Case

Senbis Polymer Innovations

Website

Senbis Polymer Innovations is een organisatie dat gevestigd is in Emmen. De organisatie houdt zich bezig met de productie van duurzame polymeerproducten. Senbis bestaat uit twee delen: “Polymer Innovations”, die zich bezighoudt met productie en onderzoek en “Sustainable products”, die zich bezighoudt met de marketing van deze producten.

Senbis ondersteunt haar klanten ook bij toegepast polymeeronderzoek. Zij bieden hun uitgebreide polymeerlaboratorium en pilot plant faciliteiten aan de markt aan via SPIC Facilities B.V.

Een doeltreffende website dat past bij het imago

Senbis kwam naar ons toe met de behoefte om hun website te vernieuwen. Het doel was om het imago van het bedrijf in lijn te brengen met de grootte van het bedrijf. Na het samen drinken van een kop koffie, kwamen we tot de conclusie dat de belangrijkste en essentiële eis was dat de divisies van het bedrijf duidelijk gescheiden moesten worden. Het moest heel duidelijk zijn dat het bedrijf twee verschillende divisies heeft. Om te beginnen hebben we besloten om het hoofdlogo van de organisatie te gebruiken voor de homepage en daar d.m.v. een bedrijfsvideo en USP’s de waarden van het bedrijf te presenteren.
Op de overige pagina’s hebben we als achtergrond gebruik gemaakt van de driehoeken uit het logo. Hierdoor hebben we duidelijke scheidingslijnen gecreëerd. In het laboratoriumgedeelte worden blauwe tinten gebruikt en in het gedeelte over de producten groene tinten. Voor de pagina’s hebben we gekozen voor de kleur magenta, eveneens ontleend aan het hoofdlogo van Senbis. 

Widget op maat

Toen de homepage van Senbis eenmaal was ontworpen, dankzij verschillende overleggen en checkrondes, zagen we dat het nodig was om het proces, die de projecten in Senbis doorlopen uit te leggen. Daarom hebben we een aangepaste widget ontworpen. Daarin kan de klant de nodige items toevoegen, de titels wijzigen en kiezen tot welke afdeling het proces behoort. Met deze widget zijn wij erin geslaagd om een samenvatting te maken van elk onderdeel van het proces in de projecten, en de bezoeker kan direct het onderdeel van het proces raadplegen dat hem het meest interesseert.

Een doeltreffende website dat past bij het imago

Op de hele website hebben we driehoekige details gebruikt om de website en de inhoud ervan te versterken en consistentie te geven. De driehoekige details die in het productoverzicht worden gebruikt, zijn dezelfde als die  Senbis gebruikt in hun fysieke catalogi. Ook in headers, sliders en foto’s hebben we deze driehoekige details gebruikt.

Senbis Polymer Innovations

De vrucht van goed werk

Wij zijn trots op het resultaat. Dit is bereikt door een nauwe samenwerking met de klant en zijn betrokkenheid bij elke correctieronde, bij het creatieve proces en bij de levering van materialen. Wij vinden het erg mooi om te horen dat dit heeft bijgedragen tot de groei en ontwikkeling van de klant.

Benieuwd hoe wij met ons team jou kunnen helpen?

Neem dan contact op met Chiel.

Je kunt hem bereiken op:

06 – 15 65 77 10

[email protected]

Bezoekadres

Hoenderkamp 27, 7812 VZ Emmen

Telefoonnummer
E-mailadres
Wij werken

Maandag t/m vrijdag
8.30 – 17.00 uur

Belafspraak plannen

Download
hier de
Social media
kalender