We'r Golf

Websites voor golfclubs

Jouw totaaloplossing binnen 3 holes

Wij bieden onze website aan als een totaaloplossing voor
golfclubs. Volledig op maat ontworpen en ontwikkeld met
synchronisatieoplossingen voor oa. Nexxchange, E-Golf4U,
iGolfinstructor, IntoGolf en dergelijke.


Met behulp van deze presentatie willen wij jou een hole-inone
oplossing bieden die aansluit op alle doelstellingen binnen
golfclubs. Je bent nog maar drie holes verwijderd….

DGC De Gelpenberg

Drentse Golfclub ”de Gelpenberg”, opgericht in 1970, is de oudste golfclub van Drenthe. De club kent een harmonieus en actief verenigingsleven. De golfclub beschikt over een clubhuis met een breed scala aan faciliteiten: bar, restaurant, terras, vergaderaccommodatie en een golfshop.

Voor DGC de Gelpenberg hebben wij een totaaloplossing geboden waarbij een synchronisatie heeft plaatsgevonden tussen de website en de gekoppelde softwaresystemen om starttijden te boeken. Een optimale gebruikerservaring staat centraal bij de gerealiseerde website. Door de juiste mix van fuctionaliteiten met een goed UX/UI design kan de bezoeker gemakkelijk en snel zijn doel op de website bereiken.

Digital Marketing

De juiste inspanning voor meetbaar resultaat​

Met digital marketing bieden wij jou diverse diensten om gericht aan de online doelstellingen van je bedrijf te werken. Veel voorkomende doelstellingen bij digital marketing zijn: meer websitebezoekers, meer conversies en meer omzet. Andere goede voorbeelden zijn het vullen van vacatures en het beter bereiken van de ideale klant. Heb je nog geen duidelijke strategie en ontbreekt een concreet plan voor digital marketing? Dan zullen wij dit met jou formuleren, zodat we effectief en efficiënt kunnen samenwerken. De progressie van onze online marketingactiviteiten maken we volledig meetbaar en live inzichtelijk in een dashboard.

Benieuwd hoe wij met ons team jou kunnen helpen?

Neem dan contact op met Mareno.

Je kunt hem bereiken op:

06 11 11 83 35

[email protected]

Belafspraak plannen

Bezoekadres

Hoenderkamp 27, 7812 VZ Emmen

Telefoonnummer
E-mailadres
Wij werken

Maandag t/m vrijdag
8.30 – 17.00 uur

Download
hier de
Social media
kalender