerken.

Prefabt is een bedrijf gevestigd in Nieuw-Amsterdam en houdt zich bezig met geprefabriceerde houtbouwproducten. Eigenaar Stefan kwam bij ons met de vraag of wij het totaalplaatje voor hem konden realiseren, van huisstijl tot website.

Een logo met ziel

Een goed begin is het halve werk! Door goed uit te werken wat de kernwaarden van een bedrijf zijn is het voor een vormgever gemakkelijker om een passend “jasje” te maken. Samen met Stefan zijn we aan de slag gegaan en hebben wij gekeken waar Prefabt voor staat en gaat.

Prefabt kent twee fundamentele ingrediënten om te kunnen ondernemen namelijk; hout en huizen. Vormgever Joan creëerde een logo van een huis met daar binnenin een tekening van een nerf van een doorgesneden boomstam. Op deze manier hebben wij de ingrediënten gecombineerd.

Doordat Stefan het gezicht is van Prefabt was het ook noodzaak om het een persoonlijk tintje te geven. Hier hebben we vorm aan te geven door de E te veranderen in 3 planken van hout. Zo geven we op subtiele manier persoonlijkheid aan het logo.

Naast het logo hebben we ook verschillende middelen mogelijk ontwikkelen zoals briefpapier, visitekaartjes, enveloppen en icoontjes. De icoontjes staan voor de kernwaarden die we eerder hebben gedefinieerd.  

De icoontjes kunnen worden gebruikt voor meerdere toepassingen, web, sociale media, drukwerk, enz.

Direct met een video

De website die we gerealiseerd hebben is uiteraard helemaal in de huisstijl van Prefabt. Als je op de site binnenkomt zie je een video waarin de door Prefabt gemaakte daken te zien zijn. Door met een video te werken neem je de bezoeker als het ware mee op reis door het bedrijf en krijgen zij een goede indruk van wat Prefabt voor een werk levert.

Verder komen de diensten duidelijk naar voren, recente projecten, kernwaarden met de icoontjes en een logo slider met de partners van Prefabt.

Benieuwd hoe wij met ons team jou kunnen helpen?

Neem dan contact op met Chiel.

Je kunt hem bereiken op:

06 – 15 65 77 10

[email protected]

Bezoekadres

Hoenderkamp 27, 7812 VZ Emmen

Telefoonnummer
E-mailadres
Wij werken

Maandag t/m vrijdag
8.30 – 17.00 uur

Belafspraak plannen

Download
hier de
Social media
kalender